Kommentti: Miten tässä taas kävi näin? Esapekka Lapin tähtihetket muistuttavat aivan liikaa toisiaan – iso kysymys odottaa vastausta

lähde: MTV 21:43 18.03

Meksikon MM-rallissa kärkipaikalta keskeyttäneellä Esapekka Lapilla on vielä tänä vuonna mahdollisuus tehdä jotain, mitä ei ole MM-sarjan 50-vuotisessa historiassa koskaan nähty. Tämä tosin edellyttää sitä, että hän pystyy voittamaan, kirjoittaa MTV Urheilun Mikko Hyytiä.Kommentti: Vladimir Putin leikittelee jo vaarallisilla aseilla – tietäisi kammottavia seurauksia meille kaikille

lähde: iltasanomat 16:57 28.03

Taktisilla ydinaseilla voi uhkalla ja pelotella, mutta niiden käyttö suistaisi koko maailman uuteen tilanteeseen, kirjoittaa pääkirjoitustoimittaja Timo Paunonen.


Kommentti: Huolestuttava ilmiö on vaarassa hiipiä Huuhkajien pukukoppiin – tämä asia koko joukkueen on ymmärrettävä

lähde: MTV 15:59 28.03

Karsintansa vuoden 2024 EM-kisoihin aloittanut Huuhkajat 2.0 on yhä vasta valmisteilla, ja avoimia kysymyksiä riittää, kirjoittaa MTV Urheilun Timo Innanen.


Kommentti: Vladimir Putin leikittelee taktisilla ydinaseilla – niiden käytöllä olisi kammottavat seuraukset meille kaikille

lähde: iltasanomat 12:43 28.03

Taktisilla ydinaseilla voi uhkalla ja pelotella, mutta niiden käyttö suistaisi koko maailman uuteen tilanteeseen, kirjoittaa pääkirjoitustoimittaja Timo Paunonen.


Kommentti: NHL:n häpeä­pilkku yllätti kaikki – Suomesta tuli uusi tähti­pelaaja

lähde: iltasanomat 11:01 28.03

Arizona Coyotesia on syystäkin haukuttu, mutta sen nimetön nippu on pelannut erinomaisen kauden. Joukkueen avainpelaajaksi noussut Matias Maccelli on ollut yksi 2000-luvun parhaista suomalaistulokkaista, kirjoittaa IS:n NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Koivunen.


Kommentti: Jääkiekkoliitolla näyttää olevan krooninen ongelma –?kuinka kauniit sanat muuttuisivat teoiksi?

lähde: MTV 08:30 28.03

Jääkiekon junioriotteluissa huudellut törkeydet puhuttavat jälleen. Kauniita sanoja vastuullisuudesta viljelleen Jääkiekkoliiton tulisi tarttua jämäkästi lajissa rehottaviin lieveilmiöihin, kirjoittaa MTV Urheilun Juhana Nyman.


Kommentti: Nurkkaan ahdistettu Vladimir Putin leikittelee taktisilla ydinaseilla – niiden käytöllä olisi kammottavat seuraukset meille kaikille

lähde: iltasanomat 08:15 28.03

Taktisilla ydinaseilla voi uhkalla ja pelotella, mutta niiden käyttö suistaisi koko maailman uuteen tilanteeseen, kirjoittaa pääkirjoitustoimittaja Timo Paunonen.


Kommentti: SM-liigan kevät on yhtä urheiluromantikon päiväkirjaa – pressujen takaa kuuluu hurjia, draamalle ei loppua näy

lähde: MTV 06:30 28.03

Sunnuntaina draamaa Tampereella, maanantaina draamaa Helsingissä. Jääkiekon SM-liigan käänteet puhuttavat nyt jatkuvalla syötöllä. Ennen kaikkea SM-liiga täyttää kaikista tärkeimmän vaatimuksen. Kaukalon tuote tarjoaa tunnetta, kokemuksia ja elämyksiä. Kukaan ei jää tässä näytöksessä kylmäksi, kirjoittaa oman elämänsä urheiluromantikko, MTV Urheilun toimittaja Ilari Savonen.


Kommentti: HIFK teki kovan ratkaisun Ville Peltosen kanssa – näin rakentui Nordiksen ihme

lähde: iltasanomat 22:42 27.03

HIFK:n kasvutarina hakee vertaistaan tämän kauden SM-liigassa, kirjoittaa jääkiekkotoimittaja Sami Hoffrén.


Kommentti: SM-liigassa nähtiin skandaalinkäryinen ratkaisu, jollaisen ei soisi toistuvan

lähde: MTV 16:45 27.03

Ässien sunnuntaina kokema tappio Ilvekselle sai kitkerän sivumaun, kun Jarno Koskirannan rankaisematta jäänyt poikittainen maila vei porilaisilta varmalta näyttäneen tasoitusmaalin. SM-liigan tulisi pohtia keinoja, joilla vastaavilta vääryyksiltä vältyttäisiin jatkossa, kirjoittaa MTV Urheilun toimittaja Juhana Nyman.


Kommentti: Huuhkajien pelin sielu osoitti korvaamattomuutensa – näin toimii todellinen joukkuepelaaja

lähde: MTV 06:00 27.03

Huuhkajien krooniset ongelmat olivat jälleen esillä, kun Suomi raastoi arvokkaat pisteet kotimatkalleen Belfastin Windsor Parkilta. Avainpelaajan paluu pelin ytimeen oli korvaamaton asia selviytymistaistelussa, kirjoittaa Ville-Veikko Valta.


Kommentti: Sähkö­kiusaa, muisti­tikku­ansa ja outo bisnes­ehdotus – näin suomalainen voi törmätä Venäjän turvallisuus­palveluun

lähde: iltasanomat 10:40 26.03

Venäjän turvallisuuspalvelulla on tapana antaa vinkkejä seurannastaan. Kun Pietarin-asuntoni sähköt katkesivat oudolla tavalla toistamiseen, tajusin saaneeni vihjeen, Arja Paananen kirjoittaa.


Hirvittävä onnettomuus käynnisti vaatimukset uudistuksista – tähtikuski Marinilta tyly kommentti: ”Sama homma joka vuosi”

lähde: iltasanomat 18:38 25.03

Pol Espargaron vakava onnettomuus puhuttaa moottoripiireissä.


Hirvittävä onnettomuus käynnisti vaatimukset uudistuksista – Marinilta tyly kommentti: ”Sama homma joka vuosi”

lähde: iltasanomat 18:38 25.03

Pol Espargaron vakava onnettomuus puhuttaa moottoripiireissä.


Kommentti: Suomi on maailman onnellisin maa – yhdessä asiassa kuitenkin Pohjois-Koreaa jäljessä

lähde: iltasanomat 16:53 25.03

Elämme kiihkeitä päiviä, kun eduskuntavaalit lähestyvät. Kaikkien mieltä demokratian kulmakivenä pidetty äänestäminen ei kuitenkaan kiihota, kirjoittaa IS:n uutispäällikkö Teijo Piilonen.


Kommentti: Poliitikon pahoinpitely on järkyttävä varoitus yhteiskunnan suunnasta

lähde: MTV Uutiset 14:56 25.03

Kansanedustaja Ben Zyskowicz (kok.) pahoinpideltiin lauantaina Helsingin Itäkeskuksessa. Kaikki pahoinpitelyt ovat järkyttäviä, mutta poliitikkoihin kohdistuvat lyönnit kertovat huolestuttavaa viestiä yhteiskunnan suunnasta. Järkytys on taas suuri, mutta yllättyneitä on enää vähän, kirjoittaa MTV Uutisten politiikan ja talouden toimittaja Ossi Rajala.


Kommentti: Sota­rikoksista etsintä­kuulutettu Vladimir Putin pääsee järjestämään irvokkaita näytelmiään maailman rauhan ytimessä – onhan tämä häpeällistä

lähde: iltasanomat 09:44 25.03

Teurastus jatkuu Ukrainassa, mutta jotkin asiat eivät kansainvälisessä politiikassa muutu, kirjoittaa pääkirjoitustoimittaja Timo Paunonen.


Kommentti: Huuhkajien ongelmat ovat kaikkien nähtävillä – Markku Kanerva voi olla jälleen pakotettu karuun valintaan

lähde: MTV 08:31 25.03

Suomen heikkoudet pelaajamateriaalissa paistoivat väkisin esiin Parkenilla. Joukkueen puolustuspelin on parannuttava Belfastin paineottelussa, kirjoittaa MTV Urheilun toimittaja Ville-Veikko Valta.


Keskipohjanmaan elokuvakriitikko Hannu Björkbackan TV-viikon kommentti: Raotan vaalikopin verhoa | Keskipohjanmaa

lähde: Keski Pohjanmaa 03:06 25.03

Kulttuurin, urheilun ja politiikan moniottelijoiden tapaan raotan minäkin vaalisalaisuutta ja julkaisen kirjallisen äänestyslippuni illalla ratkeavien Jussi-palkinto...


Kommentti: Jussi-gaala pilasi pimputus­terrorilla voittajien iloiset huippu­hetket – miten elokuva-alan suuresta juhlasta saatiinkin näin tylsä?

lähde: iltasanomat 22:49 24.03

Tytöt tytöt tytöt -elokuvan ohjauksesta palkitun Alli Haapasalon voittopuheen sijaan tarjoiltiin samaa pianonpimputusta, jota oli kuultu jo enemmän kuin kymmenen kertaa, kirjoittaa elokuvakriitikko Taneli Topelius.