? Kurkistus liigaympyröihin jännitti aluksi Lukon nuorta maalivahtia, mutta antoi pian lujasti uskoa – nyt edessä on kauden toistaiseksi tärkein peli

lähde: Länsi-Suomi 03:09 24.03

Daniel Salonen totesi, että Rauman Lukko kuulostaa paremmalta kuin Kiekko-Espoo ja muutti isänsä kanssa Raumalle. Perjantaina hänen pitäisi pysäyttää HIFK:n B:n laukaukset.


Nyt jyrähti kiekkopomo! Venäjä pysyy pitkään poissa kansainvälisestä jääkiekosta

lähde: iltasanomat 19:23 22.03

Kansainvälisen jääkiekkoliiton puheenjohtajan mukaan asiaa käsitellään seuraavan kerran vuoden päästä.


Juniorien kiekko-ottelu riistäytyi täysin käsistä – nyt mätkähti kasa pelikieltoja

lähde: iltasanomat 11:58 22.03

HPK:n ja RoKin U16-ikäluokan SM-sarjan ottelun päätteeksi nähtiin väkivaltaa.


SM-liigassa on nähty kuohuttavia jymypaukkuja – Jukka Jalonen napauttaa: "Hienoa koko sarjan kannalta"

lähde: MTV 06:30 20.03

Jääkiekon SM-liigan pudotuspeleissä on jo nyt nähty jymypaukkuja. Ennen kaikkea Kärppien romahdus hämmästytti kiekkoväkeä. Leijonien päävalmentaja ja C Moren asiantuntija Jukka Jalonen tervehtii ilolla sitä, miten tasainen Liiga tarjoaa nyt yllätyskäänteitä.


Jäähallin laajennus on valmis – Takauspäätöstä odotellessa lainakorko ehti nousta kaksi prosenttiyksikköä

lähde: Salon Seudun Sanomat 03:15 10.03

Muovimatot kiiltelevät uutuuttaan Jääkukon uusissa tiloissa. 817 000 eurolla Jääkukko Oy rakennutti jäähalliin noin 200 lisäneliötä. Entisten tilojen lisäksi jääurheilijoiden käytössä on nyt kaksi pukukoppia, kaksi suihkutilaa, neljä vessaa, lyhyt juoksu- ja lämmittelysuora, lämmittelyhuone, neuvotteluhuone, luistinten teroitustila, siistijän tila ja kaksi kiekko- ja ringettevarusteiden säilytyshuonetta. Remontin yhteydessä parkkialuetta laajennettiin hallin toiselle puolelle, mistä pääsee suoraan...


13-vuotias suuttui valmentajan pojalle ja erotettiin kiekko­joukkueesta – nyt seuran päätös kumottiin

lähde: iltasanomat 11:51 09.03

Urheilun oikeusturvalautakunta käsitteli riitaa, jossa 13-vuotias oli erotettu joukkueestaan.


Mika Väyrynen heitti teesejä kiekkokevääseen – sitten lähetykseen iski Marko "Mörkö" Anttila

lähde: MTV 06:03 08.03

C Moren Mestarien liiga -studiossa jalkapalloasiantuntijat ovat usein lähetyksen lopuksi vinkanneet pilke silmäkulmassa myös tulevista jääkiekko-otteluista. Nyt Mika Väyrysen heittäessä teesejä kiekkokevääseen hänen lausuntojaan iskeytyi kommentoimaan Kärppien hyökkääjä, kokenut Leijonat-mestari Marko "Mörkö" Anttila.


Waltteri Merelä loukkaantui pelottavalla tavalla Leijonissa – nyt hän nakuttaa kovaa jälkeä ja puhuu NHL:stä

lähde: MTV 10:00 05.03

Tappara-hyökkääjä Waltteri Merelä koki kauhunhetkiä syksyllä Turussa, kun hän loukkaantui pelottavalla tavalla Karjala-turnauksessa. Tshekkipelaajan luistin viilsi Merelä n ranteen auki. Pitkän huilin jälkeen Merelä on palannut ryminällä kiekkokaukaloihin. Tulosta tulee. Nyt hän puhuu avoimesti NHL:stä. Lisää aiheesta jutun yläreunan videolla.


Mistä kuljimme kerran | “Emme ole nyhveröitä!” – HPK:n kiekkokaksoset Heta ja Kiti muuttivat kaksistaan 16-vuotiaina Hämeenlinnaan ja tekevät nyt kaiken yhdessä niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella

lähde: Hämeen Sanomat 03:04 04.03

Mistä kuljimme kerran-juttusarja kertoo HPK:n pelaajien taustoista. Kerhon Naisten Liigan joukkue on vakaissa pohjalaisissa käsissä, kun sen kapteeneina toimivat kaksoset Heta ja Kiti Seikkula.


Nyt pomppi juuri sopivasti: Teemu Turunen kiitti ja kumarsi – Kärpät karkumatkalle isojen panosten ottelussa

lähde: MTV 19:14 01.03

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksen herkkuottelu käydään Lahdessa, missä Pelicans ja Kärpät iskevät yhteen. Kyseessä on klassinen kuuden pisteen peli, sillä Pelicans (4:s) ja Kärpät (6:s) taistelevat samoista sijoista. Kärpät karkasi taistossa johtoon, kun Tommi Kivistön laukauksen jälkeen kiekko pomppi juuri sopivasti Teemu Turusen lapaan. Kärppä-kultakypärä kiitti ja kumarsi: 0–1. Video Turusen maalista näkyy jutun yläreunasta.


Mestiksen yleisömagneetti haluaa SM-liigaan – kovaa puhetta kiekkohuuman keskeltä: "Viime vuosi käänsi jutun"

lähde: MTV 13:41 24.02

Mestiksen yleisömääriä dominoivan RoKin toimitusjohtaja kertoo MTV Urheilulle, että seura tekee jo nyt asioita pelatakseen lähivuosina SM-liigaa.


Reportaasi: Maalivahti Paavo Hölsä nauttii arjestaan Englannissa – Markus Kankaanperä kummasteli harjoittelukulttuuria Skotlannissa

lähde: jatkoaika.com 08:00 22.02

Iso-Britannia on ollut aikanaan yksi johtavia kiekkomaita. Olympiavoiton ohella se sai useita mitaleja arvokisoista. Toisen maailmansodan jälkeen kiekkoilu hiipui. Nyt sitä on nostettu kanadalaisten voimin, kuten 1930-luvullakin.


René Faselista tuli Vladimir Putinin maanmies – huippuseuralta vaaditaan nyt jyrkkiä toimenpiteitä kiekkokeisaria vastaan

lähde: MTV 09:24 17.02

René Faselin toiminta on noteerattu Sveitsin huippuseurassa. Entistä IIHF-pomoa saattaa odottaa merkittävä kunnianalennus.


Uutistoimisto: René Fasel on nyt Venäjän kansalainen – entisestä kiekkopomosta tuli omenafarmari

lähde: MTV 22:08 14.02

Venäläinen uutistoimisto Interfax kertoo Kansainvälistä jääkiekkoliittoa (IIHF:ää) vuosina 1994–2021 johtaneen René Faselin olevan tätä nykyä Venäjän kansalainen.


SM-liigatuomio: Nyt jo Ruotsissakin irvaillaan Suomen touhulle – kiekkopomo häpäisi SM-liigan uskottavuuden

lähde: iltasanomat 06:02 14.02

SM-liigatuomio perkaa jokaisen peliviikon puhuttavimmat henkilöt, tapahtumat ja ilmiöt.


Peter Forsberg, Mats Sundin ja kumppanit kaukalossa – C More esittää suorana kiekkoikonin muisto-ottelun

lähde: MTV 13:08 11.02

Ruotsin suurimpiin kiekkolegendoihin kuuluva Börje Salming menehtyi viime vuoden marraskuussa nopeasti edenneen ALS-sairauden myötä 71-vuotiaana. Jo ennen Salming in poismenoa oli sovittu hyväntekeväisyysottelun pelaamisesta, josta tuli nyt samalla myös Salming ille omistettu muisto-ottelu.


Mestis-pakkien piste-ennätys uusiksi – Kiekko-Espoon Atro Leppänen pelaa todellista tykkikautta

lähde: jatkoaika.com 19:42 07.02

Leppänen rikkoi tiistai-illan TUTO-ottelussa viisi vuotta vanhan, Kalle Valtolan nimissä olleen ennätyksen. Leppänen on koonnut nyt tehot 18+29 – peräti 12 ottelua ennen runkosarjan päättymistä.


SaiPa tarvitsee nyt tosiystäviä – Kolme SaiPan tähtihetket kokenutta kertoo, kuinka Lappeenrannassa voi syntyä kiekkohuumaa

lähde: Etelä-Saimaa 03:02 05.02

Mikko Myllykoski, Pasi Kupiainen ja Pekka Tirkkonen tietävät, kuinka SaiPa on ennenkin nostettu vaikeiden aikojen jälkeen uuteen menestykseen.


Nyt on härskiä! Kiekkopomolta uskomaton paljastus Vladimir Putinin ystävästä Rene Faselista

lähde: iltasanomat 06:46 01.02

IIHF:n puheenjohtaja Luc Tardif haluaa tehdä pesäeroa edeltäjäänsä.


Nyt on kokoa! Suomalaisten rakastama kiekkomörkö löysi jopa itseään isomman luottomiehen

lähde: iltasanomat 08:58 28.01

Ruotsalainen olympiavoittaja aloittaa yhteistyön uuden valmentajan kanssa uudessa kaupungissa.