Pohjantähti-areenalla nähtiin penkin takana yli 500 peliä HPK-kokemusta – Entinen kerholainen kehittää nyt Kerholle liigakilpailijoita

Lauantaina Hämeenlinnassa taas vieraillut vanha HPK-pakki Arto Laatikainen rakentaa kovaa vauhtia uutta jääkiekkoelämäänsä valmentajana.

Hankala ilta tuli Kerholle pahaan paikkaan – "Jäi vajaaksi. Olimme huonoja tänään"

lähde: Hämeen Sanomat 03:06 13.01

Pudotuspelipaikoista Kerhon kanssa taisteleva Sport haki pisteet Hämeenlinnasta.

Sihvosen analyysi | Tappio laatupelillä Kerholle – "Ensimmäinen erä oli laadukkain jonka olen nähnyt tällä kaudella"

lähde: Hämeen Sanomat 03:05 07.01

Niiden todella tiukkojen kriteerien puitteissa, jotka asetan erinomaiselle jääkiekkoilulle, KalPan ja HPK:n välisen ottelun ensimmäinen erä oli laaduk...

Sihvosen analyysi | Ihmevoitto Kerholle Ilveksen vieraana: "Sekä Antti Pennanen että pelaajansa kävivät lapsellisen kuumana läpi pelin"

lähde: Hämeen Sanomat 03:06 04.01

HPK oli kaikkien aikojen alakynnessä kymmenen ensimmäistä minuuttia Ilveksen vieraana.

Taitava ohjaus ilmasta sinetöi Kerholle vieraspisteet – "Harjoittelen tällaisia tilanteita paljon"

lähde: Hämeen Sanomat 03:05 29.12

Vaiherikas ottelu kääntyi lopulta loppuhetkien ylivoimamaalilla Kerholle.

Analyysi | Loistoalku laiha lohtu Kerholle – "Annan Lehtosen esikunnalle kotitehtävän"

lähde: Hämeen Sanomat 03:05 27.12

Kerho kiskoi ensimmäisen erän HIFK:n vieraana upeaa maksimaalista pelivälineen hallintapeliä omalla ja keskialueella kiekon palautteluineen.

Sihvosen HPK-analyysi | Kitkerä tappio Kerholle – "Näin hyvä suoritus antaa joukkueelle uskoa jatkoon"

lähde: Hämeen Sanomat 03:07 10.12

HPK oli jopa hämmentävän suvereeni ja niskan päällä avauserässä hallitsevaa mestaria, sarjakärki Tapparaa vastaan.

HPK pesi kasvojaan perjantain murskatappion jälkeen, mutta palaa Oulun reissulta kotiin tyhjin käsin

lähde: Hämeen Sanomat 03:05 29.10

Kärpät oli toistamiseen HPK:ta parempi Oulussa. Kolmannen erän rangaistus päätyi maksamaan Kerholle kovaa hintaa.

Analyysi | Sihvosen summaus: Kunniallinen tappio Kerholle

lähde: Hämeen Sanomat 03:06 21.10

Vaikka Kerho oli ensimmäisen erän jälkeen tappiolla KalPaa vastaa 2–0 Kuopiossa, ei se ollut siihen mennessä pelannut mitenkään kehnosti.

Analyysi | Sihvonen piti näkemästään: Upeat vieraspisteet Kerholle

lähde: Hämeen Sanomat 03:06 14.10

Minkä upean ottelun alun Kerho pelasikaan Jukureita vastaan! Eikä kyse ollut sattumasta.

Virheet kostautuivat Kerholle HIFK:ta vastaan: "Kurinalaisuus puuttui"

lähde: Hämeen Sanomat 03:05 12.10

HIFK oli toisen kerran tällä kaudella Hämeenlinnassa parempi. Tällä kertaa Kerho sai ottelusta kuitenkin yhden pisteen.

KooKoo jäähyili pisteet Kerholle?–?KooKoon Olli Salo: Kyllä niin kun ketuttaa!

lähde: Kouvolan Sanomat 03:09 07.10

Kiekkokliseet pitivät kutinsa Sumulaaksossa. KooKoo hallitsi tasakentällisin, HPK osui kolme kertaa ylivoimalla.

HPK sinnitteli pisteen syrjässä, mutta HIFK vei lopulta voiton – "Tosi pahalta tuntuu"

lähde: Hämeen Sanomat 03:07 23.09

Parantunut peli oli lopulta hämeenlinnalaisille laiha lohtu. Tappio oli Kerholle neljäs peräkkäinen

Sihvosen HPK-analyysi | Kitkerä tappio Kerholle, onnikin kiertelee alamaissa ollutta joukkuetta

Päävalmentaja Matias Lehtosen HPK pelasi loistavan ensimmäisen erän HIFK:ta vastaan.

HPK jäi Ilveksestä jälkeen heti ensimmäisessä erässä – "Jäähy heti ottelun alussa tappoi peliämme"

lähde: Hämeen Sanomat 03:05 17.09

Kerholle kaksi maalia tehnyt Danick Martel harmittelee joukkueen jäähyjen määrää.

HPK haki isot pisteet liiga-avauksesta – "Joukkue näytti kyllä luonnetta, vaikka ei ollut helppo ilta"

lähde: Hämeen Sanomat 03:05 13.09

Antti Pihlströmin kolmannen erän voittomaali takasi Kerholle voiton Raumalla.

Sihvosen HPK-analyysi | Riemukas voitto Kerholle – "Arvostan suuresti rohkeaa pyrkimystä"

HPK pelasi erinomaisesti Lukon vieraana Raumalla.

Liiga-Extra | Menneessä ei kannata elää, sanoo Jyrki Louhi: "Joillekin kaupallisuus ja viihdeteollisuus ovat kirosanoja, mutta muuta vaihtoehtoa ei ole"

lähde: Hämeen Sanomat 03:04 06.09

Jyrki Louhi koki pelaajana HPK:n 2000-luvun kultaisimman ajanjakson. Nyt hänen pitäisi puheenjohtajana olla keksimässä Kerholle uusia reittejä Liigan kärkipäähän: "Meillä on paljon kesken."

LISÄÄ UUTISIA

Atte Tolvanen saavutti triplan ? Salzburg juhli jälleen mestaruutta

Järkyttävä käänne Trump-käräjillä – mies sytytti itsensä tuleen oikeus­talon ulko­puolella

11-vuotias brittityttö teki rannalta valtavan historiallisen löydön

Mies sytytti itsensä tuleen Trumpin oikeudenkäyntipaikan edustalla

Kommentti: Tämä sirkushuvi on saatava välittömästi pois SM-liigasta

Fingerpori 19.4.2024

Pienen vauvan vanhemmat kuolivat järkyttävässä kolarissa Savonlinnassa – turmakuskiksi syytetty 23-vuotias mies kiistää kaiken

Kamala luonto 17.4.2024

Hyvinkään pesäpallolegenda Miika Rantatorikka himoitsee itsensä ahtaalle laittamista – kohta 50-vuotias mies pyöräilee 600 tuntia vuodessa

Kaatajapappi Seppo Juntusen rukoustoiminta elpyi vähitellen kohun jälkeen: ”Monta vuotta oli yhtä pohjakosketusta – elämästä katosi ilo”

Jukka Jalosen viimeinen ottelu Leijonien päävalmentajana Suomen kamaralla päättyi voittoon

Komisario tutkii murhaa ja kiinnostuu kuolinsyytutkijasta

Ylioppilaskirjoitukset muuttuvat maksullisiksi lukion kolmannen vuoden keväänä – hallitus säästää 12 miljoonaa vuodessa

Kun Sofia Sjöblom, 23, kertoi isälleen esiintyvänsä Onlyfansissa, kävi näin: "Emme puhuneet toisillemme puoleen vuoteen"

Tämä tiedetään Venäjällä maahan syöksyneestä yliääni­pommi­koneesta

Tällaista kesää Suomeen ennustetaan – Ruotsiin ennätys­kuumaa

Megan Fox julkaisi meikittömän kuvan – somekansa ei ollut tunnistaa

Aino Vartiainen, 31, ryhtyi puolisonsa kanssa tukiperheeksi, vaikka lapsia on jo yhteensä seitsemän – "Olisin itsekin toivonut ja tarvinnut apua"

Lakkolait etenevät eduskunnassa, valiokunta hyväksyi mietinnön hallituspuolueiden äänin

Heikki Paasonen ja Marita-puoliso odottavat perheenlisäystä – raskausonnea saatteli suuri suru

Rakkaat tuomarit, älkää pilatko kiekkokevään huipennusta

Mailis Penttilän liikuttava paljastus, Lumi saapui kotiin: "Nyt meidän perheemme tuntuu täydelliseltä"

F1 Manager 2024 paljastettiin – uusi manageripeli päästää pc- ja konsolipelaajat unelmiensa formulatallin johtoon - Pelaaja.fi

Vuodeosastojen lopettamiselle ei ole vielä aikataulua – Kolarin kokemuksia uudesta kotisairaalasta seurataan tarkasti Lapin hyvinvointialueella