Onko tässä kaikkien aikojen romanttisin treffipyyntö? Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Susani Mahadura kertoo Annassa, millaisen ehdotuksen hän löysi Lauttasaaren rannasta

iltasanomat 14:01 28.07

Susani Mahadura tuli monelle tutuksi kesän alussa, kun hän otti hetkellisesti juontajakapulan Ella Kanniselta Puoli seitsemän -ohjelmassa.


Tuomas Enbusken raju paljastus: Maria Veitola valehteli ja kiersi veroja

stara 13:00 28.07

Juontaja ja viihdealan ammattilainen Tuomas Enbuske on kertonut Enbuske n miljonäärit


Viihdelehti Stara.fi

stara 13:00 28.07

Juontaja ja viihdealan ammattilainen Tuomas Enbuske on kertonut Enbuske n miljonäärit


Susanna Laine julkaisi kuvan festareilta äitinsä kanssa – someseuraajat ihastuivat: ”Kyllon komiat flikat”

iltalehti 10:28 28.07

Tv-kasvo Susanna Laine vietti kesäpäivää festareilla. Tuttu juttu -ohjelmasta tuttu juontaja Susanna Laine julkaisi Instagram-tilillään kuvan Solar Sound Festival -tapahtumasta Seinäjoelta. Kesäpaitaan pukeutunut Laine on kuvassa yhdessä äitinsä kanssa. – Nua vaan käytihin äireen kans korkkaamas festarikesä! Seinäjoelta. kotoisin oleva Laine kirjoittaa humoristisesti kuvatekstissä.


Podcast: Tuomas Enbuskelta rajuja syytöksiä entistä juontajakollegaansa Maria Veitolaa kohtaan: ”Hän valehteli tässä asiassa”

iltalehti 17:57 27.07

Tuomas Enbuske esittää uudessa podcast-jaksossaan rajuja syytöksiä entisestä kollegastaan Maria Veitolasta. Juontaja ja toimittaja Tuomas Enbuske syyttää uusimassa Enbuske n miljonäärit -podcastin jaksossa entistä juontajakollegaansa Maria Veitolaa rajuista syytöksistä. Enbuske , Maria Veitola ja Roope Salminen juonsivat vuodesta 2016 vuoteen 2018 Enbuske , Veitola & Salminen -nimistä talk show’ta. Kun vuonna 2018 julkistettiin vuoden 2017 verotiedot, nousivat ohjelman juontajien merkittävät tuloerot otsikoihin.


Anni Hautala esittelee kirpputorilöytöään: "Kuin olisi lotossa voittanut"

iltalehti 15:22 27.07

Anni Hautalan kirpputorilöytö ihastuttaa Instagramissa. Juontaja Anni Hautala iloitsee tuoreessa Instagram-päivityksessään tekemäänsä kirpputorilöytöä. Kuvassa Hautala pitää kädessään Remmari-tyylistä vihreäjalkaista juomalasia.


Podcast: Tuomas Enbuske avautuu nyt sekavista vuosistaan – tuhlasi omaisuutensa huumeisiin ja prostituoituihin

iltalehti 09:43 27.07

Tuomas Enbuske avautuu uudessa podcast-jaksossaan suhteestaan rahaan. Juontaja ja toimittaja Tuomas Enbuske , 43, on kärsinyt jo vuosia kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Kaksisuuntainen mielialahäiriö määritellään Duodecimin mukaan mielialahäiriöksi, jolle on ominaista vaihtelevat masennus- ja maniajaksot. Sairauteen ei ole parannuskeinoa, mutta sitä voidaan lääkitä. Enbuske kertoo käyttävänsä itse sairauteensa epilepsialääkitystä. Enbuske avautuu raha-asioistaan ja mielenterveysongelmistaan uudessa Enbuske n miljonäärit -podcastin jaksossa, jossa oli vieraana liikemies Jari Sarasvuo.


Podcast: Tuomas Enbuske avautuu nyt sekavista vuosistaan - tuhlasi omaisuutensa huumeisiin ja prostituoituihin

iltalehti 09:43 27.07

Tuomas Enbuske avautuu uudessa podcast-jaksossaan suhteestaan rahaan. Juontaja ja toimittaja Tuomas Enbuske , 43, on kärsinyt vuosia kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Kaksisuuntainen mielialahäiriö määritellään Duodecimin mukaan mielialahäiriöksi, jolle on ominaista vaihtelevat masennus- ja maniajaksot. Sairauteen ei ole parannuskeinoa, mutta sitä voidaan lääkitä. Enbuske kertoo käyttävänsä itse sairauteensa epilepsialääkitystä. Enbuske avautuu rahasta ja mielenterveysongelmistaan uudessa Enbuske n miljonäärit podcastin jaksossa, jossa oli vieraana liikemies Jari Sarasvuo.


Tänään tv:ssä: Muistatko, kuinka Joanna ja Kalle Kuvajan suhde alkoi? Joanna oli jo lähdössä maasta

iltalehti 06:38 27.07

Joanna ja Kalle Kuvaja ovat olleet naimisissa kymmenen vuotta. Toimittaja-juontaja Joanna Kuvaja n piti vain tulla käväisemään Suomessa missikisoissa ja palata sitten takaisin Italiaan. Toisin kävi. Hän kohtasi Kalle Kuvaja n. Joanna kertoo rakkauden syttymisestä tänään MTV3:lla Illallinen äidille -sarjassa. Saapasmaahan Joanna oli päätynyt lukion jälkeen. Välivuosi venyi ravitallilla vajaaseen neljään. Sinä aikana Joanna ihastui maan ruokaan, elämäntapaan ja kulttuuriin siinä määrin, että aikomus oli käydä vain kääntymässä synnyinmaassa.


Janne Katajan sinkkukesä karavaanarina: ”Välillä tulee yksinäinen fiilis”

iltalehti 05:29 27.07

Janne Kataja ei ole löytänyt vielä uutta kumppania eron jälkeen. Kesällä mies on viettänyt karavaanarielämää. Näyttelijä ja tv-juontaja Janne Kataja lle kuluva kesä on merkinnyt työkiireitä ja reissaamista ympäri Suomea hänen 11- ja 13-vuotiaiden tyttärien kanssa. Iltalehti tapasi Janne n Masked Singer Suomi -ohjelman lehdistötilaisuudessa. – Olen iloisilla fiiliksillä, kun tämä on niin iloinen ohjelma. Koko perhe voi kokoontua tämän ääreen ja miettiä, kuka on maskin takana ja kuka paljastuu viimeisenä, Janne toteaa heti alkuun aurinkoisena.


Konservatiivijuontaja väitti korona­tartunnan saamisen olevan ”isän­maallinen velvollisuus” – pyörsi puheensa päädyttyään sairaalaan

iltasanomat 20:36 26.07

Phil Valentine, 61, joutui sairaalaan koronaviruksen aiheuttaman taudin takia ja hänen tilaansa kuvaillaan vakavaksi.


Maria Veitola kertoo Masked Singer -pestin nurjasta puolesta – haukkuja satelee: "Miksi et voi käyttää tavallisia vaatteita?"

iltalehti 18:31 26.07

Maria Veitola on totuttu näkemään televisiossa mitä erikoisemmissa asuluomuksissa, joita hän kantaa suurella ylpeydellä. Tv-juontaja Maria Veitola tunnetaan rohkeana pukeutujana, ja Masked Singer Suomi -ohjelmasta on vuosien saatossa tullut yksi niistä areenoista, joissa hän leikittelee rohkeasti väreillä ja asukokonaisuuksilla. Kun ylleen uskaltaa kerta toisensa jälkeen vetää televisioon mitä erikoisempia asukokonaisuuksia, ei palautteelta ole vältytty. Kun Maria a pyydettiin aikoinaan Masked in ensimmäiselle Suomessa kuvatulle kaudelle mukaan, oli vaatetus avainkysymys, jonka perustella hän päätti lähteä ohjelmaan.


Marja Hintikka huijasi Ile-puolisoaan käsittämättömällä tavalla – kun totuus paljastui, kolmevuotias tytär päästi suustaan tyhjentävän kommentin

iltasanomat 14:25 26.07

Ile Uusivuori nähdään Maskes Singer Suomen kolmannella kaudella jälleen juontajan roolissa. Edelliskaudelta hampaankoloon on jäänyt erityisesti puoliso Marja Hintikan ovela vedätys.


Masked Singer Suomi tulee taas! 16 toinen toistaan kovempaa hahmoa kilpailee kultaisesta maskista, mutta keitä he ovat?

iltasanomat 13:12 26.07

Suomalaiset pääsevät jälleen arvuuttelemaan, kuka on maskin takana. Varsinaisen ohjelman jälkeisessä osiossa juontaja Ile Uusivuori pui maskinsa poistaneen kanssa ohjelman tekoa.


Suomipopin suosikkijuontajan juhlatyyli naurattaa Instagramissa – sortui monille tuttuun virheeseen

iltasanomat 21:10 25.07

Näyttelijänä ja radiojuontajana tunnetuksi tulleen Janne Saarisen juhla-asu herätti hilpeyttä sosiaalisessa mediassa.


Ellen Jokikunnaksen puoliso tuli kotiin uuden tatuoinnin kera – juontaja julkaisi hupaisan päivityksen ”päivittyneestä vihkisormuksesta”

iltasanomat 16:45 24.07

Ellen Jokikunnaksen mies Jari onnistui yllättämään vaimonsa täysin.


Anni Hautalan puhelimeen kilahti yllättävä ehdotus – seuraajat riemastuivat:”Lähti ura lentoon”

iltasanomat 15:17 24.07

Julkkikset riensivät kommentoimaan juontajan saamaa erikoista yhteydenottoa.


Republikaanitkin ottavat yhä näkyvämmin kantaa rokotteiden puolesta – kelkkansa käänsi myös konservatiivinen tähtijuontaja

iltasanomat 06:31 23.07

Deltamuunnoksen myötä tartuntamäärät kasvavat Yhdysvalloissa nyt etenkin rokottamattomien keskuudessa, joista valtaosa on republikaanien äänestäjiä.


Tällaista on Sami Kurosen arki Espanjassa – rakkautta hän kommentoi mystisesti

iltalehti 08:07 22.07

Sami Kuronen on tottunut matkustamaan työnsä vuoksi. Kun moni suomalainen jäi heinäkuussa ansaitulle kesälomalle, juontaja Sami Kuronen matkusti Espanjan Marbellaan. Kyseessä ei kuitenkaan hänen kohdallaan ole lomamatka, vaan liki kuukauden kestävä työmatka Temptation Island Suomi -ohjelman kuvauksiin. – Tällä kertaa olen täällä kaiken kaikkiaan kolme ja puoli viikkoa, Kuronen kertoo Iltalehdelle paikan päällä.


Jaajo Linnonmaan video puhuttaa somessa – tuttu tunne lapsiperheiden vanhemmille

stara 20:00 21.07

Suomalainen suosikkijuontaja ja näyttelijä Jaajo Linnonmaa nähdään perjantaina ensi-iltansa saavan


Sää.tv

Sää

Maisa Torppa kertoo raskausoireistaan – ”Olen paniikissa mittaillut reisiä ja käsivarsia”

Koronapassista tuli Euroopassa ruma sana – Ranskassa ja monessa muussa maassa ei pääse ravintolaan ilman todistusta

Susanna Laine julkaisi kuvan festareilta äitinsä kanssa – someseuraajat ihastuivat: ”Kyllon komiat flikat”

Tv-kommentaattori sai kenkää – kommentoi pelaajan ulkonäköä törkeästi: ”Miten he näkevät pallon”

Suomalainen menestysresepti: Tuomari saa kilpailijan itkemään kulisseissa - ”Tosi paha mieli”

Veronica Verhon ja Juhani Koskisen Matti-koira sulattaa sydämiä – näin pentuarki on sujunut: "Tämä tyyppi on elämämme paras päätös"

Tuoreimmat uutiset: Bensan hinta kipuaa ylöspäin, 18 kuoli kolarissa Intiassa, Mattsson ui finaaliin Tokiossa

Pakeni saaristoon, nukkuu terassilla: Näin julkkikset selviävät helleputkesta

Me Naiset: Martina Aitolehti muuttaa yhteen Hannu-rakkaansa kanssa – myös lapsihaaveista on puhuttu

Demi Rose poseerasi yläosattomissa – vihjasi liittyneensä OnlyFansiin

Stefan Löfvenin uusi hallitus jatkaa samoilla nimillä

HJK kaatui saappaat jalassa – Klubi pisti Ruotsin mestarin todella ahtaalle

Koronapassista tuli Euroopassa ruma sana – Ranskassa ja monessa muussa maassa ei pääse ravintolaan ilman todistusta

Stefan Löfvenin uusi hallitus jatkaa samoilla nimillä

"Kaikkein kamalinta oli silti palvelu" – näin lukijat kertovat parhaimmista ja huonoimmista lomakokemuksistaan kotimaassa

Valtteri Bottas odottaa jo olympia­sunnuntaita: ”Iso päivä!”

Jääkiekkoilijoille kiristetään erityiskohtelua olympialaisiin – tätä kaikkea NHL nyt vaatii

F1-kuski vastasi erikoiseen kysymykseen – vieressä istuneen Kimi Räikkösen kuitti tuli oikopäätä

Kimi Räikkönen tekee tänään formulahistoriaa – uskomaton tilasto kertoo ”Jäämiehen” kokemuksesta

Tokion koronaviruksen tartuntamäärät kohosivat ennätyslukemiin – olympiakylän tilanne silti lupaava

Haluatko lukea lisää?