Skandaali pakotti eroon – Kanadan kiekkopomo teki kovan päätöksen

MTV 18:42 06.08

Kanadan jääkiekkoliiton hallituksen puheenjohtaja Michael Brind'Amour on eronnut tehtävästään, kertoo The Athletic. Hallintoelin ilmoitti saaneensa suunnitelman erosta perjantai-iltana.


Skandaali pakotti eroon – Kanadan jääkiekkoliiton pomo teki kovan päätöksen

MTV 18:42 06.08

Kanadan jääkiekkoliiton hallituksen puheenjohtaja Michael Brind'Amour on eronnut tehtävästään, kertoo The Athletic. Hallintoelin ilmoitti saaneensa suunnitelman erosta perjantai-iltana.


Kanadan jääkiekkoliiton pomo eroaa tehtävistään – kansalliset liitot löivät painetta paisuvassa skandaalissa

yle 18:10 06.08

Kanadan alueelliset jääkiekkoliitot uhkasivat pidättää jäsenmaksuja, ellei liitto ryhdy toimiin raiskausskandaalin jälkeen.


Ahdistelu- ja varainkäyttöskandaalin keskellä rypevän Kanadan jääkiekkoliiton hallituksen puheenjohtaja eroaa

jatkoaika.com 18:00 06.08

Kanadan Jääkiekkoliiton hallituksen puheenjohtaja eroaa.


Entinen NHL-pelaaja pöyristyi näkemästään – latasi tulisen vastauksen Kanadan jättiskandaalin keskiössä kärvisteleville pomoille

iltasanomat 18:36 30.07

Daniel Carcillo otti kantaa Kanadan jääkiekkoliiton Hockey Canadan toimiin.


Suomen tähtilibero pohtii jatkoa Venäjällä – asiantuntijalta tiukka mielipide: "Kertoo, minkä puolen on valinnut"

yle 06:39 29.07

Lentopalloliitto hyllytti Lauri Kermisen, joka saattaa jatkaa uraansa Venäjällä. Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummelan mukaan Olympiakomitealta ei ole jaettu erityisiä ohjeita Venäjällä. pelaavien suhteen.


Kanadan jääkiekkoliitto löi kovat tiskiin – raiskausskandaalin tutkimuksia vältteleville elinikäinen panna

iltasanomat 22:26 26.07

Kanadan jääkiekkoliiton tutkimusta tekevä asianajaja kertoo saaneensa uusia valtuuksia pakottaa pelaajia osallistumaan raiskausskandaalin tutkimuksiin.


Näin Jokerien ex-toimitusjohtaja kommentoi loikkaansa Jääkiekkoliiton huippupestiin – tähän kysymykseen ei suostunut vastaamaan

MTV 13:23 15.07

Suomen jääkiekkoliitto tiedotti perjantaina, että Jokerien toimitusjohtajana toiminut Sami Kauhanen siirtyy jääkiekkoliiton toimitusjohtajan tehtävään. Kauhanen taustoittaa MTV Urheilulle, kuinka päätös hakea virkaa tapahtui.


Sami Kauhanen Jokereista Jääkiekkoliiton toimitusjohtajaksi

jatkoaika.com 10:04 15.07

Sami Kauhanen seuraa tehtävässään Kansainvälisen jääkiekkoliiton palvelukseen siirtynyttä Matti Nurmista.


Sami Kauhanen jättää Jokerit ja loikkaa Jääkiekkoliiton toimitusjohtajaksi – "Toimintaympäristö muuttui totaalisesti"

yle 09:58 15.07

Jokerien toimitusjohtajana työskennellyt Sami Kauhanen on valittu Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtajaksi.


Jokerien toimitusjohtaja siirtyy uusiin tehtäviin – sai huippupestin Jääkiekkoliitosta

MTV 09:55 15.07

Suomen Jääkiekkoliitto on nimittänyt toimitusjohtajakseen Sami Kauhasen. Liiton edellinen toimitusjohtaja Matti Nurminen siirtyi Kansainvälisen jääkiekkoliiton pääsihteeriksi.


Jokerien toimitusjohtaja siirtyy uusiin tehtäviin

MTV 09:55 15.07

Suomen jääkiekkoliitto on nimittänyt toimitusjohtajakseen Sami Kauhasen. Liiton edellinen toimitusjohtaja Matti Nurminen siirtyi Kansainvälisen jääkiekkoliiton pääsihteeriksi.


Jokerien pomo loikkasi huippupestiin

iltasanomat 09:41 15.07

Sami Kauhanen on Suomen jääkiekkoliiton uusi toimitusjohtaja.


Tapparassa mestaruutta juhlineen maalivahdin tuoreella KHL-sopimuksella tyly seuraus – "Keskustelulle ei ole tarvetta"

MTV 17:30 06.07

Latvian jääkiekkoliiton pääsihteeri Roberts Plavejs vahvistaa, että KHL-sopimuksen solmineen Janis Kalninsin ovet maajoukkueeseen sulkeutuvat.


SM-liigassakin säkenöinyt puolustaja teki KHL-sopimuksen – Ruotsin kiekkopomo reagoi: "En halua uskoa"

MTV 18:36 29.06

SM-liigassakin pari kautta sitten loistanut ruotsalaispuolustaja Robin Press on tehnyt jatkosopimuksen KHL-seura Severstal Tsherepovetsin kanssa. Ruotsin jääkiekkoliiton pääsihteeri Johan Stark ei meinaa uskoa näkemäänsä.


Tšekkiläiseltä kiekkopomolta hätkähdyttäviä lausuntoja: ”Ei lähde ampumaan ukrainalaisia”

iltalehti 16:24 25.06

Tšekin jääkiekkoliiton puheenjohtaja antoi tukensa KHL-pelaajille. Kuluneella viikolla Tšekin jääkiekkoliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittu Alois Hadamczik ei suhtaudu niin jyrkästi Venäjään ja kiekkoliiga KHL:ään kuin useimmat muut länsimaissa. Tšekin maajoukkueen entinen päävalmentaja kertoi Sport.cz:n haastattelussa, että hän hyväksyy tšekkiläisten pelaajien esiintymisen KHL:ssä eikä ole sulkemassa heiltä maajoukkueen portteja.


Roman Rotenberg perustaa uuden kiekkoliigan

iltalehti 22:32 13.06

Venäläiset ovat intoutuneet kolme vastaan kolme -jääkiekkoon. Venäjän jääkiekkoliitto on perustanut kolme vastaan kolme -periaatteella toimivan jääkiekkoliigan. Jääkiekkoliiton varapuheenjohtaja ja SKA Pietarin päävalmentaja Roman Rotenberg kertoi, että ensimmäinen 3x3-pelit käynnistyivät sunnuntaina Moskovassa.Kokonaisen liigan perustaminen suunnitellaan seuraavan kuukauden kuluessa, Rotenberg sanoi RIA Novostin mukaan.


SM-liigan parhaat palkittiin Tampereella – Leijonien kapteeni kahmi palkintoja

iltalehti 22:32 10.06

SM-liigan ja suomalaisen jääkiekon parhaat saivat palkintonsa kauden päätösgaalassa. SM-liigan ja jääkiekkoliiton palkinnot jaettiin perjantaina jääkiekkogaalassa Tampereella. SM-liigan tähdistökentälliseen valittiin maalivahdiksi Tapparan Christian Heljanko, puolustajiksi Lukon Vili Saarijärvi ja Tapparan Otto Leskinen sekä hyökkääjiksi Pelicansin Lukas Jasek, Tapparan Anton Levtchi ja Jukurien Petrus Palmu.


Presidentti Sauli Niinistö julkaisi yhteiskuvan Leijonien kanssa – myönsi Jukka Jaloselle arvokkaan kunniamerkin

MTV 14:50 10.06

Leijonien MM-kultajoukkueen ja olympiakultajoukkueen pelaajia sekä Jääkiekkoliiton johtoa vieraili tasavallan presidentin Sauli Niinistön luona Kultarannassa.


Manta suojaan, Jääkiekkoliitto!

jatkoaika.com 19:18 31.05

Vastuullisuus. Teema, jota jokainen työ- ja muukin yhteisö nykyään pohtii - tai ainakin pitäisi pohtia. Jääkiekkoliiton tehtävä on suojata arvokasta kulttuuriperintöämme - nyt on tässä vastuunkannon paikka.


Haluatko lukea lisää?