Haaland kipuaa kohti vuosikymmenten takaista Norjan maaottelumaalien ennätystä – supertähdellä on koossa 25 maalia 26 ottelussa

lähde: Hämeen Sanomat 03:05 14.09

Ruotsin EM-haaveet kokivat kovan kolauksen tappiossa Itävallalle, joka teki kolme maalia 16 minuutissa.

Ruotsin saumat EM-kisoihin alle prosentin, malttinsa menettänyt päävalmentaja sai silti medialta pehmeän kohtelun: ”Pitäisikö minun erota nyt?”

lähde: yle 12:56 13.09

Ruotsalaismedia ei lyönyt lyötyä Janne Anderssonia Itävallalle kärsityn 1–3-tappion jälkeen. Päävalmentajaa käsiteltiin poikkeuksellisen suopeasti, sillä hyviä korvaajia ei ole tällä hetkellä tarjolla.

Ruotsi tyrmättiin: Fanit hylkäsivät kotijoukkueen kesken EM-karsintaottelun – "Se on ohi"

lähde: MTV 08:14 13.09

Ruotsi hävisi Itävallalle jalkapallon EM-karsinnoissa 12. syyskuuta 2023 pelatussa ottelussa maalein 1–3. Tappion myötä Ruotsin haaveet jalkapallon EM-kisoista kokivat lähes ratkaisevan kolauksen.