Meghanin salainen tapaaminen Alankomaissa paljastui – kaulassa 15 000 euron koru

iltalehti 06:30 16.06

Meghan vieraili lasten ja nuorten yrittäjyyskurssilla. Herttuatar Meghan Markle matkasi huhtikuussa yhdessä prinssi Harryn kanssa Alankomaihin Invictus Games -tapahtumaan. Pariskunta nähtiin muun muassa tapahtuman avajaisseremoniassa sekä eri urheilumatsien katsomoissa. Nyt Dailymail-uutissivusto on paljastanut, että Meghan illa on ollut matkan aikana myös omia salaisia tapaamisia. Meghan vieraili tytöille ja ei-binäärisille nuorille tarkoitetulla yrittäjyyskurssilla. Hänen tehtävänsä oli antaa voittoa tavoittelemattoman kurssin osallistujille ”innostavaa ja rohkaisevaa” palautetta.


Asiantuntija huolissaan: Kuningatar Elisabetin kunto ei kestä, jos Harry aiheuttaa uusia kohuja

iltalehti 07:32 05.05

Kohu Britannian hovin ympärillä kuumenee Tina Brownin julkaisemien hovipaljastusten myötä, kertoo Mirror. Kuninkaallisasiantuntija Tina Brownin tuore The Palace Papers -kirja paljastaa epämiellyttäviä totuuksia Britannian hovista. Tällä kertaa syynissä on kuningatar Elisabet ja prinssi Harry. Prinssi Harry. kerrotaan vierailleen Windsorin linnassa viime kuussa. Hän poikkesi tapaamaan perhettään lyhyesti matkallaan Hollannissa järjestettyyn Invictus games -tapahtumaan. Harry. ja Meghanin mukana matkasi myös kuvausryhmä, joka kuvaa parin elämää tulevaa Netflix-dokumenttia varten.


Asiantuntija uskoo: Prinssi Harry sanoi tarkoituksella kohukommentin Elisabetista

iltalehti 18:20 29.04

Prinssi Harryn haastattelu puhuttaa edelleen. Prinssi Harry antoi aiemmin tässä kuussa haastattelun yhdysvaltalaiselle NBC Today -ohjelmalle. Haastattelussa hän kommentoi tapaamistaan kuningatar Elisabetin kanssa. Kyseessä oli pikavisiitti Lontooseen kesken reissun Haagiin, jossa Harry ja Meghan olivat seuraamassa Invictus Gamesia.


Harryn ja Meghanin Archie-poika oli saada eri nimen – vaihtoehtoja oli koko ajan kaksi

iltalehti 20:26 24.04

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan olivat nimetä esikoisensa Harrisoniksi. Tämä päätyi kuitenkin pojan toiseksi nimeksi. Prinssi Harry lla ja herttuatar Meghan illa oli aluksi erimielisyyksiä esikoisensa Archien nimeämisestä. Vaihtoehtoja etunimeksi oli nimittäin kaksi, Archie ja Harrison, joista jälkimmäinen päätyi lopulta pojan toiseksi nimeksi. Kuninkaallinen perhe on reissannut tällä viikolla Hollannissa Invictus Games -tapahtuman takia. Meghan osallistui Archien kanssa lukupiiriin ja tuli samalla vaihtaneeksi muutaman sanan toisen vanhemman kanssa.


Prinssi Harry paineli baariin kuningattaren syntymäpäivänä – herttuatar Meghan palasi kotiin lastensa luo

iltasanomat 12:41 23.04

Prinssi Harry nautti tummaa olutta Invictus Games -tapahtuman työntekijöiden kanssa viiden henkivartijan ympäröimänä. Daily Mailin tietojen mukaan Harry lle tarjoiltiin myös tequilaa.


Herttuatar Meghan lähti Euroopasta lastensa luo – prinssi Harry paineli baariin kuningattaren syntymäpäivänä

iltasanomat 12:41 23.04

Prinssi Harry nautti tummaa olutta Invictus Games -tapahtuman työntekijöiden kanssa viiden henkivartijan ympäröimänä. Daily Mailin tietojen mukaan Harry lle tarjoiltiin myös tequilaa.


Prinssi Harryn baarireissu nousi otsikoihin – vietti iltaa tuopin äärellä kuningatar Elisabetin syntymäpäivänä

iltalehti 11:19 23.04

Prinssi Harry istui ystäviensä ja Invictus Games -tapahtuman työntekijöiden kanssa iltaa pubissa. Ilta sujui prinssin osalta rauhallisissa merkeissä. Prinssi Harry , 37, on ottanut ilon irti Hollannin matkastaan, sillä prinssin on kerrottu viihtyneen Invictus Games -tapahtuman lisäksi nyt myös baarissa. Herttuatar Meghanin, 40, palattua takaisin kotiin Yhdysvaltoihin, Harry suuntasi viettämään iltaa baariin viiden henkivartijan saattamana. Baarin omistaja kertoo, että prinssi juhli kuitenkin nuoruusvuosiaan huomattavasti hillitymmin, sillä hän kieltäytyi tequila-tarjoilusta ja nautiskeli vain yhden oluen illan aikana. Nukkumaan Harry päätti suunnata yhdentoista jälkeen.


Kehonkieli­asiantuntija analysoi Harryn ja Meghanin läheisyyttä – pariskunta ylisti toisiaan puheissaan

iltalehti 20:29 22.04

Prinssi Harry kertoi puheessaan haaveilleensa perheestä jo armeijan aikana. 16. huhtikuuta prinssi Harry ja herttuatar Meghan Markle viettivät helliä hetkiä viidettä kertaa järjestetyssä Invictus Games -tapahtumassa. Invictus Games on kansainvälinen urheilutapahtuma haavoittuneille, loukkaantuneille ja sairaille sotilaille, veteraaneille sekä naisille. Prinssi Harry on tapahtuman virallinen suojelija. Alankomaiden Invictuksessa Harry ja Meghan osallistuivat vastaanotolle järjestettyyn tapahtumaan yhdessä ystävien ja kilpailijoiden kanssa. Kyseinen tilaisuus oli tärkeä kuninkaalliselle parille, koska he esiintyivät ensi kertaa yhdessä sitten helmikuussa järjestetyn NAACP-järjestön gaalan.


Harryn ja Meghanin turvakiista jatkuu – palkkasivat Barack Obaman entisen henkivartijan

iltalehti 11:23 22.04

Herttuapari satsaa isosti turvallisuuteensa. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan vierailivat hiljattain Alankomaissa ja Britanniassa pitkän matkustustauon jälkeen. Alankomaissa Meghan in vierellä nähtiin tuttu mieshenkilö. The Sun -lehden mukaan Meghan in uusi henkivartija on Christopher Sanchez, jonka aiempiin asiakkaisiin kuuluu Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama. Sanchez turvasi herttuattaren selustaa Harry n suojelemassa Invictus Games -tapahtumassa.


Britit raivostuivat prinssi Harryn kommenteista – ex-ministeri vertasi prinssiä Kardas­hianeihin

iltalehti 14:46 21.04

Prinssi Harryn kommentit saivat murskatuomion briteiltä ja asiantuntijoilta. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan tekivät juuri yhteisen edustusmatkan Eurooppaan. Heidän matkansa päätarkoitus oli avata Invictus Games -urheilutapahtuma Hollannissa, mutta pariskunta ehti poiketa myös Englannissa Windsorin linnassa tapaamassa kuningatar Elisabetia. Harry on vieraillut edellisen kerran Englannissa viime vuoden heinäkuussa. Today -ohjelman toimittaja Hoda Kotb haastatteli Harrya tapaamisen jälkeen ja kysyi, miltä prinssistä tuntui vierailla Englannissa ja nähdä isoäitinsä pitkästä aikaa.


Harry ja Meghan tapasivat kuningatar Elisabetin kohujen jälkeen – prinssi paljasti, mistä keskusteli 95-vuotiaan isoäitinsä kanssa

mtv 10:39 19.04

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan tapasivat kuningatar Elisabetin lyhyesti Windsorin linnassa ennen kuin suuntasivat Alankomaihin Invictus Games -tapahtumaa varten.


Harryn ja Meghanin Netflix-dokumentti närästää: Varastaako se huomion kuningattaren juhlavuodelta?

iltalehti 12:39 18.04

Viime viikolla Britanniassa. >Britanniassa. /a> vierailleella herttuaparilla oli kuvausryhmä mukanaan. Prinssi Harry, 37, ja herttuatar Meghan, 40, vierailivat yllättäen kiirastorstaina Britanniassa. >Britanniassa. /a> . He pistäytyivät tapaamassa kuningatar Elisabetia ja prinssi Charlesia matkalla Hollantiin. Haagissa nimittäin järjestettiin vammautuneille sotaveteraaneille tarkoitettu Invictus Games -urheilutapahtuma, joka on alun perin Harryn perustama.


Herttuapari hehkui rakkautta Hollannissa – Meghanin tyylikkäät timantit varastivat huomion

iltasanomat 10:12 17.04

Sussexin herttuatar kehui vuolaasti aviomiestään prinssi Harrya Invictus Gamesin avajaisseremoniassa Haagissa.


Yllätys­vierailu: Prinssi Harry ja herttuatar Meghan Britanniassa

iltalehti 10:27 15.04

Harry ja Meghan ovat tavanneet kuningattaren torstaina. Prinssi Harry , 37, ja herttuatar Meghan , 40, ovat kaikessa hiljaisuudessa vierailleet Britanniassa. >Britanniassa. /a> torstaina. He saapuivat Eurooppaan osallistuakseen Hollannin Haagissa vammautuneille sotaveteraaneille tarkoitettuun Invictus Games -urheilutapahtumaan. Tapahtuma on alun perin Harry n perustama. Samalla reissulla oli kätevää pyörähtää Britanniassa. >Britanniassa. /a> .


Prinssi Harry ja Meghan hämmentävät jälleen – herttuatar saapuu ensi kertaa Eurooppaan kohun jälkeen

iltalehti 19:28 12.04

Kohupari prinssi Harry ja herttuatar Meghan osallistuvat yhdessä edustustilaisuuteen Alankomaissa. Prinssi Harry ja hänen puolisonsa herttuatar Meghan jättivät aiemmin keväällä edesmenneen prinssi Philipin muistotilaisuuden väliin. Nyt pari saapuu Alankomaihin, missä järjestetään tällä viikolla Invictus Games -tapahtuma, joka on kansainvälinen veteraaneille suunnattu urheilukilpailu.


Kohuparin yllätysliike – herttuatar Meghan matkustaa pian prinssi Harryn mukana Eurooppaan

mtv 08:23 12.04

Herttuatar Meghan osallistuu prinssi Harryn mukana Alankomaiden Invictus Games -tapahtumaan. Pari jätti hiljattain kohutusti väliin prinssi Philipin muistotilaisuuden Isossa-Britanniassa.


Prinssi Harry ei aio matkustaa Englantiin isoisänsä muistotilaisuuteen: taustalla kiista turvallisuuspalveluista – matkustaa kuitenkin seuraavalla viikolla Hollantiin

iltasanomat 15:30 12.03

Prinssi Harrya ei nähdä isoisänsä muistotilaisuudessa, sillä hovi ei maksa enää hänen turvallisuuspalveluitaan. Matka Invictus Gamesin tilaisuuteen kuitenkin toteutuu.


Uusi Telkkari.org

Aira Samulin muistelee Vesa-Matti Loiria sydämellisellä kirjoituksella: "Suurella rakkaudella sinne ikuisuuteen"

Vesa-Matti Loiri juoksi junan perässä huutaen äitiä, ja se teki hänestä kuuluisan – "Harvoin näkee niin vahvasti tehtyä työtä", ylistää asiantuntija

Tänään televisiossa: Millainen on sodan uhka Suomessa?

Ylen hankkimat satelliittikuvat paljastavat tuhojen laajuuden Krimillä – Asiantuntija: Päänavaus Ukrainan kauaskantoisille iskuille

"Loiri on taiteilija, jota Helsingin kaupungin olisi syytä muistaa", sanoo apulaispormestari Arhinmäki – kerro Ylelle oma ehdotuksesi

Limainen kasvohoito herättää kauhistusta sosiaalisessa mediassa

Markku Peltoniemi, 74, asui lapsuudessaan Vesku Loirin naapurissa – paljastaa nyt monilahjakkuuden poikkeuksellisen tempun

Urheilulive: Lehti: Leijonatähti siirtymässä Ruotsiin – Simo Valakarilta huippupesti sivu suun

Lämpö leviää päivä päivältä – tällaisia lukemia tavoitellaan kohta

Ruotsi luovuttamassa ”Erdoganin listalla” olevan petoksista tuomitun miehen Turkille

Uudistunut Ensitreffit alttarilla -ohjelma pureutuu enemmän seksiin ja kemiaan – asiantuntijat paljastavat, miksi hakuprosessi saa heidät surullisiksi

Texasin kuvernööri lähettää busseilla siirtolaisia New Yorkiin – Siirtolainen: "Emme tiedä nukummeko kadulla"

Valioliiga joutuu turvautumaan poikkeusratkaisuun tulevana viikonloppuna

Näyttelijä Anne Heche järkyttävässä kolarissa – edelleen koomassa

Poliisi ja Metsähallitus ratsasivat yli 100 retkeilijää – odottamaton seuraus

Viro kieltää maahan pääsyn venäläisiltä, joilla on Viron myöntämä Schengen-viisumi

Nina sai käsittämättömän Wilma-viestin – ”Kolmosen logiikka” hämmentää koululaisten vanhempia Hämeen­linnassa

Max Verstappenista paljastuksia entiseltä tallitoverilta – kertoo mestarin piiloon jääneestä puolesta

Olkiluoto 3:n koekäytössä jälleen viivästys

Suomi rahoitti 10 vuotta Kirgisian tupakka­valistusta – näin kävi