Kuninkaallisperhe antoi harvinaisen lausunnon BBC:n kohudokumentista – kommentissa poikkeuksellisen napakka kannanotto: "Pettymyksen aiheuttavaa"

mtv 13:15 25.11

Hovi antoi harvinaisen lausunnon koskien BBC Two -kanavan uutta, prinssi Williamista ja prinssi Harrysta kertovaa dokumenttia.


Kuninkaallisasiantuntija jyrähtää: Harryn pitäisi irtisanoa Netflix-sopimuksensa Diana-kohun takia

iltalehti 14:53 13.11

Harryn sopimus voidaan tulkita tukena The Crown -sarjalle. Prinssi Harry on saanut osakseen kovaa arvostelua kuninkaallistuntijalta liittyen sopimukseensa Netflixin kanssa. Harrysta elämäkertakirjan kirjoittanut Angela Levin uskoo, että Harryn pitäisi irtisanoa 100 miljoonan punnan sopimuksensa suoratoistopalvelun kanssa. Syynä on se, että Levin in mukaan Harryn äidin, prinsessa Dianan, muistoa loukataan Netflixin tuottamassa The Crown -sarjassa.


Thomas Markle avautuu jälleen Harrysta ja Meghanista – "Harry on hylännyt heidät kaikki"

mtv 12:03 06.11

Herttuatar Meghanin isä, Thomas Markle, odottaa yhä tyttärensä yhteydenottoa. Miehen mielestä välit pitäisi korjata vähintäänkin parin lasten takia.


Harrysta ja Meghanista tehdystä kohukirjasta uusi painos – mukana liuta uusia paljastuksia pariskunnan ja hovin jäätävistä väleistä

mtv 11:20 27.08

Viime vuonna ilmestyneen kohukirjan Finding Freedomin uudessa painoksessa on liuta uusia paljastuksia Harryn ja Meghanin sekä brittihovin välillä vellovista jännitteistä.


Uutuuskirja: kuninkaalliset olivat tyytyväisiä, ettei Meghan tullut prinssi Philipin hautajaisiin – asiantuntijoilta painavia väitteitä

iltalehti 22:00 26.08

Herttuaparista kirjoitetun elämäkerran päivitetty versio esittää jälleen uusia väitteitä brittihovista. Prinssi Harrysta ja herttuatar Meghanista kirjoitetun elämäkerran Finding Freedom päivitetty versio esittää jälleen uusia väitteitä brittihovista. Kirjassa väitetään, että osa kuningasperheestä oli salaa tyytyväisiä, ettei Meghan osallistunut huhtikuussa menehtyneen prinssi Philipin hautajaisiin. Meghan oli tuolloin viimeisillään raskaana. Brittilehti Daily Mailin mukaan pariskunnan läheinen on paljastanut, että Meghanin poissaolosta oltiin tyytyväisiä, sillä hautajaisiin ei haluttu ”sirkusta”. Kirjan kirjoittajat Carolyn Durand ja Omid Scobie väittävät, ettei Meghanin haluttu aiheuttavat spektaakkelia.


Asiantuntija nosti esille odottamattoman seikan prinssi Harrysta – kukaan ei ottanut vakavissaan

iltalehti 16:32 26.08

Kuninkaallisasiantuntijan mukaan kuninkaallinen perhe ei osoittanut nuoremmalle prinssille järkevää roolia. Kuninkaallisasiantuntija Richard Fitzwilliams ihmettelee, miten prinssi Harrylle, 36, ei osoitettu hovista ja perheestä vuosien aikana selkeää roolia. Pitkään kuninkaallisen perheen elämää seurannut asiantuntija uskoo, että aseman epäselvyys johti turhautumiseen ja ”loukussa” olemisen tunteeseen, josta prinssi on kertonut kärsineensä. Vanhempi veli prinssi William on kruununperimysjärjestyksessä heti prinssi Charlesista seuraava, joten hänelle elämän pelikortit on jaettu pöytään hyvin nuorena. Nuorempana veljenä Harrylla on ollut ehkä enemmän vapautta, mutta ei selvää suuntaa elämälle. Prinssi koki, että hänen asemansa hovissa oli vähemmän tärkeä, asiantuntija väittää Daily Mail -lehdelle.


Thomas Marklen syntymäpäivälahja sai Meghanilta tylyn vastaanoton – pettyneeltä isältä kovia syytöksiä prinssi Harrya kohtaan

mtv 14:30 13.08

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle pahastui, kun tytär ei reagoinut mitenkään tämän syntymäpäivälahjaan. Appiukko sanoi suorat sanat myös prinssi Harrysta.


Nolo paljastus prinssi Harrysta - repuutti englanninkielestä: ”Tuskin kykenee kirjailijaksi”

iltalehti 21:17 29.07

Brittihovin asiantuntija Lady Colin Campbell paljastaa, että prinssi sai Etonissa opiskellessaan englanninkielestä hylätyn. Iltalehti uutisoi viikko sitten, että prinssi Harryn, 36, kirjoittama muistelmateos julkaistaan ensi vuonna. Kirjan kustantaja on Penguin Random House.


Nolo paljastus prinssi Harrysta - reputti englanninkielestä: ”Tuskin kykenee kirjailijaksi”

iltalehti 21:17 29.07

Brittihovin asiantuntija Lady Colin Campbell paljastaa, että prinssi sai Etonissa opiskellessaan englanninkielestä hylätyn. Iltalehti uutisoi viikko sitten, että prinssi Harryn, 36, kirjoittama muistelmateos julkaistaan ensi vuonna. Kirjan kustantaja on Penguin Random House.


Dokumenttiväite: Williamin avustajat laittoivat liikkeelle häijyn huhun Harryn terveydestä

iltalehti 17:25 04.07

Prinssi Williamin avustajat levittivät huhuja prinssi Harryn mielenterveydestä. Väitteet prinssi Harryn pahoista mielenterveysongelmista olivat prinssi Williamin avustajien liikkeelle laskemia. Huhu laitettiin liikkeelle, kun Harry oli kertonut ajautuneensa eri poluille veljensä kanssa. Tällainen väite esitetään tänä iltana ensi-iltansa saavassa ITV:n dokumentissa Harry & William: What went wrong? Väitteen kertoo Omid Scobie, Harrystä elämäkerran kirjoittanut kirjailija.


Dokumenttiväite: Williamin avustajat laittoivat liikkeelle härskin huhun Harryn terveydestä

iltalehti 17:25 04.07

Prinssi Williamin avustajat levittivät huhuja prinssi Harryn mielenterveydestä. Väitteet prinssi Harryn pahoista mielenterveysongelmista olivat prinssi Williamin avustajien liikkeelle laskemia. Huhu laitettiin liikkeelle, kun Harry oli kertonut ajautuneensa eri poluille veljensä kanssa. Tällainen väite esitetään tänä iltana ensi-iltansa saavassa ITV:n dokumentissa Harry & William: What went wrong? Väitteen kertoo Omid Scobie, Harrystä elämäkerran kirjoittanut kirjailija.


Miten pitkän isyysloman Harry pitää? – Kiirehti matkoille kolme päivää Archien syntymän jälkeen

iltalehti 21:34 10.06

Prinssi Harryn tilanne on nyt toinen kuin esikoisen syntyessä. Prinssi Harrysta tuli toisen kerran isä perjantaina 4. kesäkuuta, kun hänen ja herttuatar Meghanin tytär, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, syntyi. Perhe pitänee nyt matalaa profiilia ja tutustunee Monteciton-kodissaan rauhassa uuteen jäseneensä.


Meghan-puheista potkut – nyt Piers Morgania kosiskellaan takaisin: Tv-pomoilla paniikki päällä

iltalehti 20:20 30.05

Piers Morganin lähdön jälkeen Britannian aamutv:n katsojaluvut romahtivat. Meghanin ja prinssi Harryn Oprah-haastattelu poiki monta erikoista episodia, joista tapaus Piers Morgan on yksi niistä. Kun Oprah Winfreyn tekemä haastattelu herttuatar Meghanista ja prinssi Harrysta julkistettiin, monelta britiltä meni niin sanotusti kuppi nurin.


Hovin sisäpiiriläinen: Hullaantunut Harry ei välitä enää mistään muusta kuin Meghanista – ”Hollywood-elämällä” voi olla karut seuraukset

iltasanomat 18:10 25.05

Prinsessa Dianan entinen hovimestari sanoo olevansa hyvin huolissaan prinssi Harrysta.


Asiantuntija huolissaan prinssi Harrysta: Miksi vuosien terapia ei ole auttanut ongelmissa?

iltalehti 17:35 22.05

Harrya kuvataan terapiassa uudessa tv-haastattelussa. Sussexin herttua prinssi Harry on herättänyt huolta uusimman tv-haastattelunsa jäljiltä. Harry puhui avoimesti mielenterveysongelmistaan brittihovissa The Me You Can’t See -ohjelmassa, jota hän on ollut mukana tuottamassa Oprah Winfreyn kanssa. Hän sanoi muun muassa käsitelleensä äitinsä Dianan kuolemaa terapiassa vuosien ajan.


Kuninkaallisen perheen kohtalon hetket: Harrysta tuli musta lammas – kuka kantaa vastuun?

iltalehti 08:29 08.05

Brittimonarkia elää kohtalokkaita ratkaisun hetkiään. Kun pääosan esittäjä, eli kuningatar Elisabet, poistuu näyttämöltä, kelle vastuu perheestä kaatuu? Kun ingattaren hiljainen hahmo suri lohduttomana penkkirivillä. Elisabetin katse oli tiiviisti Philipin, rakkaan aviomiehen arkussa. Siellä rakas lepäsi – niin lähellä, mutta tavoittamattomissa.


Kuningatar Elisabet toivottaa Archielle hyvää syntymäpäivää – julkaisi upean perhekuvan

iltalehti 13:12 06.05

Kuningatar Elisabet. >Elisabet. /a> onnittelee sosiaalisessa mediassa lastenlastaan. Prinssi Harryn ja Meghanin poika Archie täyttää 6. toukokuuta kaksi vuotta. Juhlan kunniaksi Archie lle on satanut sosiaalisessa mediassa lämpimiä onnitteluja, ja yksi onnittelijoista on kuningatar Elisabet. >Elisabet. /a> . Hovin Instagram-tilillä julkaistiin juhlapäivän kunniaksi upea kuva Harrysta, Meghanista ja Archie sta. Kuvan ohessa itse kuningatar onnittelee lapsenlapsenlastaan lämpimästi.


Monacon ruhtinas täräytti yllättäen sensuroimattoman mielipiteensä Harrysta ja Meghanista – Albertin käytös poikkeuksellista

iltasanomat 08:50 26.03

Kuninkaalliset eivät ole aiemmin ottaneet julkisesti kantaa Harryn ja Meghanin lausuntoihin vastaavalla tavalla.


Meghanista ja Harrystä uusi kuva julki pian kohuhaastattelun jälkeen

iltasanomat 07:15 09.03

Herkässä kuvassa näkyy selvästi Meghanin vauvamaha.


Sää

Sää

Kuvat: F1-tallit kunnioittavat autoillaan edesmennyttä Frank Williamsia

Koiranpennut ohittivat vauvat tilastoissa ensimmäistä kertaa – Ylen Pentuliven suosio kertoo korona-ajan koirabuumista

Paljastus sisäpiiristä: NHL:n johtoporras lähetti tiukan ”paimenkirjeen” – tyly viesti pelaajille

Ginipallot joulukuuseen – riittävätkö edes jouluun saakka?

Erittäin myrkyllinen hämähäkki puri tosi-tv-tähti Jon Gosselinia – kertoo nyt tuskallisista oireistaan

Herttuatar Meghan voitti lähes kolme vuotta kestäneen oikeustaistelun – juhlisti voittoaan teräväsanaisella tiedotteella ja tylytti hävinnyttä osapuolta

Vaimo järkyttyi miehensä salaisuudesta – ex-NHL-pelaajan kuolinsyyksi paljastui huumeet

Erikoinen sääilmiö riepotellut pää­kaupunki­seutua: terassille tuli rakeita, ali­kulku­tunnelissa kellui jättimäinen ”jää­lautta” – pelastus­laitoksella kädet täynnä töitä

Selviytyjät- ja BB-voittaja Kristian Heiskari sairastui koronavirukseen: ”Ei tässä mitään hätää”

Tienaako Onlyfansilla oikeasti? Marianne Kallio lyö todisteet tiskiin

Martina Aitolehti täräyttää podcastissa suorat sanat Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin suhteesta: ”Miten sä pystyt, missä on moraali?”

Kommentti: NHL:ssä todistetaan täysin poikkeuksellista suomalaistilannetta – Ruotsikin kalpenee jo

Uudet ravintola­rajoitukset voimaan sunnuntaina kello 00 – näitä alueita ne koskevat

Nasa lähettää avaruuteen aluksen, joka törmäytetään tarkoituksellisesti asteroidiin – testissä ihmisen kyky vastata avaruuden uhkiin

Arthur Borgesin ja tennistähden suhde syvenee – karkasivat yhteiselle rantalomalle: "Piilopaikka Karibialla"

Valtteri Bottas avautuu podcastissa syvästä kriisistään – ex-vaimo Emilia havahtui: "Pitäisikö sinun mennä hoitoon?"

Ex-jääkiekkotähden helvetillisistä kokemuksista tehdään elokuva – SM-liigapomo ylistää poikkeuksellista tarinaa

Kimi Räikkönen lähtee F1-viikonloppuun täysin sokkona – osoitti huiman kokemuksensa kylmänviileällä lausunnolla: "Se on yleensä aika lähellä oikeaa"

Näkökulma: Lewis Hamilton ja Max Verstappen pelastavat formulakauden – mutta kumpi on Ayrton Senna?

Helsinki siirtyy koronapassi­aikaan kaikkialla ”missä mahdollista”

Haluatko lukea lisää?