Kalareissulle karmea päätös – uupunut meloja julkaisi videon Facebookissa vain minuutteja ennen kuolemaansa

iltasanomat 13:50 30.05

43-vuotias australialaismies hukkui aallokkoon vain hetki sen jälkeen, kun oli kuvannut viimeisen videonsa.


Mona-Liisa Nousiainen esitti Laura Arffmanille koskettavan pyynnön ennen kuolemaansa – ”Tuntui kauhean pahalta, että jos hän vain häviää”

iltasanomat 21:47 12.05

Laura Arffman vei loppuun kirjaprojektin, jonka hän aloitti syöpään kuolleen ystävänsä Mona-Liisa Nousiaisen kanssa.


Kirjaväite: Jörn Donner yhtiöitti omaisuutensa ennen kuolemaansa – tarkoitus suojata perintö kahdelle nuorimmalle lapselle

iltalehti 05:50 15.04

Kuuden lapsen isä Jörn Donner ei koskaan peitellyt sitä, että koki lapsistaan läheisiksi vain nuorimmat Danielin ja Rafaelin. Jörn Donnerista pitkään henkilökuvaa kirjoittanut Kai Ekholm tapasi Donnerin vielä noin viikko ennen tämän tammikuista kuolemaa. Teoksessa Jörn Donner, kuinka te kehtaatte (Docendo 2020), Ekholm kirjoittaa, että Donner kertoi hänelle tuolloin omaisuusjärjestelyistään. – Hän kertoo viimeisessä haastattelussamme yhtiöittäneensä omaisuutensa. Pohjoisrannan asunto kuuluu nyt Donner Productionsille, joka maksaa hänelle palkkaa. Se on myös keino suojata omaisuus muilta perijöiltä, Ekholm kertoo kirjassaan.


Kuolemansairas Jorma Kalevi muistelee syöpään kuollutta tangokuningas Kari Piirosta - viimeinen puhelu jäi soittamatta: ”Ikävöin häntä”

iltalehti 10:59 03.04

Iskelmälaulaja Jorma Kalevi muistelee Kari Piirosta ystävälliseksi kansanmieheksi, joka rakasti keikkailua. ”Kanarian keisarina” tunnettu iskelmälaulaja Jorma Kalevi järkyttyi kuultuaan ystävänsä, tangokuningas Kari Piirosen kuolemasta. Piiroinen sairasti ennen kuolemaansa keuhkosyöpää, joka diagnosoitiin vuonna 2017. Miehet ehtivät tuntea toisensa pitkään ja heitä yhdisti rakkaus musiikkiin ja keikkailuun.


Hurja kaahaminen johti kuolonkolariin – uutta tietoa jalkapallotähden auton vauhdista onnettomuushetkellä

iltasanomat 13:21 02.04

Jose Antonio Reyes kaahasi kovaa vauhtia ennen kuolemaansa johtanutta onnettomuuttaan.


Uutta tietoa jalkapallotähti Jose Antonio Reyesin kuolonkolarista – onnettomuushetkellä hurja tilannenopeus

iltasanomat 13:21 02.04

Jose Antonio Reyes kaahasi kovaa vauhtia ennen kuolemaansa johtanutta onnettomuuttaan.


Kymppitonnien ökykelloja ja digikameroita – Tokion olympiaisännyyden taustalla epäillään olevan lahjontaa: ”Ennen kuolemaani kerron”

iltalehti 17:06 01.04

Tokion olympialaisten hakukomiteaa epäillään korruptiosta, uutisoi Reuters. Tokio valittiin kesäolympialaisten järjestäjäksi vuonna 2013. Uutistoimisto Reuters paljastaa valintaan liittyneen lahjoja ja tilisiirtoja, jotka liittyvät nyt käynnissä olevaan korruptiotutkintaan. Keskeisiä hahmoja ovat japanilainen liikemies Haruyuki Takahashi, 73, ja Kansainvälisen olympiakomitean jäsen Lamine Diack, 86. Tokion olympialaisten hakukomitea maksoi Takahashille 7,48 miljoonaa euroa, jotta hän lobbaisi Tokion puolesta.


Yllättävä paljastus Bond-tähti Daniel Craigilta – ei aio jättää perintöään lapsilleen

iltalehti 17:54 22.03

Avokätisyyden sijaan näyttelijällä on muita suunnitelmia rahoilleen. James Bond -elokuvien päähahmona tunnettu Daniel Craig, 52, paljastaa, että ei aio jättää omaisuuttaan lapsilleen. Asiasta uutisoi Mirror. Craigin huhutaan saaneen sievoisia summia Bond-rooleistaan, ja hänen omaisuutensa arvioidaan olevan jopa 137 miljoonan euron arvoinen. Tästä huolimatta näyttelijä ei aio jättää rahoja kahdelle tyttärelleen, vaan haluaa käyttää ne itse ennen kuolemaansa.


Yllättävä paljastus Bond-tähti Daniel Craigilta– ei aio jättää perintöään lapsilleen

iltalehti 17:54 22.03

Avokätisyyden sijaan näyttelijällä on muita suunnitelmia rahoilleen. James Bond -elokuvien päähahmona tunnettu Daniel Craig, 52, paljastaa, että ei aio jättää omaisuuttaan lapsilleen. Asiasta uutisoi Mirror. Craigin huhutaan saaneen sievoisia summia Bond-rooleistaan, ja hänen omaisuutensa arvioidaan olevan jopa 137 miljoonan euron arvoinen. Tästä huolimatta näyttelijä ei aio jättää rahoja kahdelle tyttärelleen, vaan haluaa käyttää ne itse ennen kuolemaansa.


TMZ: 34-vuotias amerikkalaismies kuoli koronavirukseen – vieraili Disney Worldissä ennen sairastumistaan

iltasanomat 23:02 19.03

Viihdesivuston mukaan miehellä todettiin koronavirus vain päiviä ennen kuolemaa.


"Voisitko lopettaa, että saisin nauttia ennen kuolemaani" – äidin sanat pysäyttivät Eva Wahlströmin, suomalaisen naisnyrkkeilyn pioneeria odottaa urheilu-uran jälkeen vapaus

yle 10:01 15.03

Eva Wahlström ei usko lokerointiin, vaan hän voi olla, mitä haluaa. Huonekalumuotoilijaksi kouluttanut nainen odottaa jo innolla, mitä elämä seuraavaksi heittää eteen.


Kuolleen Love Island -juontaja Caroline Flackin viimeinen viesti riipaisee – perhe halusi julkaista surullisen avautumisen: ”Tulevaisuuteni lakaistiin jalkojeni alta”

iltalehti 14:22 19.02

Carline Flack, 40, löydettiin lauantaina kotoaan kuolleena. Brittijuontaja Caroline Flack kuoli lauantaina 15. helmikuuta. Kuolema oli itsemurha. Nyt Flackin perhe on jakanut julkisuuteen Flackin viimeiseksi jääneen viestin. Eastern Daily Press on julkaissut viestin perheen luvalla. Juontaja halusi itse jakaa kyseisen viestin Instagramissa kaksi viikkoa ennen kuolemaansa, mutta häntä pyydettiin tuolloin jättämään viesti julkaisematta. Juontaja antoi viestin äidilleen.


Poliisi: Pyhätunturilla kuollut oli kokenut laskettelija – väisti toista laskijaa ennen kuolemaansa

yle 12:27 13.02

Mies oli väistänyt toista laskijaa, ajautunut luonnonlumirinteeseen ja kaatunut kohtalokkain seurauksin.


Kotiliesi: Katariina Souri riitaantui sairaan isänsä uuden vaimon kanssa - etääntyivät juuri ennen kuolemaa

iltalehti 09:58 13.02

Katariina Sourin isä menehtyi Alzheimerin tautiin tammikuussa. Viimeisinä aikoina Souri etääntyi isästään. Kirjailija Katariina Sourin, 51, isä menehtyi Alzheimerin tautiin tammikuussa. Souri kertoo nyt Kotilieden haastattelussa, miten viimeisiä aikoina varjostivat perheen sisäiset riidat. Hän kertoo riitaantuneensa isänsä uuden vaimon kanssa, minkä vuoksi etääntyi isästään tämän sairauden edetessä loppuvaiheeseensa. Sourin isä sai Alzheimerin tauti -diagnoosin ollessaan 67-vuotias. Isä asui ennen norjalaisen vaimonsa kanssa Hyvinkäällä, kunnes tauti vei sairaalahoitoon. Souri järkyttyi, kun uusi vaimo halusi muuttaa takaisin kotiseuduilleen Pohjois-Norjaan.


Karri Kivi muistelee parasta ystäväänsä Olli Lindholmia – pari kuukautta ennen kuolemaa tapahtui jotakin, joka sai hänet todella huolestumaan

iltasanomat 14:10 08.02

Karri Kivi yritti viimeiseen asti rauhoittaa Olli Lindholmin kohtalokasta vauhtia. Hän on vihdoin valmis puhumaan 20 vuoden ainutlaatuisesta ystävyyssuhteesta.


Uutta tietoa Kobe Bryantin ja tyttären viimeisistä hetkistä – kävivät kirkossa ehtoollisella yhdessä vain tunteja ennen kuolemaansa

iltasanomat 14:46 28.01

Kobe ja Gigi Bryant kävivät mediatietojen mukaan kirkossa tunteja ennen kuolemaansa.


Kobe Bryantin viimeinen viesti julki – toisen NBA-legendan poika ei koskaan saanut vastausta: "Rakastan sinua ikuisesti"

MTV 10:04 28.01

Sunnuntaina helikopterionnettomuudessa menehtyneen Kobe Bryantin viimeisestä päivästä on selvinnyt tarkempia tietoja. Edesmennyt supertähti oli yhteydessä NBA-legenda Shaquille O'Nealin poikaan vain tunteja ennen kuolemaansa.


Matti Ahde halusi omiin hautajaisiinsa lohisoppaa ja sopi jopa esiintyjät valmiiksi

iltasanomat 09:37 25.01

Ministeri Matti Ahde suunnitteli tänään pidettävät hautajaisensa itse valmiiksi ennen kuolemaansa. Lapset valitsivat arkun, jossa on tervaköysi.


Hot topics