TPS solmi neljä jatkosopimusta ? Piskula ja Budish jäävät Turkuun jatkoaika.com 14:33 15.04

TPS on solminut jatkosopimukset hyökkääjien Lauri Pajuniemen ja Zach Budishin kanssa. Myös puolustaja Joe Piskula ja Olli Kaskinen jatkavat Turussa.


”Sen takia ne ajelevat Mersuilla” - TPS-jätti Jonne Virtanen heitti kovaa löylyä supertähdille iltalehti 22:46 25.03

TPS ei enää ollut yhden ketjun joukkue. Voitto HPK:sta tuli klassisilla pudotuspelielementeillä. Vielä lauantaina Hämeenlinnassa TPS näytti yhden ketjun joukkueelta: Kaapo Kakko, Oula Palve ja Zach Budish takoivat tehopisteitä, mutta muuten oli hiljaista. Tuloksena oli tappio ja valahtaminen 0-2-tappioasemaan puolivälieräsarjassa HPK:ta vastaan.


Chicago Bulls kukisti niukasti Philadelphian – Lauri Markkaselle 11 pistettä iltasanomat 06:17 07.03

Kentän hahmo oli Zach LaVine 39 pisteellään.


Lauri Markkasen Chicagolla näyttää jo paremmalta: "Big Three jälleen yhdessä" uusisuomi 11:05 29.12

Chicago Bulls sai ensimmäisen kerran tällä kaudella kolme tähteään samaan aikaan avausviisikkoon koripallon NBA-liigassa perjantaina. Lauri Markkanen, Zach LaVine ja Kris Dunn johdattivat Chicagon 101-92 -voittoon Washington Wizardsin parketilla.


Tiedätkö, mistä rakastettu Varpunen jouluaamuna -laulu kertoo? Zacharias Topeliuksen kirjoittaman runon taustalla koskettava tarina iltasanomat 07:00 23.12

Zacharias Topeliuksen syntymästä on reilut 200 vuotta, mutta edelleen hänen kirjoittamansa joululaulut koskettavat. Satusetä vietti itse varsin riehakkaitakin jouluja.


TPS:lle makea voitto Kärpistä – Petrus Palmu voittomaalin syöttäjänä jatkoaika.com 21:10 20.12

TPS voitti Kärpät maalein 2 - 1. TPS lähti peliin hyvin, mutta Kärpät onnistui sekoittamaan isäntien pelin ylivoimamaalilla. Kotijoukkue pääsi takaisin peliin toisessa erässä. Mustavalkoisten riveihin liittynyt Petrus Palmu oli tärkeässä roolissa ottelussa. Toisessa erässä Palmu tarjosi kiekon maalin eteen eikä Zach Budish epäröinyt laukoa kiekkoa ohi Kärppien maalia vahtineen Veini Vehviläisen.


TPS rangaistussumassa - kaksi pelaajaa suihkuun ja yksi kympille jatkoaika.com 18:27 08.12

TPS:n ottelu Kouvolassa sai merkittävän käänteen huonompaan ensimmäisen erän lopussa ja toisen erän alussa. Zach Budish ja Ilkka Heikkinen saivat suihkukomennukset lyhyen ajan sisään.


Uutiset