Näiden tähtiparien parisuhteet ovat kestäneet - parit jakavat parhaat neuvonsa: ”Joskus kuka tahansa saa puolisonsa hulluuden partaalle” iltalehti 18:57 15.04

Tähtiparit jakavat parhaat parisuhdeneuvonsa. Osalla neuvot ovat kannatelleet suhdetta jo vuosikymmeniä. Yksi maailman seuratuimmista julkkisavioliitoista on Victoria ja David Beckhamin liitto. Karikoitakin 19 vuotta kestäneeseen suhteeseen on mahtunut, mutta liitto jatkuu yhä. Yrittämisen puutteesta ei voi ainakaan Victoriaa syyttää. Forbes Women´s Summitissa hän kertoi tekevänsä kaikkensa ollakseen paras mahdollinen vaimo ja yrittävänsä keskittyä kotona lapsiin ja mieheensä. Davidissa hän sanoo löytäneensä parhaan mahdollisen kumppanin.


”Joulun koskettavin tarina: Eemeli, joka on yrittänyt kolmena vuonna soittaa joulupukille, ja pääsi vihdoin neljäntenä vuonna läpi!” uusisuomi 11:28 24.12

Ylen Joulupukin Kuumalinja –ohjelmasta on tullut suomalaisten jouluperinne, jota seurataan ja kommentoidaan aktiivisesti myös sosiaalisessa mediassa. Tänä vuonna erityishuomion sai osakseen Eemeli, joka pääsi kolmen vuoden yrittämisen jälkeen puhumaan joulupukin kanssa neljäntenä vuonna.


Tyrväinen ratkaisi jatkoajalla - SaiPa taisteli vieraspisteen jatkoaika.com 21:30 12.12

HIFK nousi sitkeän yrittämisen jälkeen voittoon jatkoajalla. Ottelu noudatti melko tuttua kaavaa HIFK:n peleistä. HIFK laukoi paljon, mutta SaiPa oli tehokkaampi.


Uutiset