Sardinian MM-ralli alkoi: Esapekka Lappi taipui niukasti tallikaverilleen, Jari-Matti Latvalalla ongelmia jarrujen kanssa iltalehti 21:14 13.06

MM-rallikauden kahdeksas osakilpailu alkoi torstai-iltana Italiassa. Sardinian MM-ralli aloitettiin torstai-iltana lyhyellä, kahden kilometrin mittaisella yleisöerikoiskokeella. Näin lyhyillä pikataipaleilla ei normaalisti ole juuri minkäänlaista merkitystä rallin lopputuloksen kannalta, mutta kun MM-taisto on tällä kaudella tiukempaa kuin vuosikausiin – sitä käydään peräti kolmen eri tallin kuljettajien kesken – kuuden viime vuoden mestari Sébastien Ogier pohja-aikansa merkityksensä osuvasti: – Parempi tämä on kuin ei mitään, kaikki kymmenykset lasketaan. Yritin ottaa kaiken, mikä oli otettavissa, Ogier sanoi WRC All Live -lähetyksessä.


Romahtanut ruotsalainen lähetti Juhani Tammiselle rapeat terveiset: ”Yritin heittää 100 metriä” iltalehti 20:27 11.06

ME-luvuista puhuva Daniel Ståhl kertoo, miksi Paavo Nurmen kisat menivät päin peetä. – Lämmittelyheitot olivat aika hyvät. Yritin kolme kilpailuheittoa liian kovaa yläkropan kanssa. Liikaa voimaa ja teknisesti huonoja. Siksi ei tulosta. Näin selvitti Ruotsin Daniel Ståhl miesten kiekkokilpailun jälkeen. Hän karsiutui kolmelta viimeiseltä kierrokselta, koska astui kaikki suorituksensa yli.


St. Louis tykitti Tuukka Raskin suuriin vaikeuksiin – "Yritin kontrolloida niitä kaikkia" MTV 10:15 04.06

Tuukka Raskin Boston Bruins joutui taipumaan 2-4-lukemin St. Louis Bluesille NHL:n finaalisarjan neljännessä ottelussa.


MM-kisoissa erilainen pelaajatarina: Suoraan harjoituksista painamaan töitä raksalle – ”Yritin pelata kiekkoa täysipäiväisesti, mutta se oli tylsää!” MTV 16:32 17.05

Iso-Britannian hyökkääjä Matthew Myers ei ole suomalaisella mittakaavalla tavallinen jääkiekkoilija. Kun aamutreenit päättyvät, Myers vetää raksakamppeet niskaan ja pyörittää firmaa isänsä ja veljensä kanssa.


ja rikkaiden käsittely alkoi vaikka kommentoi Sebastian kuultavaksi Venäjä-tutkinnastaan

Uutiset