Kiistellyn pH-dieetin sanansaattaja vaikeana dokumentissa: ”En vastaa tähän” iltalehti 06:05 30.05

Puhtaan ruokavalion likainen puoli -dokumentti julkaistaan tänään Yle Areenassa. Kehopositiivisuuden puolestapuhuja ja vloggaaja Grace Victory selvittää BBC:n dokumentissa erilaisten ruokavalioiden järkevyyttä. Puhtaan ruokavalion likainen puoli julkaistaan tänään Yle Areenassa. Yksi Gracen selvitystyön kohteista on niin kutsuttu pH-dieetti. Sen mukaan ruokavalio aiheuttaa elimistön happamoitumista, jota dieetin oppi-isä Robert O. Young on pitänyt kaikkien sairauksien, myös syövän, syynä.


Salkkareiden uusi nettisarja ilmestyy keskiyöllä - katso kuvat hurjista käty-bileistä! iltalehti 09:28 23.05

Kämppä tyhjänä on Salattujen elämien uusi spin-off-sarja. Pihlajakadun tuhmat tädit, Young Man, Cash Man, Young Girl, Dream Girl...Salattujen elämien nettisarjat ovat olleet järjestään katsojamenestyksiä. Sellaista povataan myös tämän kesän spin-offista, joka julkaistaan MTV3:n nettitelevisiossa Katsomossa ensi yönä kello 00.00. Oikeastaan katseluun saadaan vasta ensimmäinen puolikas. Jatkoa seuraa elokuussa, kun Kämppä tyhjänä 2 ilmestyy. Kyseessä on kahden tuotantokauden mittainen kokonaisuus, jossa on yhteensä kymmenen jaksoa.


Suomalaiset nuoret ammattilaiset arvostavat joustavia työaikoja, ruotsalaiset modernia johtamista - yhteisiäkin arvoja on iltalehti 10:03 11.05

Suomalaiset nuoret ammattilaiset arvostavat joustavia työaikoja enemmän kuin ruotsalaiset, norjalaiset ja tanskalaliset. Academic Workin Young Professional Attraction Index (YPAI) -selvitys kertoo, mitä korkeakouluopiskelijat ja vastavalmistuneet haluavat työelämältään. Työnantajille tieto on tärkeää, kun ne kilpailevat parhaista kyvyistä.


Urheilijanuoret perustivat bändin: ”Meistä piti tulla ammattiurheilijoita” iltalehti 16:28 29.04

Kolme nuorta urheilijalahjakkuutta opiskeli Mäkelänrinteen urheilulukiossa, tavoitteena ammattiurheilijan elämä. Yllättäen musiikki vei voiton, ja triosta syntyi Younghearted-niminen kokoonpano. Kolme nuorta, Reeta, Atte ja Emil, ovat Helsingin Mäkelänrinteen urheilulukion kasvatteja. Kolmikkoa yhdistää se, että heillä on aina ollut unelmia.


Jeong-Young Kim katseli keskellä yötä hämmästyneenä kun Kim Jong-un ylitti Koreoiden rajan: ”Olen niin onnellinen” iltasanomat 10:35 28.04

Korean johtajien sopimus voi auttaa perheiden yhdistymisessä.


heti yhdistää välittäminen viranomaisten suunnitelmissa ei

Uutiset