Jose Mourinho lyttäsi vastustajan pelialustan täysin: ”Pelkäsimme loukkaantumisia” MTV 09:10 20.09

Manchester Unitedin päävalmentaja Jose Mourinho haukkui keskiviikon Mestarien liiga -vastustaja Young Boysin kotikentän pelialustan. Managerin mukaan joukkueessa pelättiin loukkaantumisia tekonurmen vuoksi.


Kaliforniassa 5 ihmistä surmannut mies oli eronnut hiljattain – uhrit saattoivat valikoitua kohteiksi tietystä syystä iltasanomat 00:18 14.09

Seriffi Donny Youngblood kertoi medialle Bakersfieldin keskiviikkoillan tapahtumista.


Lehtiväite: AC/DC tekee uuden albumin Malcolm Youngin käyttämättä jääneistä kitarariffeistä iltasanomat 22:27 02.09

Huhut uuden albumin ympärillä käyvät kuumina.


Venäläistytöt esiintyivät keittiössä – hauska tulkinta Red Hot Chili Peppersistä stara 14:40 01.09

Venäläinen Young Adults -niminen yhtye koostuu kolmesta nuoresta naisesta. Neitokaiset


Viihdelehti Stara.fi stara 14:40 01.09

Venäläinen Young Adults -niminen yhtye koostuu kolmesta nuoresta naisesta. Neitokaiset


Kauhutilanne pysäytti Mestarien liigassa – pelaaja paareilla ulos kentältä: "Ei tiennyt missä oli" MTV 11:42 29.08

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa sveitsiläisseuran Young Boysin ja kroatialaisen Dinamo Zagrebin välisessä ottelussa nähtiin ikävä tilanne. Young Boysin Miralem Sulejmani sai rajun pääosuman kaksinkamppailutilanteen yhteydessä.


Järkyttävää loukkaantumista seurasi salamamaalit – uusi tulokas Mestarien liigan lohkovaiheeseen MTV 23:55 28.08

Sveitsiläinen Young Boys eteni ensimmäistä kertaa historiassaan jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheeseen tiistaina. Se voitti Dinamo Zagrebin 2-1 vierasnurmella ja voitti otteluparin lukemin 3-2. 


Video: Karmiva tilanne Mestarien liigassa – pelaaja velttona nurmen pintaan, paareilla ulos kentältä MTV 23:29 28.08

Sveitsiläisseura Young Boysin Miralem Sulejmani koki kovia jalkapallon Mestarien liigan play-off-ottelussa Dinamo Zagrebia vastaan keskiviikkona.


Räjähtävä startti futisiltaan! Ajax ja Young Boys eivät aikailleet Mestarien liigassa MTV 22:18 22.08

Ajax ja Young Boys avasivat Mestarien liigan omat karsintaottelunsa ryminällä keskiviikkona.


AC/DC:n Angus ja Stevie Young bongattiin studiosta Brian Johnsonin ja Phil Ruddin kanssa – huhut uudesta levystä levisivät välittömästi iltasanomat 22:55 10.08

Millaisia suunnitelmia mahtavat miehet punoa?


Kiistellyn pH-dieetin sanansaattaja vaikeana dokumentissa: ”En vastaa tähän” iltalehti 06:05 30.05

Puhtaan ruokavalion likainen puoli -dokumentti julkaistaan tänään Yle Areenassa. Kehopositiivisuuden puolestapuhuja ja vloggaaja Grace Victory selvittää BBC:n dokumentissa erilaisten ruokavalioiden järkevyyttä. Puhtaan ruokavalion likainen puoli julkaistaan tänään Yle Areenassa. Yksi Gracen selvitystyön kohteista on niin kutsuttu pH-dieetti. Sen mukaan ruokavalio aiheuttaa elimistön happamoitumista, jota dieetin oppi-isä Robert O. Young on pitänyt kaikkien sairauksien, myös syövän, syynä.


Salkkareiden uusi nettisarja ilmestyy keskiyöllä - katso kuvat hurjista käty-bileistä! iltalehti 09:28 23.05

Kämppä tyhjänä on Salattujen elämien uusi spin-off-sarja. Pihlajakadun tuhmat tädit, Young Man, Cash Man, Young Girl, Dream Girl...Salattujen elämien nettisarjat ovat olleet järjestään katsojamenestyksiä. Sellaista povataan myös tämän kesän spin-offista, joka julkaistaan MTV3:n nettitelevisiossa Katsomossa ensi yönä kello 00.00. Oikeastaan katseluun saadaan vasta ensimmäinen puolikas. Jatkoa seuraa elokuussa, kun Kämppä tyhjänä 2 ilmestyy. Kyseessä on kahden tuotantokauden mittainen kokonaisuus, jossa on yhteensä kymmenen jaksoa.


Suomalaiset nuoret ammattilaiset arvostavat joustavia työaikoja, ruotsalaiset modernia johtamista - yhteisiäkin arvoja on iltalehti 10:03 11.05

Suomalaiset nuoret ammattilaiset arvostavat joustavia työaikoja enemmän kuin ruotsalaiset, norjalaiset ja tanskalaliset. Academic Workin Young Professional Attraction Index (YPAI) -selvitys kertoo, mitä korkeakouluopiskelijat ja vastavalmistuneet haluavat työelämältään. Työnantajille tieto on tärkeää, kun ne kilpailevat parhaista kyvyistä.


Urheilijanuoret perustivat bändin: ”Meistä piti tulla ammattiurheilijoita” iltalehti 16:28 29.04

Kolme nuorta urheilijalahjakkuutta opiskeli Mäkelänrinteen urheilulukiossa, tavoitteena ammattiurheilijan elämä. Yllättäen musiikki vei voiton, ja triosta syntyi Younghearted-niminen kokoonpano. Kolme nuorta, Reeta, Atte ja Emil, ovat Helsingin Mäkelänrinteen urheilulukion kasvatteja. Kolmikkoa yhdistää se, että heillä on aina ollut unelmia.


Jeong-Young Kim katseli keskellä yötä hämmästyneenä kun Kim Jong-un ylitti Koreoiden rajan: ”Olen niin onnellinen” iltasanomat 10:35 28.04

Korean johtajien sopimus voi auttaa perheiden yhdistymisessä.


aineisto epäillyn 26-vuotiaan herkullisia ohipelejä Kohdistuuko Suomeen pakolaisvyöry Opetushallitus Move!-testit saavat paikalta katsoa hienoja

Uutiset