Gallen-Kallelan arvoteos vedettiin yöllä pois huutokaupasta New Yorkissa – suomalainen taideasiantuntija: “En muista vastaavaa”

yle 16:07 13.11

Akseli Gallen-Kallelan Palokärki oli myynnissä Sothebyn huutokaupassa New Yorkissa. Maalauksen uskottiin rikkovan taiteilijan aiemman myyntiennätyksen.


Herttuatar Meghan vei Archie-poikansa salaa Amerikkaan - vietti maassa vain päivän

iltalehti 12:39 13.11

Herttuatar Meghanin syyskuisesta New Yorkin -matkasta on tihkunut yllättäviä lisätietoja. Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn viiden kuukauden ikäinen Archie-poika on nuoresta iästään huolimatta matkustanut jo monessa eri maassa. Hän on nuorin brittikuninkaallinen, joka on osallistunut viralliselle edustusmatkalle. Archie matkasi vanhempineen Etelä-Afrikan kiertueelle syyskuussa. Sitä ennen hän oli jo ehtinyt käydä vanhempiensa kanssa Ibizalla sekä Etelä-Ranskassa. Uusien tietojen valossa on käynyt ilmi, että pikku-Archie onkin ehtinyt jo matkustaa kolmella eri mantereella. Hän käväisi nimittäin äitinsä kanssa syyskuussa yhden päivän visiitillä New Yorkissa. Amerikkalaislähtöinen herttuatar Meghan matkusti syksyllä New Yorkiin kannustamaan hyvää ystäväänsä, tennistähti Serena Williamsia US Open -kisoihin. Williams on paljastanut, että Meghan ei suinkaan matkustanut Yhdysvaltoihin yksin - reissussa oli mukana tuolloin neljän kuukauden ikäinen Archie.


Kaapo Kakko puolustaa TPS:stä pois potkittua Kaskista: ”Vaihtoehto, jota kaikki odottivat”

iltalehti 19:07 11.11

Suomalaisnuorukainen seuraa kasvattajaseuransa pelejä New Yorkissa. Viime kaudella Turun Palloseurassa 45 pelissä 38 pistettä tehnyt Kaapo Kakko sanoo, että hän ei voi olla seuraamatta TPS:n pelejä New Yorkista käsin. –?Siellä on paljon hyviä ystäviä.


Muistatko 90-luvun teinitähti Janitan? Yhdysvalloissa asuva laulaja palaa keikalle Suomeen - tältä hän näyttää nyt

iltalehti 08:13 06.11

Laulaja-lauluntekijä Janita keikkailee vuoden tauon jälkeen Helsingissä. New Yorkissa yli puolet elämästään asunut Janita pitää tiukasti kiinni juuristaan. Yhdysvalloissa eletyt 23 vuotta kuuluvat laulaja-lauluntekijä Janitan puheessa laveana l-kirjaimena. Nelikymppisen artistin olemus kielii vahvasti omasta tyylistä. Musta housuasu on maskuliininen, hiukset lyhyet ja meikki lähes huomaamaton. Tie uransa 14-vuotiaana teinitähteyteen pongahtaneesta laulajasta laulaja-lauluntekijäksi ja oman yhteen liideriksi on ollut pitkä.


Tiesitkö nämä asiat Lewis Hamiltonista? Tienannut yli 440 miljoonaa euroa, viihtyy Suomessa, kirjoittaa lauluja...

iltasanomat 22:36 05.11

Lewis Hamilton on eniten rahaa tienannut F1-kuski ja Suomen-ystävä, joka viihtyy parhaiten New Yorkissa, rakastaa koiria ja on kirjoittanut yli 80 laulua.


Huh, mikä maali! Kaapo Kakko huudatti kotiyleisöä New Yorkissa – nousi kahdella pisteellään harvinaiseen joukkoon Rangers-historiassa

iltalehti 04:54 05.11

New York Rangersin Kaapo Kakko näytti taitojaan ottelun avausmaalissa. Rangersin Adam Fox tarjoili namupassin maalin eteen kurvanneelle Kakolle, joka kiekon saatuaan veivasi sen kauniisti ohi vastakkaiseen suuntaan liukuneen Ottawa Senatorsin maalivahdin Anders Nilssonin. Maalin jälkeen Kakko purki paineitaan kunnon karjaisulla.


Nyt on nättiä! Kaapo Kakko huudatti kotiyleisöä New Yorkissa – nousi kahdella pisteellään harvinaiseen joukkoon Rangers-historiassa

iltalehti 04:54 05.11

New York Rangersin Kaapo Kakko näytti taitojaan ottelun avausmaalissa. Rangersin Adam Fox tarjoili namupassin maalin eteen kurvanneelle Kakolle, joka kiekon saatuaan veivasi sen kauniisti ohi vastakkaiseen suuntaan liukuneen Ottawa Senatorsin maalivahdin Anders Nilssonin. Maalin jälkeen Kakko purki paineitaan kunnon karjaisulla.


Gallen-Kallelan Palokärki huutokaupataan New Yorkissa ensi viikolla – lähtöhinta yli 1,6 miljoonaa euroa

iltasanomat 13:28 04.11

Maalauksen lähtöhinta on 1,6-2,2 miljoonaa euroa.


UFC-kehässä romahtanut Makwan Amirkhani joutui sairaalaan – kertoi lääkärin lausunnosta: ”Voi johtaa sydänkohtaukseen tai kuolemaan”

iltasanomat 17:36 03.11

Suomalainen vapaaottelutähti Markwan Amirkhani koki kovia New Yorkissa.


Humalainen mies yritti murtautua Frendit-tähden kotiin – selitys vailla vertaa

stara 12:00 03.11

Frendit-tähti David Schwimmerin New Yorkissa sijaitsevaan kotiin on yritetty murtautua.


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:00 03.11

Frendit-tähti David Schwimmerin New Yorkissa sijaitsevaan kotiin on yritetty murtautua.


Makwan Amirkhani joutui yllättävän tylytyksen kohteeksi ruman selkäsaunansa jälkeen – UFC-ottelija haukkui "roskaksi"

MTV 09:33 03.11

Suomalainen vapaaottelija Makwan Amirkhani tyrmättiin lauantaina New Yorkissa järjestetyssä UFC 244 -tapahtumassa.


Makwan Amirkhanille tyly pudotus New Yorkin vapaaotteluillassa – tuomari keskeytti ennen täyttä aikaa

MTV 07:23 03.11

Suomalainen vapaaottelija Makwan Amirkhani hävisi amerikkalaiselle Shane Burgosille höyhensarjan ottelussa New Yorkissa järjestettävässä UFC 244 -vapaaotteluillassa. Amirkhani oli tätä ennen voittanut viisi ottelua ja hävinnyt yhden UFC:ssä.


Miksi Makwan Amirkhani hävisi? Vapaaotteluvalmentaja näki rajun tyrmäyksen: ”Tänään Makwan oli liian mustavalkoinen”

iltalehti 05:41 03.11

Suomalaisella vapaaottelutähdellä oli ratkaisun avaimet ottelun alussa. Heti kamppailun alussa Makwan Amirkhani sai Shane Burgosin mattoon, jossa Amirkhani haki tavaramerkkikuristustaan. Tämän jälkeen ottelu kääntyi yhä selvemmin Burgosille, joka tyrmäsi väsyneen Amirkhanin ottelun kolmannessa erässä. New Yorkissa paikalla ollut Ylilyönti-podcastia juontava vapaaotteluvalmentaja Jaakko Dahlbacka sanoo Amirkhanin olleen ottelussa liian mustavalkoinen.


Makwan Amirkhani kärsi tyrmäystappion hurjan selkäsaunan jälkeen

iltasanomat 05:03 03.11

Vapaaottelija Makwan Amirkhani hävisi uransa suurimman ottelun New Yorkissa.


Tästä järisyttävästä iskusta alkoi karmea alamäki – Shane Burgos jysäytti mehut Makwan Amirkhanista

iltalehti 04:21 03.11

Takakäden osuma päähän oli käänteen tekevä Amirkhanin ottelulle. Katso Makwan Amirkhanin tappio-ottelun käännekohta videolta. UFC on katsottavissa Viaplay-palvelussa. Shane ”Hurrikaani” Burgos näytti New Yorkissa, miksi hän on yksi UFC:n höyhensarjan kovimmista tulevaisuuden nimistä. Bronxista kotoisin oleva jenkkiottelija kukisti Suomen Makwan Amirkhanin UFC 244 -illassa Madison Square Gardenissa.


aikuinen lapsenlapsi avunhuudot Kouvolassa kapteeni vaihtuu ? on SM-liigan heikoin tärkeimmässä – Suomi Tiia Kuikka on Valtioneuvoston kansliasta varastettiin yrityksen”Tykkään

Hot topics