Luksusristeilijä leimahti tuleen ja oli upota – tv-kaunotarten loma Kolumbiassa meni hirvittävällä tavalla pieleen: ”Ihmiset huusivat henkensä edestä” iltasanomat 16:43 21.02

New Yorkin täydelliset naiset -tv-sarjan tähdet pettyivät pahanpäiväisesti kuvausolosuhteisiin Kolumbiassa.


Mysteeri: New Yorkissa kadonnut palopäällikkö löytyi Kaliforniasta laskettelumonot jalassaan ja kypärä päässään iltalehti 09:40 15.02

On täysi arvoitus miten mies päätyi 5 000 kilometrin päähän. Kanadalainen palopäällikkö Constantinos Filippidis, 49, katosi viime viikon keskiviikkona New Yorkin osavaltiossa Whiteface Mountainin laskettelukeskuksesta. Hän oli laskettelemassa kollegoidensa kanssa, kun viimeisen laskun jälkeen häntä ei löytynyt mistään.


Omituinen mysteeri: Kadonnut kanadalainen laskettelija löytyi Kalifornian lentokentältä – ei tiedä itsekään, mitä tapahtui MTV 08:04 15.02

Kanadalaismiehen omituinen tapaus jättää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Hän lähti laskettelemaan New Yorkin osavaltioon, mutta päätyi Kalifornian lentokentälle. 


Lennolla riehunut ja taltutettu naismatkustaja hajotti käsiraudat iltalehti 21:09 13.02

Kone joutui tekemään hätälaskun. JetBlue -yhtiön lento oli viime kesänä matkalla Dominikaanisesta tasavallasta New Yorkin JFK:lle. Jo koneeseen noustessaan humalassa ollut Dorothy Ducore, 30, oli tilannut kaksi lasia valkoviiniä. Pian perään hän tilasi toiset kaksi lasia, ilmenee maanantaina julki tulleista oikeuden asiakirjoista. Ducore tilasi lisää, mutta hänelle ei suostuttu enää tarjoilemaan. Ducore raivostui ja alkoi huutaa.


Naismatkustaja riehui lennolla - taltutettiin, mutta hajotti käsiraudat iltalehti 21:09 13.02

Kone joutui tekemään hätälaskun. JetBlue -yhtiön lento oli viime kesänä matkalla Dominikaanisesta tasavallasta New Yorkin JFK:lle. Jo koneeseen noustessaan humalassa ollut Dorothy Ducore, 30, oli tilannut kaksi lasia valkoviiniä. Pian perään hän tilasi toiset kaksi lasia, ilmenee maanantaina julki tulleista oikeuden asiakirjoista. Ducore tilasi lisää, mutta hänelle ei suostuttu enää tarjoilemaan. Ducore raivostui ja alkoi huutaa.


Amerikkalaismalli Gigi Hadidia kritisoitiin liian hoikaksi - tyrmää puheet huumeidenkäytöstä iltalehti 16:52 12.02

Huippumalli Gigi Hadidin mukaan painonvaihtelu johtuu Hashimoton taudista. Yhdysvaltalainen huippumalli Gigi Hadid on nuorison silmissä esikuva, joka poseeraa usein mainoskampanjoissa ja lehtien kansikuvissa. 22-vuotiasta mallia on nyt kritisoitu New Yorkin muotiviikkojen aikana. Kritisoijat ovat heittäneet ilmoille kysymyksen, johtuuko hoikkuus mahdollisesti huumeiden käytöstä. Malli kirjoitti sunnuntaina -tililleen ajatuksia herättelevän tekstin, joka on suunnattu kriitikoille.


Seksuaalisesta häirinnästä syytetty Harvey Weinstein haastettu oikeuteen mtv 09:13 12.02

New Yorkin osavaltion oikeusministeri on haastanut elokuvatuottaja Harvey Weinsteinin oikeuteen.


New Yorkin osavaltio haastaa Harvey Weinsteinin ja tämän yhtiön oikeuteen - ”työntekijöiden julmaa hyväksikäyttöä” iltalehti 00:51 12.02

Weinsteinin kerrotaan olevan hoidossa seksiriippuvuuden vuoksi. New Yorkin osavaltio on aloittanut oikeustoimet kohutuottaja Harvey Weinsteinia, tämän veljeä Robert Weinsteinia ja näiden tuotantoyhtiötä vastaan törkeiden ihmis-, kansalais- ja liiketoimintarikkomusten nojalla, kertoo uutistoimisto AFP. Hollywood-moguli Weinsteinin ura päättyi noin neljä kuukautta sitten, kun yli 100 naista syytti tätä ahdisteluista, pahoinpitelyistä ja raiskauksista.


New Yorkin yleinen syyttäjä aloitti oikeustoimet The Weinstein Companya ja Harvey Weinsteinia vastaan iltasanomat 00:20 12.02

Eric Schneidermanin mukaan yhtiön johto ei suojannut työntekijöitä Harvey Weinsteinilta.


Kylie Jennerin vauvalla on sama nimi kuin suomalaisella kylällä - Fanit spekuloivat nimen taustaa iltalehti 17:21 10.02

Fanit uskovat perhosten olleen insipiraationa Stormin nimeen. Kylie Jennerin esikoinen sai nimekseen Stormi. Stormi on myös taajama Sastamalassa Tampereen lähellä. Jotkut vanhemmat ovat nimenneet lapsensa sen paikan mukaan, jossa lapsi on pantu alulle. Esimerkiksi Victoria ja David Beckhamin esikoinen on nimeltään Brooklyn New Yorkin kaupunginosan mukaan.


NHL-kierroksen topit ja flopit: Rangers ja Islanders nousivat päätöserässä, Blue Jacketsin tappioputkelle jatkoa jatkoaika.com 09:13 10.02

New Yorkin metropolialueella nähtiin dramatiikkaa. Mathew Barzal johdatti Islandersin nousua, ja myös Rangers onnistui kääntämään ottelun edukseen. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.


Miljardöörin pinna paloi: kieltäytyy maksamasta verojaan - syynä hanhien ulosteet iltalehti 06:51 09.02

Miljardööri Tom Golisano ei suostu maksamaan paikallisia verojaan. Syynä ovat hanhien ulosteet. NHL-joukkue Buffalo Sabresin entinen omistaja on sitä mieltä, että viranomaisten on ensin hoidettava hänen kesäasuntonsa pihalla rehottava ulosteongelma. Rantatontti sijaitsee New Yorkin osavaltiossa Canandaiguan järvellä South Bristolissa.


Aasiassa pörssit laskussa Wall Streetin vanavedessä MTV 05:44 09.02

Tokion ja Hongkongin pörssit avautuivat perjantaina laskuun New Yorkin synkän pörssipäivän vanavedessä.


Korjausliike osakemarkkinoilla jatkui - New Yorkin pörssissä raju pudotus ennätyslukemista iltalehti 23:26 08.02

Dow Jones pudonnut nyt yli 10 prosenttia tammikuun ennätyslukemista. Viime viikon perjantaina alkanut pörssilasku jatkui tänään torstaina New Yorkin pörssissä. Maailman seuratuin pörssi-indeksi Dow Jones sukelsi tänään yli 1000 pistettä, eli 4,15 prosenttia.


Manchester United teki megatappion - seura syyttää Donald Trumpia iltalehti 16:11 08.02

Manchester United kirjasi torstaina noin 25,5 miljoonan euron tappion USA:n presidentin ideoiman verouudistuksen takia. Torstainen tulosjulkistus oli jälleen surkeaa kuultavaa osakkeenomistajille. Seuraa johtava varatoimitusjohtaja Ed Woodward perusteli New Yorkin pörssissä listatun Unitedin megatappiota presidentti Donald Trumpin verouudistuksella. Trumpin osoittaminen sormella on tietenkin hassua, koska presidentti itse rehenteli pitävänsä Unitedin omistavaa Glazerin perhettä ystävinään.


Amerikkalaisen huippuyliopiston veljeskuntaa rangaistaan seksikilpailun järjestämisestä iltalehti 22:07 07.02

Pisteitä sai sen mukaan kuinka monen naisen kanssa oli harrastanut seksiä. New Yorkin osavaltiossa sijaitsevan Cornellin yliopiston veljeskunta Zeta Beta Tau järjesti uusille jäsenilleen kilpailun, jossa pisteitä sai siitä kuinka monen naisen kanssa on harrastanut seksiä. Tasapelin sattuessa se kilpailija voitti, joka oli ollut yhdessä kaikkein lihavimman naisen kanssa.


Duunariprinsessa Eugenie saa Jackinsa - Yorkin prinsessa elää lähes taviselämää iltalehti 17:05 07.02

Arjessaan tämä nuori nainen on työssä käyvä, yläluokkainen Eugenie York. Virallisesti hän Yorkin prinsessa, joka sanoo serkkunsa prinssi Harryn tavoin pian tahdon rakastamalleen tavikselle. Lontoon keskustassa sijaitsevan Hauser & Wirthin taidegallerian henkilökuntaan kuuluu muuan Eugenie York, 27. Tavallisena työpäivänä hän herää ennen seitsemää ja kiiruhtaa naisille suunnatulle Grace Belgravia kuntosalille. Eugenie ei lukeudu niihin, jotka ovat syntyneet terveinä. Hänen synnynnäinen skolioosinsa leikattiin 12-vuotiaana. Leikkauksessa hänen selkäänsä asennetut tukiruuvit ja metallitangot pitävät hänen selkärankansa suorana. )


Hiiriä, torakoita, homeista pizzaa: Suomalainen Pauliina, 36, paljasti koulu­ruoan karun todellisuuden New Yorkissa iltasanomat 08:53 07.02

Suomalaistoimittajan tutkimus New Yorkin surkeasta kouluruoasta nousi isoksi puheenaiheeksi, johon pormestarikin on jo joutunut ottamaan kantaa.


Tokion pörssi avasi reippaaseen nousuun New Yorkin jäljessä iltalehti 02:30 07.02

Sijoittajat seuraavat jännityksellä pörssin kehitystä alkuviikon syöksyn jälkeen. Tokion pörssin pääindeksi Nikkei avasi keskiviikkoaamuna yli 3 prosentin nousulla, seuraten tiistain kehitystä Yhdysvaltain pörssissä. Tiistaina sijoittavat seurasivat jännityksellä New Yorkin pörssin Dow Jones -indeksiä, joka päätti edestakaisin sahattuaan päivän 2,33 prosenttia plussalla.


Uutiset