SM-liigaseura teki jatkosopimuksen koiran kanssa iltasanomat 10:41 11.10

Bemu jatkaa SaiPan ”ylipäällikkönä”.


Ranskalaislaulaja Charles Aznavour on kuollut – joutui todistelemaan muutama vuosi sitten olevansa ylipäätään hengissä MTV 16:39 01.10

Ranskan Frank Sinatraksikin kutsuttu laulaja, säveltäjä ja näyttelijä Charles Aznavour on kuollut 94-vuotiaana, kertoo ranskalaismedia.


Tältä näyttää Baby Jane -elokuvan traileri – Maria Ylipää ja Roosa Söderholm kertovat väkevän tarinan naisten välisestä rakkaudesta iltasanomat 18:31 27.09

Ensi-iltansa maaliskuussa saava Baby Jane on kahden naisen kaunistelematon rakkaustarina. Sofi Oksasen romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Maria Ylipää ja Roosa Söderholm.


Venäjän F1-kuskilta lakonisia kommentteja: "Olen yhä hengissä" MTV 09:25 16.09

Williams-talli oli Singaporen aika-ajoissa umpisurkeassa vireessä. Tallin venäläisajaja Sergei Sirotkin kertoikin C Morelle olevansa tyytyväinen, että kykeni ylipäätään ajamaan kierroksensa loppuun.


Ferrarin entinen pääjohtaja häpeää fanien törkeää käytöstä – muistutti myös Räikkösen mestaruudesta iltasanomat 19:47 04.09

Ferrarin entinen ylipäällikkö Luca di Montezemolo sanoo, että häntä ällötti Ferrarin fanien käytös Italian F1-kisan jälkeen.


Ferrarin entinen pääjohtaja häpeää fanien törkeää käytöstä – muistutti Räikkösen mestaruudesta iltasanomat 19:47 04.09

Ferrarin entinen ylipäällikkö Luca di Montezemolo sanoo, että häntä ällötti Ferrarin fanien käytös Italian F1-kisan jälkeen.


Ohikulkija kuuli avunhuutoja Kemijoelta – ilmoituksesta mittava operaatio MTV 07:04 28.08

Ohilkulkijan kuulemat avunhuudot käynnistivät yöllä mittavan pelastusoperaation Kemijoella Tervolan Ylipaakkolassa. 


Suomen EM-mitalihaihatteluista raakaan realismiin – Mertaranta: "Täytyy vakavasti miettiä, onko tehty kaikki tarpeellinen" MTV 08:30 13.08

Suomen osalta yleisurheilun EM-kisat herättivät isoja kysymyksiä ilmoille. Suomen urheiluliiton valmennusjohtajan Jorma Kemppaisen mitalitavoitteet näyttivät erikoisilta jo kisojen alussa. Ylipäätänsä kisojen anti herättää mietintää siitä, missä suomalainen yleisurheilu menee tällä hetkellä.


Maria Ylipää paljastaa kesäisen salaisuutensa: "Olen intohimoinen pakastaja" mtv 16:03 30.07

Näyttelijä Maria Ylipää tunnustaa olevansa intohimoinen marjojen ystävä Kesäterassi-ohjelman nettiekstrassa.


Ferrarin pääjohtaja haluaa eroon Kimi Räikkösestä – suunnitteli ikävää temppua iltasanomat 10:23 07.07

Saksalaissivuston mukaan Ferrarin ylipäällikkö Sergio Marchionne olisi halunnut nostaa Charles Leclercin jo heinäkuussa Kimi Räikkösen paikalle.


Tiesitkö? Kukaan mukana olevista MM-jalkapalloilijoista ei ole voittanut maailmanmestaruutta MTV 16:42 02.07

Jalkapallon MM-kisoissa Venäjällä on vielä mukana 12 joukkuetta, kun neljännesvälierissä käydään ennen puolivälieriä yhä neljä taistoa. Yksikään jäljellä olevista pelaajista ei ole kuitenkaan voittanut jalkapallon maailmanmestaruutta tai pelannut ylipäätään MM-finaalissa.


Aarnion puolustus kyseenalaisti huumesyytteiden perustan - ”Oliko Suomeen tulleissa tynnyreissä hasista ylipäätään?” MTV 09:48 14.06

Huumepoliisin entisen päällikön Jari Aarnion puolustus aloitti loppulausuntonsa torstaiaamuna kyseenalaistamalla koko jutun ytimen. Oliko Suomeen 2011-12 tulleissa sinisissä metallitynnyreissä hasista ylipäätään?


Kuin kaksi marjaa: Edelfeltin maalaus ja ikoninen valokuva Merkelistä ja Trumpista! iltasanomat 02:48 12.06

Liittokansleri ja presidentti ovat kuin maaherra ja ylipäällikkö yli sata vuotta sitten.


Tero Pitkämäki yrittää EM-kisoihin ilman ristisidettä – ortopedi kertoo, miten se on mahdollista MTV 16:05 07.06

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäen eturistiside katkesi Paavo Nurmi Gamesissa. Konkari tähtää elokuun EM-kisoihin käymättä leikkaushoidossa. Miten se on ylipäätään mahdollista? Pitkämäen ortopedi Harri Panula avaa tilannetta MTV Sportille.


Sauli Niinistö antoi kolmannen ylipäällikön päiväkäskynsä – lue se sanasta sanaan iltasanomat 15:25 04.06

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön antama päiväkäsky juhlistaa Suomen puolustusvoimien satavuotista taivalta.


Presidentti Niinistö antoi ylipäällikön päiväkäskyn Puolustusvoimille uusisuomi 15:00 04.06

Puolustusvoimien ylipäällikkö, tasavallan presidentti Sauli Niinistö antoi maanantaina ylipäällikön päiväkäskyn satavuotiaalle Puolustusvoimille.


Pentti Arajärvi, 70, uskoo SDP:n tulevaisuuteen: "Sieltä noustaan, mutta mihin" – asettuu ehdolle vaaleissa, jos ne ylipäänsä pidetään MTV 07:01 03.06

Kun Tarja Halosen 12 vuoden kausi presidenttinä oli ohi keväällä 2012, oli puolison vuoro siirtyä poliittiseksi vaikuttajaksi. Pentti Arajärvi pääsi vielä samana syksynä Helsingin kaupunginvaltuustoon äänivyöryllä kunnallisvaaleissa.


Peter Nyman palaa lauantaina Uutisvuodon 20-vuotisen historian viimeiseen jaksoon: ”Saattaa silmäkulma jos toinenkin kostua” iltalehti 12:34 26.05

Peter Nyman toimi Uutisvuodon juontajana eli ylipäällikkönä ohjelman ensimmäiset 12 vuotta. Uutisvuodon nykyiset tekijät kertovat, mistä aiheista ei sovi vitsaille. MTV3:n uutisankkurina nykyään työskentelevä Peter Nyman luotsasi Uutisvuotoa yli vuosikymmenen vuodesta 1998 lähtien. Hän jätti juontajan pestinsä elokuussa 2010. Sittemmin Uutisvuoto ei ole kuitenkaan jäänyt kokonaan pois hänen elämästään.


Ministeri Niinistö KSML:lle: ”Täytyy löytää motivaatio, jos aikoo vielä olla ehdolla valtakunnallisissa vaaleissa” iltalehti 13:12 21.05

Puolustusministeri Jussi Niinistö (sin) sanoo Keskisuomalaiselle, että ”voisihan sitä kenties muutakin tehdä” kuin jatkaa politiikassa. Puolustusministeri Jussi Niinistö vihjailee haastattelussa, että jatko politiikassa ei ole varmaa. - Elämässä on muutakin kuin politiikkaa. Varsinkin nyt, kun olen saavuttanut käytännössä kaiken, mitä meikäläisen kaltainen, puolustuspolitiikasta kiinnostunut poliitikko voi ylipäänsä Suomessa saavuttaa. Täytyy löytää motivaatio, jos aikoo vielä olla ehdolla valtakunnallisissa vaaleissa.


Anna Perhon kolumni: Voisiko kulttuurisesta lainailusta tulla normaalia toimintaa? iltasanomat 08:08 13.05

Olisiko toisten ihmisten sietäminen hieman helpompaa, jos kulttuurisille symboleille ei ylipäätään annettaisi niin voimakkaita merkityksiä kuin nyt tapahtuu?


jo leimattu – lakia, jolla ei palautetta Mystinen henkilö toimittajan kotiin joulukuussa urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari viety läheiseen

Uutiset