Yle: Aimo Nikulainen on kuollut iltalehti 23:57 26.04

Lukuisille suomalaisille tutuksi tullut Aimo Nikulainen on kuollut, Yle uutisoi. Nikulainen oli tunnettu radiotoimittaja ja yksi Ylen pitkäaikaisimpia radiouutisten ankkureita, Yle kertoo. Nikulaisen ääni on monille Ylen radiokanavien kuuntelijoille tuttu. Häntä kuultiin Ylen kanavilla ensimmäisen kerran vuonna 1966.


Pyöräilijä teki äkkikäännöksen suoraan Akseli-vauvan päälle – Järkyttynyt äiti: "Hän ei voinut edes sen vertaa hengähtää, että olisi katsonut mihin törmäsi" MTV 13:14 26.04

Vaasalaisen Annikan leppoisa, keväinen kävelylenkki sai eilen hurjan päätöksen, kun takaa tullut pyöräilijä teki äkkikäännöksen suoraan Annikan työntämien lastenvaunujen päälle.


Uutisvuodon ylituomarin pestissä 8 vuotta nähty Baba Lybeck Annassa: ”Väsyin olemaan tv-kasvo” iltalehti 09:26 26.04

Baba Lybeckille Uutisvuotoon lähteminen ei ollut läpihuutojuttu. Hän kertoo Annassa olleensa väsynyt julkisuuteen, kun kutsu ohjelmaan kävi. Ylen Uutisvuoto-ohjelma loppuu 20 vuoden jälkeen. Se tarkoittaa myös ohjelman ylituomarille, Baba Lybeckille, 51, yhden työtehtävän päätöstä ja paketointia.


YLE: NHL-puolustaja ei tule Leijonien avuksi: ”Olisi ollut rooliakin tarjolla” iltalehti 14:29 25.04

Columbus Blue Jacketsin suomalaispuolustajan Markus Nutivaaran MM-kisamatkan estää loukkaantuminen. Columbus Blue Jacketsin puolustajalla Markus Nutivaaralla on olkapäävamma, joka vaatii kuntoutusta, selviää Ylen haastattelussa. Asia selvisi lääkärintarkastuksessa. - Halu olisi ollut kova, joten harmittaa kyllä. Tuttu valmentaja ja rooliakin olisi ollut tarjolla. Jää harmittamaan, mutta ei voi mitään, sillä olkapää ei toimi vieläkään, hän kommentoi Ylelle.


Pikkuleijonien MM-puolivälierä näkyy suorana lähetyksenä Ylen kanavilla - vastassa Valko-Venäjä iltalehti 13:36 25.04

Suomen U18-jääkiekkomaajoukkue kohtaa torstaina MM-turnauksen puolivälierässä Valko-Venäjän. Puhtaalla pelillä oman B-alkulohkonsa voittanut Pikkuleijonat jatkaa alle 18-vuotiaiden MM-turnausta torstaina puolivälieräottelulla. Vastaan asettuu Valko-Venäjä, joka eteni A-lohkosta pudotuspeleihin neljäntenä, viimeisenä joukkueena. Valko-Venäjä voitti jatkopaikan ratkaisseessa ottelussa A-lohkon jumboksi jääneen Sveitsin 5-4.


Yle: Teuvo Hakkaraiselle syytteet Veera Ruohon pahoinpitelystä ja seksuaalisesta ahdistelusta iltalehti 19:22 23.04

Kyse oli eduskunnan viinanhuuruisista pikkujouluista. kertoo, että kansanedustaja Teuvo Hakkaraiseen (ps) liittyvät rikosepäilyt etenevät Helsingin käräjäoikeuteen. Ylen saamien tietojen mukaan Hakkaraista syytetään pahoinpitelystä ja seksuaalisesta häirinnästä.


Sanna Ukkola muistelee tänään tv:ssä, kuinka Jussi Halla-ahon kannattajat uhkailivat häntä: ”Säikähdin” iltalehti 06:00 23.04

Sanna Ukkola on tänään vieraana Jenny+-keskusteluohjelmassa. Ylen toimittaja Sanna Ukkola tunnetaan värikkäänä politiikan toimittajana. Tänään hän on mukana TV2:n keskusteluohjelmassa Jenny+, jonka aiheena on moukkamaisuus. Ukkola kertoo olevansa tottunut siihen, että hänen tekemisensä ja sanomisensa saattavat suututtaa ihmisiä.


Paavo Väyrynen vastaa Juha Sipilälle puoluevaltuuston puheenjohtajuudesta: ”Ehdotukseni sopi puoluedemokratiaan” iltalehti 17:10 22.04

Väyrynen on jo aiemmin julkisuudessa todennut, että tehty ratkaisu puheenjohtajavalintaa koskevasta sääntömuutoksesta koituu keskustan kohtaloksi tulevissa vaaleissa. Paavo Väyrynen vastaa pääministeri Juha Sipilän esittämään väitteeseen koskien puoluekokouksen puoluevaltuuston puheenjohtajuutta. Sipilä totesi tänään Ylen haastattelutunnilla, että Väyrysen esitys puheenjohtajavalintaa koskevasta sääntömuutoksesta on "täysin utopistinen ajatus".


Juha Sipilä itsevarmana Ylen haastattelutunnilla: ”Uskon, että keskusta pärjää” iltalehti 15:25 22.04

Sipilä suhtautuu optimistisesti tuleviin maakuntavaaleihin ja keskustan menestykseen. Juha Sipilä kommentoi pääministerin haastattelutunnilla Ylellä keskustan tulevaisuutta ja menestymistä seuraavissa vaaleissa. Sipilän johtama hallitus on ollut kuluneen hallituskauden aikana kovassa pyörityksessä ja saanut paljon kritiikkiä muun muassa sote-uudistuksesta ja aktiivimallista. Tästä huolimatta Sipilä suhtautuu optimistisesti tuleviin maakuntavaaleihin ja keskustan menestykseen.


Pääministeri Juha Sipilä tyrmäsi Paavo Väyrysen ehdotuksen puoluevaltuuston puheenjohtajuudesta Ylen haastattelutunnilla: ”Täysin utopistinen ajatus” iltalehti 14:38 22.04

Paavo Väyrysen mukaan hänen ehdotuksensa hylkääminen tulee maksamaan keskustalle vaalit. Suomen pääministeri Juha Sipilä otti kantaa Paavo Väyrysen ehdotukseen puoluevaltuuston puheenjohtajuudesta Ylen haastattelutunnilla. Väyrynen teki aiemmin tällä viikolla keskustalle ehdotuksen, että on valmis tukemaan Sipilää, mikäli hän saisi mahdollisuuden tulla valituksi Sotkamon keskustan puoluekokouksessa puoluevaltuuston puheenjohtajaksi.


Kävelylenkki parasta parisuhdeterapiaa – ilmaista hyvinvointia rakkauteen stara 11:30 22.04

Pariskunnat voivat parantaa parisuhdettaan ulkoilemalla. Yhteisestä kävelylenkistä voi tehdä tavan,


Jokerien toimitusjohtaja kommentoi Hjallis Harkimon myyntipäätöstä iltalehti 13:56 21.04

Hjallis Harkimo ilmoitti tänään Ylen Ykkösaamussa, että hän aikoo myydä 51 prosentin osuutensa Jokereista ennen ensi kauden alkua. Jokerien toimitusjohtaja Jukka Kohonen ei yllättynyt Harkimon päätöksestä. - Kyllä mä olen tiennyt, että hän sellaista suunnittelee. Me ollaan siitä juteltua ja mietitty, miten se vaikuttaa, Kohonen kertoo Iltalehdelle.


Harry Harkimo luopuu Jokereista – ”On aika antaa tilaa uusille päättäjille” iltasanomat 12:57 21.04

Hjallis Harkimo kertoi Ylen Ykkösaamulle luopuvansa Helsingin Jokereista.


Jokereista luopuva Harkimo vakuuttaa: ”Toiminta on vakaalla pohjalla” iltalehti 12:50 21.04

Hjallis Harkimo on päättänyt myydä Jokerit. Mies kertoi tänään asiasta Ylen Ykkösaamussa. Pian uutisen jälkeen Harkimo kommentoi päätöstään Jokerien verkkosivuilla. - Olen kiitollinen kaikille niille ihmisille, joiden kanssa olen saanut työskennellä kaikkina näinä vuosina. Jokerit on ollut minulle sydämen asia ja sellaisena se varmasti myös pysyy tästä eteenpäinkin. Oma aikani seuran peräsimessä tulee kuitenkin nyt päätökseen. On aika antaa tilaa uusille päättäjille, Harkimo sanoo.


Harry Harkimo toivoo Selännettä ja Kurria Jokerien omistajiksi – ”Sehän olisi ideaalia” iltasanomat 11:57 21.04

Hjallis Harkimo kertoi ajatuksiaan toimittajajoukolle poistuttuaan Ylen tiloista.


Yle: Hjallis Harkimo myy Jokerit - ”Nyt on oikea aika irtautua” iltalehti 11:48 21.04

Hjallis Harkimo kertoi Ylen Ykkösaamun haastattelussa luopuvansa Jokereista. Harkimo kertoi Ylen suorassa lähetyksessä, että hän aikoo luopua Jokereista ennen ensi kauden alkua. - Mä oon 27 vuotta pyörittänyt Jokereita ja nyt on mun mielestä oikea aika irtautua. Nyt me etsitään sellaista ratkaisua, että me saadaan hyvä suomalainen koti Jokereiden omistukselle. Mä uskon, että me saadaan tää vietyä loppuun ennen kuin seuraava kausi alkaa, Harkimo kertoo.


Harry Harkimo luopuu Jokereista iltasanomat 11:41 21.04

Hjallis Harkimo kertoi Ylen Ykkösaamulle luopuvansa Helsingin Jokereista.


Kokoomuksesta eronnut Harkimo selitti loikkaansa Ylellä: Politiikkaa on tehty sata vuotta samalla tavalla iltalehti 11:11 21.04

Kokoomuksesta eronnut kansanedustaja Harry ”Hjallis” Harkimo vieraili lauantaina Ylen Ykkösaamussa. Harkimon mukaan hän haluaa ravistella tapaa, jolla politiikkaa tehdään. Harkimo ilmoitti torstaina eroavansa kokoomuksesta. Eronsa syyksi Harkimo ilmoitti muun muassa tavan, jolla kokoomusta johdetaan. Harkimo ei maininnut ketään yksittäistä henkilöä, mutta syyttävä sormi osoitti kokoomuksen puheenjohtajaan Petteri Orpoon. - Mun mielestä on reilua, että mä eroan sieltä, koska on monta sellaista asiaa, mistä mä en oo samaa mieltä. Henkilökemioissa mulla ei oo ongelmaa, siitä ei ole kysymys, Harkimo sanoi torstaina eduskunnassa pitämässään tiedotustilaisuudessa.


"Urheilu avauserä takana, Huh, huh, mitä joutsen autettiin vapauteen mestaruutta Hakametsän mestaruutta Kärppien kanssa ovat sen verran päivätyön palkkioita korotetaan yli Saravo löysi vahvistus NHLstä! Vehviläinen puhuivat

Uutiset