Kova arvio! Jenkkimedia povaa Annimari Kortteelle huippusijoitusta Dohan MM-kisoissa

iltalehti 16:34 22.09

Ennuste perustuu sivuston kansainvälisen raadin arvioon. Arvostettu yhdysvaltalainen Track \& Field News -sivusto on julkaissut arvionsa yleisurheilun MM-kisojen lajien loppusijoituksista. Arvioiden tekemiseen on osallistunut kansainvälinen työryhmä. Sijoitusten taustalla on raaka tilastoarvio maailman parhaiden yleisurheilijoiden nykykunnosta.


Kova arvio Suomen MM-kisamiehestä: Topi Raitanen voi rikkoa lajilegendan ajan – ”Pakko olla jossain paperilla tavoitteena”

iltalehti 14:16 22.09

Jukka Keskisalon kultaluotsi Tommy Ekblom näkee Topi Raitasessa entisen suojattinsa kaltaisen helmen. Yleisurheilun MM-kisat Dohassa käynnistyvät ensi viikolla. Suomalaisen estejuoksusuuruuden Tommy Ekblomin katseet kiinnittyvät etenkin Topi Raitasen suorituksiin.


Liikaa paljasta pintaa? Ruotsalaiset kysyivät neuvoa vaatteisiin yleisurheilun MM-kisoissa - ”kaupungilla ei ehkä kannata kävellä liian lyhyissä shortseissa”

iltalehti 17:27 20.09

Ruotsalaiset uskovat, että Qatarin lait ja käytännöt eivät aiheuta ongelmia yleisurheilun MM-kisoissa, mutta erilainen suhtautuminen paljaaseen pintaan tiedostetaan. Yleisurheilun MM-kisat järjestetään 27. syyskuuta alkaen Qatarin Dohassa. Qatarissa urheilijoiden ja muiden MM-kisakävijöiden täytyy tiedostaa maan lait ja käytännöt, jotka ovat esimerkiksi vaatetuksen suhteen erilaiset kuin mihin länsimaissa on totuttu.


Tukholma menetti paikkansa Timanttiliigassa: "Kaikki loppuu aikanaan"

MTV 17:12 20.09

Yleisurheilun Timanttiliigaa ei ensi kesänä nähdä Tukholmassa. Tapahtuman järjestäjät kertoivat perjantaina, että vuodesta 2010 lähtien liigassa mukana ollut kilpailu on menettänyt paikkansa yleisurheilun näkyvimmässä kilpasarjassa.


Tukholma jää pois Timanttiliigasta

yle 16:54 20.09

Tukholma on ollut mukana yleisurheilun Timanttiliigassa vuodesta 2010.


Yllätyskäänne! Suomalaiskiituri pääsee sittenkin yleisurheilun MM-kisoihin - pakkaaminen alkaa pikavauhtia: ”Aikamoinen pesukonekokemus”

iltalehti 16:00 20.09

Elmo Lakka pääsee sittenkin Dohaan yleisurheilun MM-kisoihin. Suomen Urheiluliitto tiedotti perjantaina, että Elmo Lakka pääsee sittenkin Dohaan 110 metrin aitoihin. Lakan uskottiin jo jääneen kisoista rannalle, koska osa maista sai ilmoittaa MM-kisoihin yhden urheilijan tulosrankingin ohi.


Yleisurheilun MM-kilpailujen olosuhteet karmeimmasta päästä: "Se on kuin juoksisi höyrysaunassa"

MTV 20:51 19.09

Viikon päästä starttaavat Dohan yleisurheilun MM-kilpailut kuumentaa Ruotsin joukkuetta entisestään haastavien olosuhteiden vuoksi.


Yleisurheilun MM-kilpailuille tylyä kritiikkiä – olosuhteet karmeimmasta päästä: "Se on kuin juoksisi höyrysaunassa"

MTV 20:51 19.09

Viikon päästä starttaavat Dohan yleisurheilun MM-kilpailut kuumentaa Ruotsin joukkuetta entisestään haastavien olosuhteiden vuoksi.


ME-juoksija jää pois yleisurheilun MM-kilpailuista

MTV 15:16 19.09

Etiopian huippujuoksija Genzebe Dibaba jää pois yleisurheilun MM-kilpailuista Dohasta. Dibaba, 28, kärsii kantapäävammasta, jonka hän sai viime kuussa Zürichin Timanttiliigan osakilpailussa.


Urheilulehti 38: Annimari Kortteen hymyn takana on suuri tuska

iltasanomat 07:30 19.09

Yleisurheilun lisäksi esillä ovat muun muassa Salibandyliiga ja Lentopallon Mestaruusliiga.


Matka Dohaan vaarassa: huippupikajuoksijalta positiivinen dopingnäyte MM-kisojen alla

MTV 11:44 18.09

Etelä-Afrikan ennätysnainen Carina Horn on antanut positiivisen dopingnäytteen, eikä voi näillä näkymin osallistua ensi viikolla alkaviin yleisurheilun MM-kisoihin Qatarin Dohassa.


Dopingskandaalissa ryvettynyt Marion Jones valehteli ja menetti vapautensa – vankilassa nähtiin raju välikohtaus

MTV 07:03 18.09

Yleisurheilun megatähti Marion Jones teki 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa tekoja, jotka saivat urheilumaailman haukkomaan happeaan. Myöhemmin hän menetti dopingvyyhdin jäljiltä maineensa, miljoonatulot, viisi olympiamitaliaan ja vapautensa.


Tässä on yleisurheilun MM-kisojen aikataulu ja suomalaisosallistujat – kisat alkavat Dohassa 27.9.

iltalehti 13:45 16.09

Yleisurheilun MM-kisat järjestetään 27. syyskuuta alkaen Qatarin Dohassa.


Yleisurheilun MM 2019 – tässä kisojen ohjelma, aikataulut ja suomalaiset

MTV 09:06 16.09

Yleisurheilun MM-kisat 2019 käydään Qatarin Dohassa 27. syyskuuta–6. lokakuuta. 


Kommentti: Näivettymiskehityksen seuraukset yleisurheilulle ovat nyt näkyvissä

iltasanomat 08:20 16.09

Dohan MM-joukkueen rakenne kertoo sekä suomalaisen yleisurheilun että yhteiskunnan muutoksesta.


Nuori suomalaisyleisurheilija kieltäytyi Qatarin MM-kisoista – asiantuntija ylistää yllätyspäätöstä: ”Varmasti ottaa päähän, kun katsoo tv:stä”

iltalehti 14:01 12.09

Ottelija Miia Sillman ei lähde Dohan MM-kisoihin. Ottelija Miia Sillman, 24, olisi päässyt mukaan yleisurheilun Dohan MM-kisoihin, mutta nainen päätti kieltäytyä reissusta aavikolle. ”Uskon, että fyysinen kunto on edelleen vähintään yhtä hyvä kuin Napolissa ennätysotteluni aikana, mutta henkinen lataus ja jaksaminen on siirtynyt jo ensi vuoden kisoihin. En myöskään halua osallistua kisoihin, jos mielessäni on ajatus, etten pysty suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ainakin sen olen oppinut, että kehoa ja korvien väliä on kuunneltava oikealla hetkellä”, Sillman kirjoitti yhteisöviestipalvelu Twitterissä.


Yleisurheilun MM-kisoja Qatarissa uhkaa kiusallinen fiasko – ”Jos Suomessa olisi sama tilanne, olisin huolissani”

iltasanomat 06:58 12.09

Qatarin urheilupäättäjillä riittää mietittävää ennen yleisurheilun MM-juhlan alkua.


Suomen MM-joukkue vahvistui – Kuivisto ja Tervo kisaavat Dohassa

iltalehti 20:04 11.09

Sara Kuivisto ja Krista Tervo saivat kutsun MM-kisoihin rankingin perusteella. Sara Kuivisto ja Krista Tervo kilpailevat yleisurheilun MM-kisoissa Dohassa, kertoo SUL tiedotteessaan. Kuivisto on kestävyysjuoksija, Tervo moukarinheittäjä. Kumpikin sai Kansainväliseltä yleisurheiluliitolta kutsun kisoihin rankingin perusteella.


Suomen MM-joukkue vahvistui – Kuivisto ja Terho kisaavat Dohassa

iltalehti 20:04 11.09

Sara Kuivisto ja Krista Tervo saivat kutsun MM-kisoihin rankingin perusteella. Sara Kuivisto ja Krista Tervo kilpailevat yleisurheilun MM-kisoissa Dohassa, kertoo SUL tiedotteessaan. Kuivisto on kestävyysjuoksija, Tervo moukarinheittäjä. Kumpikin sai Kansainväliseltä yleisurheiluliitolta kutsun kisoihin rankingin perusteella.


kaksoisvoitossa Kimi Räikkönen keskeytti kuin orpo piru lähikuvat runnellusta Norjassa huolestuttiin Norjassa jopa +28,2 uhrien auttajasta

Hot topics