Jokerien toimitusjohtaja kommentoi Hjallis Harkimon myyntipäätöstä iltalehti 13:56 21.04

Hjallis Harkimo ilmoitti tänään Ylen Ykkösaamussa, että hän aikoo myydä 51 prosentin osuutensa Jokereista ennen ensi kauden alkua. Jokerien toimitusjohtaja Jukka Kohonen ei yllättynyt Harkimon päätöksestä. - Kyllä mä olen tiennyt, että hän sellaista suunnittelee. Me ollaan siitä juteltua ja mietitty, miten se vaikuttaa, Kohonen kertoo Iltalehdelle.


Jokereista luopuva Harkimo vakuuttaa: ”Toiminta on vakaalla pohjalla” iltalehti 12:50 21.04

Hjallis Harkimo on päättänyt myydä Jokerit. Mies kertoi tänään asiasta Ylen Ykkösaamussa. Pian uutisen jälkeen Harkimo kommentoi päätöstään Jokerien verkkosivuilla. - Olen kiitollinen kaikille niille ihmisille, joiden kanssa olen saanut työskennellä kaikkina näinä vuosina. Jokerit on ollut minulle sydämen asia ja sellaisena se varmasti myös pysyy tästä eteenpäinkin. Oma aikani seuran peräsimessä tulee kuitenkin nyt päätökseen. On aika antaa tilaa uusille päättäjille, Harkimo sanoo.


Harkimo Ykkösaamussa: ”Äänestän edelleen sotea vastaan” iltasanomat 11:19 21.04

Liike Nyt lanseeraa verkkosivuillaan alustan, jonka kautta suomalaiset voisivat viikoittain ilmaista kantansa ajankohtaisiin asioihin.


Kokoomuksesta eronnut Harkimo selitti loikkaansa Ylellä: Politiikkaa on tehty sata vuotta samalla tavalla iltalehti 11:11 21.04

Kokoomuksesta eronnut kansanedustaja Harry ”Hjallis” Harkimo vieraili lauantaina Ylen Ykkösaamussa. Harkimon mukaan hän haluaa ravistella tapaa, jolla politiikkaa tehdään. Harkimo ilmoitti torstaina eroavansa kokoomuksesta. Eronsa syyksi Harkimo ilmoitti muun muassa tavan, jolla kokoomusta johdetaan. Harkimo ei maininnut ketään yksittäistä henkilöä, mutta syyttävä sormi osoitti kokoomuksen puheenjohtajaan Petteri Orpoon. - Mun mielestä on reilua, että mä eroan sieltä, koska on monta sellaista asiaa, mistä mä en oo samaa mieltä. Henkilökemioissa mulla ei oo ongelmaa, siitä ei ole kysymys, Harkimo sanoi torstaina eduskunnassa pitämässään tiedotustilaisuudessa.


Harkimo paljasti Ylelle, miksi Jethro Rostedtin nimeä ei löytynyt uuden liikkeen listalta iltasanomat 10:56 21.04

Harry Harkimo sanoi Ykkösaamussa, että joku on liittänyt Jethron nimen liikkeeseen, jotta liike menettäisi uskottavuutensa.


Harkimolta suora ilmoitus Ylen Ykkösaamussa: luopuu Jokereiden omistuksesta MTV 10:49 21.04

Harry "Hjallis" Harkimo on ilmoittanut luopuvansa jääkiekkoliiga KHL:ssä pelaavan Jokereiden omistuksesta. Harkimo kertoi asiasta Ylen Ykkösaamussa.


Timo Soinin Yle-haastattelu sai yllättävän päätöksen - lähetti tunteikkaan viestin vanhemmilleen: ”Rakastan teitä” iltalehti 11:40 14.04

”Arpiseksi soturiksi” itseään kuvaillut Soini arvioi Ylen Ykkösaamussa, että perussuomalaisilta on ”jytkyt jytkytelty ehkä lopullisesti”. Äärimmäisen harvoin julkisuudessa perheeseensä liittyviä asioita kommentoiva ulkoministeri Timo Soini (sin) lähetti tunteikkaan viestin vanhemmilleen Yle-haastattelunsa päätteeksi. - Saanko sanoa tähän loppuun terveisiä vanhemmilleni Tampereelle - rakastan teitä, Soini herkistyi.


Ulkoministeri Soini Ylellä: Isku Syyriaan oli rangaistus sotarikoksesta iltasanomat 10:23 14.04

Ulkoministeri Timo Soini on Ylen Ykkösaamussa kommentoinut länsivaltojen tämänaamuista iskua Syyriaan.


Ylen väistyvä toimitusjohtaja Lauri Kivinen kertoi uudesta työpaikastaan Ykkösaamussa MTV 10:52 07.04

Yleisradion väistyvä toimitusjohtaja Lauri Kivinen on valottanut tulevaisuudensuunnitelmiaan Ylen Ykkösaamussa. Kivinen kertoo, että hän siirtyy sijoitusyhtiöön, joka toimii median ja teknologian välimaastossa.


Professori tyrmäsi Louhimiehen perustelun radiossa: ”Ei se ole metodi vaan alistamista” uusisuomi 14:00 20.03

Taideyliopiston teatterikorkeakoulun professori Elina Knihtilä tyrmäsi Ylen Ykkösaamussa elokuvaohjaaja Aku Louhimiehen selityksen toiminnalleen.


- legendaarinen kisa Forbesin ex-toimittaja heinää” - IL HJKn laituri ja eteni jatkoon O’Sullivanin Poliisi hämmästyi rannikolla ongelmiin joutuneelle suomalaisia osallistumaan Suomessa lisääntyy vuoden – öljynporausalus yksi henkilö kuollut

Uutiset