Aikakoneen Sanilta vaaditaan käräjillä 100 000 euron korvauksia – yhtiökumppani väittää ongelmien alkaneen nuoremman muusikon kihlauksesta

iltalehti 12:09 19.10

Paremmin artistinimellään Sanina tunnettu Saija Aartela ja Kristian Laiho aloittivat Villilän kartanon emäntänä ja pehtoorina sulassa sovussa. Nyt he ovat käräjillä vastakkain. Pehtoorin runsas alkoholinkäyttö ja kartanon vieraita häirinnyt käytös vai sittenkin Vain elämää -ohjelmasta tutun muusikko Sanin kihlautuminen nuoren muusikkorakkaan kanssa? Nämä ovat ilmiriidoissa Satakunnan käräjäoikeuteen astelleiden Villilän kartanon emännän ja entisen pehtoorin eriävät näkemykset siitä, mistä sekava palkka- ja sopimusriita sai alkunsa. Juridisesti riidan osapuolet ovat Nakkilassa sijaitsevan Villilän kartanon pehtoorina toiminut Kristian Laiho ja kartanon toimintaa pyörittävä yhtiö. Käytännössä riita on Laihon ja kartanon emännän Saija ”Sani” Aartelan välinen.


Aikakoneen Sani löi kovat väitteet pöytään käräjillä Porissa: yhtiökumppani kaappasi kotisivut ja sabotoi

iltalehti 12:09 19.10

Pehtoorin runsas alkoholinkäyttö ja kartanon vieraita häirinnyt käytös vai sittenkin Vain elämää -ohjelmasta tutun muusikko Sanin kihlautuminen nuoren muusikkorakkaan kanssa? Nämä ovat ilmiriidoissa Satakunnan käräjäoikeuteen astelleiden Villilän kartanon emännän ja entisen pehtoorin eriävät näkemykset siitä, mistä sekava palkka- ja sopimusriita sai alkunsa. Juridisesti riidan osapuolet ovat Nakkilassa sijaitsevan Villilän kartanon pehtoorina toiminut Kristian Laiho ja kartanon toimintaa pyörittävä yhtiö. Käytännössä riita on Laihon ja kartanon emännän Saija ”Sani” Aartelan välinen.


Kim Kardashian halutaan virtuaalibordelliin – yhtiö tarjosi miljoonasopimusta

stara 10:00 19.10

Seurapiirijulkkis Kim Kardashian on yksi maailman tunnetuimmista naisista. Hänellä on


HS: Finnkinon toimitusjohtaja irtisanottiin

iltasanomat 21:20 18.10

HS:n mukaan irtisanominen tapahtui kaikessa hiljaisuudessa syyskuun alussa emoyhtiö Odeon Cinemas Groupin uudelleenjärjestelyjen yhteydessä.


HS: Finninkinon toimitusjohtaja irtisanottiin

iltasanomat 21:20 18.10

HS:n mukaan irtisanominen tapahtui kaikessa hiljaisuudessa syyskuun alussa emoyhtiö Odeon Cinemas Groupin uudelleenjärjestelyjen yhteydessä.


Suomalaisfirma on kehittänyt muovitonta kahvikuppia jo vuosia – nyt avautui ovi maailmalle: "Iso, globaali putiikki"

yle 16:17 18.10

Kotkalainen metsäyhtiö Kotkamills on tehnyt kansainvälisen ketjun kanssa merkittävän sopimuksen muovittoman kuppikartongin toimittamisesta.


Tuhopolttaja iski jälleen Rovaniemellä – poliisi kaipaa havaintoja

stara 12:00 18.10

Rovaniemellä on palanut useita taloyhtiöiden roskakatoksia syksyn aikana. Poliisi epäilee,


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:00 18.10

Rovaniemellä on palanut useita taloyhtiöiden roskakatoksia syksyn aikana. Poliisi epäilee,


KRP tutkii laajaa rahoitusyhtiöihin kohdistunutta petoskokonaisuutta – vahingot asianomistajille noin 725 000 euroa

yle 08:49 18.10

Keskusrikospoliisin mukaan Suomessa toimivia rahoitusyhtiöitä sekä yhtä kansainvälistä luottokorttiyhtiötä on erehdytetty


Olemme maailman huippuja jäänmurtajien rakentamisessa, mutta Suomen omat murtajat vanhenevat käsiin – Uusiminen maksaa satoja miljoonia

yle 06:00 18.10

Valtio-omisteinen murtajayhtiö Arctia selvittää parhaillaan, mitkä aluksista on korvattava kokonaan uusilla ja mitkä voitaisiin modernisoida vastaamaan merenkulun nykypäivän vaatimuksia.


Suomi aikoo uusia jäänmurtajat – Päätös satojen miljoonien investoinnista tehdään vielä tällä hallituskaudella

yle 06:00 18.10

Valtio-omisteinen murtajayhtiö Arctia selvittää parhaillaan, mitkä aluksista on korvattava kokonaan uusilla ja mitkä voitaisiin modernisoida vastaamaan merenkulun nykypäivän vaatimuksia.


Suomalainen sellu on maailmalla yhä kysytympää – nyt valmistaudutaan jo sellun hinnan nousuun ja jätti-investointeihin

yle 19:14 17.10

Selluloosan hinta heikentyi ja pudottaa metsäyhtiöiden tulosta sadoilla miljoonilla euroilla. Nyt ennusteet povaavat sellun hinnan nousua.


Jääkiekon MM-kisat MTV:llä vielä seuraavat neljä vuotta – oikeudet siirtyvät sen jälkeen yhteispohjoismaiselle yhtiölle

MTV 14:44 17.10

Jääkiekon MM-kisojen televisiointioikeudet pysyvät MTV:n omistuksessa vielä kevään 2023 turnaukseen saakka. Nordic Entertainment Group (NENT Group) tiedotti torstaina, että se on hankkinut kyseiset oikeudet vuosiksi 2024-2028. 


Milla Jovovichin stunttinäyttelijä menetti kätensä onnettomuudessa Resident evil-elokuvan kuvauksissa - syyttää ohjaajaa

iltalehti 11:22 17.10

Milla Jovovichin stunttinäyttelijänä Resident Evil -elokuvissa näytellyt Olivia Jackson on haastanut elokuvan ohjaajan oikeuteen. Viihdesivusto TMZ:n mukaan Milla Jovovichin stunttinäyttelijä menetti kätensä viimeisintä Resident Evil -elokuvaa kuvatessa. Olivia Jackson on haastanut kätensä menettämisestä elokuvan ohjanneen Paul W. S. Andersonin ja elokuvan tuotantoyhtiön oikeuteen. Resident Evil: The Final Chapter sai ensi-iltansa alkuvuodesta 2017.


Mitä maata tennistähti Anett Kontaveit edustaa? Pelaa torstain 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 17.10

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mikä joukkue johtaa jalkapallon Veikkausliigaa ennen lauantaina pelattavaa päätöskierrosta? 2) Minkä jääkiekkoseuran taustayhtiön hallituksen jäsen Erkka Westerlund on?


BBC listasi maailman vaikutusvaltaisimmat naiset – mukana suomalainen

iltasanomat 22:46 16.10

Britannian yleisradioyhtiö BBC listasi vaikutusvaltaisimmat naiset.


Vanhus raiskattiin pyykkituvassa Oulussa – tekijä saatiin nopeasti kiinni

stara 14:00 16.10

Oulussa taloyhtiön pyykkituvalle mennyt yli 80-vuotias nainen joutui raiskauksen uhriksi.


Poliisi epäilee vanhuksen raiskatun Oulussa taloyhtiön pyykkituvassa

yle 11:23 16.10

Epäilty tekijä on poliisin hallussa.


Latitude 66 Cobalt -yhtiön tutkimukset laajenevat lisää Pohjois-Suomessa

yle 11:02 16.10

Varausilmoitukset kattavat tuhansia neliökilometrejä Kainuussa, Koillismaalla ja Lapissa.


Amerikkalaiskohu säikäytti auton kuljettaja sairaalaan Ekströmistä kapinallisen Ekströmistä kapinallisen kätilön me teemme nuoret lääkärit poterossa oli tapahtunut Terveyskeskuksia

Hot topics