Näistä MM-futis 2018 tullaan muistamaan uusisuomi 12:11 17.07

Jalkapallon MM-turnaus 2018 jää historiaan yhtenä kaikkien aikojen parhaista lajin arvokisaturnauksista. Ei siksi, että Venäjä kisat järjesti, tai että Vladimir Putin istui katsomossa linssiluteena, vaan viihdyttävistä otteluistaan, joissa voittajana oli itse jalkapallo.


Kommentti: Nato on entistä vahvempi – ja kaikki hyvin? iltasanomat 14:56 12.07

Donald Trumpin kovistelu ei anna Natosta yhtenäistä ja ehjää kuvaa, kirjoittaa erikoistoimittaja Jouko Juonala.


Kommentti: Trump aloitti riitelyn heti – iski Brysselissä kuin katujätkä iltasanomat 13:59 11.07

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump näyttää tulleen Naton huippukokoukseen ennemminkin riitelemään kuin alleviivaamaan liittolaisten yhtenäisyyttä, kirjoittaa Ilta-Sanomien politiikan uutistuottaja Hanna Vesala Brysselistä.


Naton huippukokouksessa jännitetään Trumpin toimintaa: "Erittäin turmiollista, jos Trump hajottaa EU:n yhtenäisyyttä, ja tekee sitten myönnytyksiä Putinille" MTV 09:55 11.07

Tänään alkavassa Naton huippukokouksessa seurataan tiiviisti Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin esiintymistä.


Pelastusoperaatiota seurattiin tutkijan mukaan monesta syystä: Onnellinen loppu, josta monet pääsevät iloitsemaan, ja hyötymään – ”Lasten pitäisi antaa nyt olla lapsia” MTV 05:54 11.07

Thaimaassa alkoi juhannuspäivänä tapahtumasarja, joka tulee jäämään historiaan yhtenä maailman seuratuimmista mediaoperaatioista. Se, että 13 juniorijalkapalloilijan luolakiipeli kosketti niin monia ihmisiä maailmassa, oli tutkijan mukaan monen osatekijän summa.


Pelastusoperaatiota seurattiin tutkijan monesta syystä: Onnellinen loppu, josta monet pääsevät iloitsemaan, ja hyötymään – ”Lasten pitäisi antaa nyt olla lapsia” MTV 21:56 10.07

Thaimaassa alkoi juhannuspäivänä tapahtumasarja, joka tulee jäämään historiaan yhtenä maailman seuratuimmista mediaoperaatioista. Se, että 13 juniorijalkapalloilijan luolakiipeli kosketti niin monia ihmisiä maailmassa, oli tutkijan mukaan monen osatekijän summa.


Englannin sankarihahmosta ja lumoavasta naiskaunottaresta otetusta kuvasta somehitti – "Tiedätkö mitä meinaan rakkaani?" MTV 08:31 08.07

Jalkapallon MM-kisoissa Englanti onnistui etenemään neljän parhaan joukkoon, kun se kaatoi lauantain puolivälieräottelussa Ruotsin lukemin 2-0. Englannin yhtenä sankarihahmona toimi toppari Harry Maguire, joka puski ottelun avausmaalin.


David Coulthard muistelee Mika Häkkisen päihittämistä: ”Se oli todella ylpeä hetki” MTV 15:08 05.07

Legendaarinen David Coulthard palaa CNN:n haastattelussa Silverstonen F1-kisan hienoimpiin muistoihinsa. Yhtenä uransa kohokohdista Coulthard pitää Mika Häkkisen päihittämistä Silverstonessa 2000.


Naton huippukokous näyttää suuntaa Trumpin ja Putinin tapaamiselle – Kanerva: ”Se ei voi olla heijastumatta myös Brysselissä käytäviin keskusteluihin” iltasanomat 09:32 03.07

Naton ensi viikon huippukokoukselta odotetaan selvää viestiä yhtenäisyydestä länsivaltojen välillä.


Taksialan vapauttaminen – Viranomaiselle heti 682 taksihakemusta yhtenä sunnuntaina uusisuomi 15:02 02.07

Uuden taksilain eli niin kutsutun liikennepalvelulain voimaantulo sunnuntaina 1.7. aiheutti heti hakemusryöpyn Trafiin. Virasto vastaanotti sunnuntaina kaikkiaan 682 taksilupahakemusta, 234 taksi- ja tavaraliikenteen ilmoittautumista, 48 tavaraliikenne- ja 5 henkilöliikennelupahakemusta.


Yhtenäinen joukkue toimi paremmin kuin tähtisikermät ? Capitals luottaa jatkossakin mestaruuskevään hahmoihin jatkoaika.com 12:00 01.07

Vuosien ennakkosuosikkiaseman jälkeen Washington Capitals ylsi Stanley Cupiin hienoisena altavastaajana. Mestariryhmän tuntemattomammatkin sankarit ovat saaneet Capitals-organisaatiolta ison luottamuksen osoituksen.


Taas pommiuhkaus Venäjällä – sairaala ja kauppakeskuksia evakuoitiin MM-kisakaupungissa iltasanomat 11:26 29.06

Perättömät pommiuhkaukset aiheuttivat massiiviset evakuointitoimenpiteet torstaina Venäjän Samarassa, joka toimii yhtenä MM-kisojen isäntäkaupunkina.


Sipilä paljasti Suomen maahanmuuttolinjan 6 tavoitetta uusisuomi 15:04 28.06

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) linjaa kolumnissaan kuusi tavoitetta Suomen maahanmuuttokannoissa. Tänään alkaa EU:n huippukokous, jota Sipilä pitää yhtenä merkittävimmistä pääministerikautenaan.


Jalkapallon MM-kisoissa evakuointisarja – kisakaupungissa useita pommiuhkauksia MTV 08:47 27.06

Jalkapallon MM-kisoissa yhtenä kisakaupunkina toimivassa Rostov-on-Donissa on tehty lukuisia evakuointeja pommiuhkausten takia. Asiasta kertoi paikallinen poliisi tiedotteessaan.


MM-SuperMoniveto: Miten käy Saksan – laulukuoroon? iltasanomat 16:02 21.06

Gary Linekerin legendaarinen lausahdus ”Jalkapallo on yksinkertainen peli; 22 pelaajaa jahtaa palloa 90 minuuttia ja lopussa saksalaiset voittavat aina.” ei päde näissä kisoissa. SuperMonivedossa on yhtenä ideana pelata jopa saksalaisten kisarupeaman mahdollista päättymistä.


Huumeita, rahaa, aseita... Näin tullikoirat nuuhkivat Helsinki-Vantaalla jalkapallon MM-kisojen aikana iltasanomat 09:00 20.06

EU:n yhteisellä tullikoiraharjoituksella halutaan yhtenäistää tullikoiratoimintaa. MM-kisojen aikana on paljon liikennettä, mikä on otollinen hetki harjoituksen järjestämiseen.


Huumeita, rahaa, aseita... Euroopan tullikoirat nuuhkivat Helsinki-Vantaalla jalkapallon MM-kisojen aikana iltasanomat 18:58 19.06

EU:n yhteisellä tullikoiraharjoituksella halutaan yhtenäistää tullikoiratoimintaa. MM-kisojen aikana on paljon liikennettä, mikä on otollinen hetki harjoituksen järjestämiseen.


Heidi Hautala: ”Presidentti Trumpin kaltaiset johtajat vaarantavat kaikkien turvallisuuden ja vapauden” uusisuomi 15:31 16.06

Vihreiden europarlamentaarikon Heidi Hautalan mukaan EU:n on maailman nykytilanteessa pidettävä sopimuksista kiinni yhä tiukemmin ja yhä yhtenäisemmin. Kansainvälisen järjestelmän romuttamiseen ei Hautalan mukaan pidä vastata samalla mitalla.


Professorilta karu arvio EU:sta: ”Tilanne kuin kylmän sodan aikaan, mutta sekavampi” uusisuomi 19:16 12.06

Brysselin yliopiston professori, Egmont-instituutin eurooppalaisen tutkimuksen johtaja Alexander Mattelaer arvoi, että Euroopan ulkopuolella on parhaillaan useita tahoja, jotka pyrkivät hajottamaan EU:n yhtenäisyyttä ja hyötymään hajaannuksesta. 


Eminemin tytär antoi harvinaisen haastattelun – tällaista elämää Hailie, 22, elää: välttelee julkisuutta iltasanomat 14:29 11.06

Eminemin tytär Hailie Mathersin kerrotaan valmistuneen hiljattain yhtenä luokkansa parhaista. Hänen kerrotaan elävän hyvin tavallista elämää Detroitissa ja olevan läheinen kuuluisan isänsä kanssa.


jälkeen, Bottas jatkohaaveille kampanja-avustajaa vehkeilystä Venäjän Mainio kuva Niksu-heppa päästämään päästämään Vettelin edelleen,

Uutiset