Trumpin kannattajat vaativat lähettämään kongressiedustajan takaisin synnyinmaahansa – presidentti sanoutui irti huutelusta: ”En sanonut niin” iltasanomat 04:49 19.07

Presidentti Trump on Twitterissä ja puheessaan sanonut, että edistysmielisten kongressiedustajien tulisi ”palata” sinne, mistä ovat tulleet. Trumpin viittaamista naisista kolme on syntynyt Yhdysvalloissa ja neljäskin on Yhdysvaltojen kansalainen.


Trump sanoi Yhdysvaltojen pudottaneen iranilaisen dronen – Iranin ulkoministerillä ”ei ole tietoa lennokin menettämisestä” iltasanomat 00:21 19.07

Yhdysvaltojen presidentin mukaan lennokki pudotettiin Hormuzinsalmessa.


Povipommi Aubrey O’day: ”Donald Trump Jr. yhä sielunkumppanini” stara 22:00 18.07

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin poika Donald Trump Jr. oli pitkään


Viihdelehti Stara.fi stara 22:00 18.07

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin poika Donald Trump Jr. oli pitkään


Shawn Mendesin ja Camila Cabellon yhteistyö vaihtui pussailuun - tuoreet kuvat iltalehti 03:51 18.07

Kanadalaislaulaja Shawn Mendesin ja kuubalaislaulaja Camila Cabellon välit ovat lämmenneet. Laulajat Camila Cabello, 22, ja Shawn Mendes, 20, viihtyvät hyvin yhdessä. Pariskunnan ympärillä on vellonut romanssihuhuja koko kesän ajan. Tuoreissa kuvissa Cabello ja Mendes suutelevat. Cabello tuli tunnetuksi osallistuttuaan Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmaan. Ohjelmassa hän liittyi Fifth Harmony -nimiseen yhtyeeseen. Vuonna 2016 Camello erosi bändistä keskittyäkseen soolouraansa. Cabellon kappaleisiin kuuluvat esimerkiksi Havana, Bad Things ja Real Friends.


Raportti USA:n ydinaseiden sijainnista Euroopassa vuosi vahingossa julkisuuteen iltasanomat 13:16 17.07

Yhdysvaltojen ydinaseita on Belgiassa, Saksassa, Hollannissa, Turkissa ja Italiassa, Natoon kytkeytyvä raportti paljastaa.


Turvallisuusraportit suurlähetystöstä kertovat: näin Julian Assange pyrki vaikuttamaan Yhdysvaltojen vaaleihin iltasanomat 06:36 17.07

Suurlähetystön turvallisuusraportit osoittavat Assanget tiiviit kytkökset venäläishakkereihin. Ei ole varmuutta, saiko Muellerin tiimi turvallisuusraportteja käsiinsä.


Jalkapallolegendalla astetta railakkaammat syntymäpäiväjuhlat – Jennifer Lopez antoi sylitanssin tuhatpäisen yleisön edessä MTV 18:40 16.07

Yhdysvaltojen paidassa maailmanmestaruuden voittanut Carli Lloyd pääsi juhlimaan maailmanmestaruusjuhlien lisäksi syntymäpäiviään tyylillä. Musiikin supertähti Jennifer Lopez antoi tälle lahjaksi sylitanssin tuhatpäisen yleisön edessä. Tapahtuneen voit katsoa tästä linkistä. 


Jenkkisprintteri Noah Lyles pisti suunnitelmansa uusiksi – ei lähde triplan metsästykseen MM-kisoissa yle 16:43 16.07

Noah Lyles osallistuu Yhdysvaltojen mestaruuskisoissa vain 200 metrille, joten 100 metriä jää Dohan MM-kisoissa välistä.


Jenkkisprintteri Noah Lyles pisti suunnitelmansa uusiksi – ei lähde triplan metsästykseen MM-kisoihin yle 16:43 16.07

Noah Lyles osallistuu Yhdysvaltojen mestaruuskisoissa vain 200 metrille, joten 100 metriä jää Dohan MM-kisoissa välistä.


Jenkkisprintteri Noah Lyles helpottaa Dohan MM-kisaurakkaa – ei lähde triplan metsästykseen yle 16:43 16.07

Noah Lyles osallistuu Yhdysvaltojen mestaruuskisoissa vain 200 metrille, joten 100 metriä jää Dohan MM-kisoissa välistä.


Kiinan talouskasvu hidastui alimmilleen 27 vuoteen – kauppasota Yhdysvaltojen kanssa vaikuttaa selvästi yle 08:47 15.07

Kasvu on edelleen kovaa, mutta ei tyydytä Kiinaa.


Supertähti kohun keskellä: Hallitsevaa Mr. Olympiaa syytetään valmennettavansa raiskauksesta iltalehti 09:09 14.07

Hallitsevaa Mr. Olympiaa Shawn Rhodenia syytetään raiskauksesta Yhdysvaltojen Utahissa. 44-vuotias kehonrakentaja sai 11. heinäkuuta syytteet ensimmäisen asteen rikoksina katsottavista raiskauksesta ja esineellä tehdystä raiskauksesta sekä toisen asteen rikokseksi katsottavasta väkivaltaisesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Yhdysvaltalaismedia KSL:n mukaan syyteasiakirjat kertovat Rhodenin uhrin olevan kilpakehonrakennuksessa kilpaileva nainen, jota hän on mentoroinut lajissa. Rikokset ovat tapahtuneet Salt Lake Cityn metropolialueella, hotellissa Sandyn kaupungissa.


”Jaiks, tämä on pelottavaa” – Painoaan pudottanut UFC-ottelija asteli karussa kunnossa punnitukseen, tärisee ja irvistää videolla tuskasta iltalehti 15:10 13.07

UFC-ottelija Aspen Laddin virallinen ottelupainon punnitushetki oli huolestuttavaa katseltavaa. Naisten kääpiösarjan ottelijat Aspen Ladd ja Germaine de Randamie kohtaavat toisensa lauantaina UFC:n otteluillassa Yhdysvaltojen Sacramentossa. Kaksikon kohtaaminen on illan pääottelu. 24-vuotias Ladd ei ole hävinnyt ammattilaisurallaan otteluakaan ja on kahdeksan ottelun voittoputkessa. Hollantilainen de Randamie puolestaan on entinen höyhensarjan UFC-mestari.


Apollo 11 -lento oli Yhdysvaltojen ja Neuvostoliiton kilpajuoksun loppuhuipennus iltasanomat 05:53 13.07

Kuu-kävely näytti vielä 1960-luvun alussa mahdottomalta tavoitteelta.


New Orleans valmistautuu Barry-myrskyn rantautumiseen – Mississippin pinta on jo valmiiksi korkealla iltasanomat 21:47 12.07

Yhdysvaltojen kansallisen hurrikaanikeskuksen mukaan Barryn odotetaan voimistuvan hurrikaaniksi, ja sen keskus saavuttaa Louisianan osavaltion rannikon viikonlopun aikana.


Donald Trump heitti erikoisen sutkautuksen – totesi Arnold Schwarzeneggerin kuolleen mtv 18:03 12.07

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump teki eriskummallisen toteamuksen koskien Arnold Schwarzeneggeriä.


Mieletön logiikka! Jaromir Jagr kertoi, miksi Washingtonin mestaruus oli hänen ansiotaan: ”Olkaa hyvät vain” iltalehti 17:50 12.07

Jaromir Jagr onnitteli Washington-faneja vuoden takaisesta mestaruudesta omaperäisellä tyylillään. Jaromir Jagr julkaisi Instagramissa kuvan vuodelta 2001. Otoksessa kiekkolegendalla on yllään Washingtonin paita, sillä pistelinko oli tuolloin juuri siirtynyt Capitalsin riveihin. Tshekkipelurin ura Yhdysvaltojen pääkaupungissa ei sujunut aivan toivotulla tavalla. Jagrin pistemäärät laskivat radikaalisti Penguins-ajoista, eikä joukkuekaan menestynyt.


Yhdysvaltojen työministeri Acosta eroaa tehtävästään – liikemiehen seksuaalirikossyytteiden lieventäminen painoi liikaa yle 17:02 12.07

Acosta hoiti syyttäjänä aikoinaan liikemies Jeffrey Epsteiniin liittyvän seksuaalirikostapauksen niin, että Epstein vältti pitkän vankilatuomion.


Yhdysvaltojen työministeri Alex Acosta eroaa tehtävästään yle 17:02 12.07

Acosta hoiti aikoinaan miljonääri Jeffrey Epsteiniin liittyvän seksuaalirikostapauksen niin, että Epstein vältti pitkän vankilatuomion.


huusi yhteen lento muuttui päästä hoitamaan omalla Scalian –

Uutiset