Yhdysvaltalainen menestyskirjailija Philip Roth on kuollut iltalehti 07:05 23.05

Kirjailija Philip Roth on kuollut, kertoo New York Times. Philip Rothin hyvä ystävä Judith Thurman kertoo , että kirjailijan sydän petti. Roth oli kuollessaan 85-vuotias. Roth teki pitkän ja menestyksekkään uran kirjailijana. Hän oli yksi tunnetuimpia ja palkituimpia yhdysvaltalaisia kirjailijoita.


Mediajätti: Tässä ovat maailman 100 kuuluisinta urheilijaa – suomalaisia turha etsiä MTV 06:01 23.05

Yhdysvaltalainen mediajätti ESPN on listannut maailman 100 kuuluisinta urheilijaa. Listan ykkösenä majailee Real Madridin ja Portugalin jalkapallotähti Cristiano Ronaldo.


Anthony Joshuan tyrmäämälle huippunyrkkeilijälle dopingpanna MTV 16:08 22.05

Yhdysvaltalainen nyrkkeilijä Eric Molina on saanut kahden vuoden ottelukiellon kiellettyjen aineiden käytöstä.


Jenkkipoliisi teki keisarileikkauksen liikenteessä loukkaantuneelle kauriille - pelasti poikasen hengen iltalehti 12:33 22.05

Amerikkalaispoliisi Jim Vernon oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja tiesi miten toimia. Yhdysvaltalainen poliisi Jim Vernonin työpäivään tuli sunnuntaina erilaista maustetta, kun hän toimi ripeästi hätätilanteessa ja pelasti kolariin joutuneen kauriin poikasen. Kauriin emo menehtyi kovassa yhteentörmäyksessä auton kanssa. Kun newjerseyläinen poliisi saapui kolarin jälkeen tapahtumapaikalle 115 kilometriä New Yorkista, hän huomasi tien poskessa makaavan kuolleen kaurisemon vatsassa liikettä. Hän suoritti nopean keisarinleikkauksen ja pelasti kauriin kohdusta kaksi poikasta, joista toinen oli selvinnyt hengissä kolarista. Poliisi Vernon piteli poikasta sylissään pitääkseen sen lämpimänä. Hän hieroi poikasen rintaa, jotta se pystyisi hengittämään paremmin.


Riita johti kuolettavaan yliajoon – 89-vuotias mies ajoi asunnottoman naisen yli useita kertoja MTV 13:18 21.05

Maanomistaja tappoi asunnottoman naisen ajamalla tämän yli useita kertoja Yhdysvalloissa. Tapauksesta kertoo yhdysvaltalainen uutiskanava CNN. 


Kourtney Kardashian jakoi bikinikuvan itsestään lomakohteessa - valokuvaajana oma 8-vuotias iltalehti 06:01 20.05

Kourtney Kardashian on tunnettu yhdysvaltalainen seurapiirikasvo, yrittäjä ja malli. Kourtney Kardashianilla ja Scott Discikillä on kolme yhteistä lasta: vuonna 2009 syntynyt Mason, vuonna 2012 syntynyt Penelope ja vuonna 2014 syntynyt Reign. 8-vuotias Mason on innostunut valokuvaamisesta. Kourtney Kardashian on jakanut Instagram-sivullaan kuvan itsestään rantatunnelmissa. Kuvan saatteeksi Kourtney on vain kirjoittanut:


Mies pelastui tulvasta, kuoli seuraavana päivänä auto-onnettomuudessa – Leski: Perhe oli hänelle kaikki kaikessa MTV 17:23 19.05

Yhdysvaltalainen Josh Carter pelastui tulvalta, mutta kuoli seuraavana päivänä auto-onnettomuudessa. Moni jää kaipaamaan miestä.


Häävieraat kuuntelivat suu auki yhdysvaltalaisen piispan vauhdikasta saarnaa – häkeltynyt Harry Meghanille: ”Wau” iltasanomat 15:12 19.05

Yhdysvaltalainen piispa Michael Bruce Curry ravisteli jäykkää brittihovia.


93-vuotias golfari teki hole-in-onen - lopetti uransa iltalehti 13:31 19.05

Yhdysvaltalainen Ben Bender, 93, teki hole-in-onen ja lopetti golfauksen samana päivänä, koska hänen lonkkiaan särki. Britannian yleisradioyhtiö BBC kertoo, että Bender oli pelannut golfia yli 60 vuotta ja saanut tasoituksensa parhaimmillaan kolmeen, mutta hole-in-one odotutti itseään aina viimeiseksi jääneelle kierrokselle. Bender pelasi "kotikentällään" Green Valleyssä ja aloitti kierroksen kirjauttamalla kahdeksikon ensimmäiselle reiälle. Toisen reiän mies selvitti seitsemällä lyönnillä. Kolmas reikä oli 152-jaardinen ihannetuloksella kolme.


Kaduttaako? Kehonrakennuslegenda maksaa kivuliasta hintaa urastaan - treenasi itsensä täysin hajalle iltalehti 14:46 18.05

Ronnie Coleman on kehonrakennuslegenda, joka maksaa joka päivä hintaa urastaan. Yhdysvaltalainen Coleman, 54, voitti urallaan kahdeksan Mr. Olympia titteliä (1998-2005), millä hän pitää hallussaan kaikkien aikojen tilastossa ykkössijaa yhdessä Lee Haneyn kanssa. Yksi historian parhaista ja tunnetuimmista kehonrakennusurista on kuitenkin vaatinut veronsa. Viime vuosien aikana Coleman on ollut useissa leikkauksissa, joissa hänen selkärankaansa ja lonkkiansa on operoitu.


Kirjailija Tom Wolfe on kuollut 88-vuotiaana iltalehti 18:28 15.05

Yhdysvaltalainen kirjailija ja toimittaja Thomas ”Tom” Wolfe on kuollut maanantaina, The Sun kertoo. Wolfen manageri vahvistaa -lehdelle, että mies kuoli New Yorkissa sairaalassa, joka sijaitsee Manhattanilla. Wolfe oli yksi uuden journalismin kehittäjistä 1960- ja 1970-luvuilla. Uusi journalismi -termi kuvasi kirjoittamisen ja journalismin tyyliä, jossa käytettiin aikanaan epäsovinnaisina pidettyjä kaunokirjallisuuden menetelmiä. Wolfen tunnetuin romaani on vuonna 1987 julkaistu Turhuuksien rovio, josta on myös tehty elokuva. Teos kertoo New Yorkin rahahuumasta, repivästä kilpailusta ja rotupolitiikasta.


Kirjailija Tom Wolfe on kuollut 87-vuotiaana iltalehti 18:28 15.05

Yhdysvaltalainen kirjailija ja toimittaja Thomas ”Tom” Wolfe on kuollut maanantaina, The Sun kertoo. Wolfen manageri vahvistaa -lehdelle, että mies kuoli New Yorkissa sairaalassa, joka sijaitsee Manhattanilla. Wolfe oli yksi uuden journalismin kehittäjistä 1960- ja 1970-luvuilla. Uusi journalismi -termi kuvasi kirjoittamisen ja journalismin tyyliä, jossa käytettiin aikanaan epäsovinnaisina pidettyjä kaunokirjallisuuden menetelmiä. Wolfen tunnetuin romaani on vuonna 1987 julkaistu Turhuuksien rovio, josta on myös tehty elokuva. Teos kertoo New Yorkin rahahuumasta, repivästä kilpailusta ja rotupolitiikasta.


Fani epäili O.J. Simpsonia Khloe Kardashianin oikeaksi isäksi - julkkiskaunotar löi jauhot suuhun vastauksellaan iltalehti 15:34 14.05

Khloe Kardashian on tunnettu yhdysvaltalainen televisiokasvo, seurapiiritähti ja yrittäjä. Khloe Kardashian on pienen tytön ylpeä äiti. Eräs fani spekuloi tällä viikolla Khloe Kardashianin isällä. Hän epäili, että Kardashianin isä on OJ Simpson. Simpson kuului Khloen oikean isän, Robert Kardashianin, läheisimpiin ystäviin. Huhuja Kardashianin oikeasta isästä on liikkunut julkisuudessa ennenkin, koska Kardashian ei näytä sisariltaan Kim Kardashianilta ja Kourtney Kardashianilta.


3 ärsyttävää asiaa, joita työkaveri tekee - eikä tajua lopettaa iltalehti 19:09 12.05

Joitakin asioita ei kannata tehdä, jos haluaa saada kunnioitusta työpaikallaan, kokenut yhdysvaltalainen konsultti ja valmentaja neuvoo. Kokenut bisneskonsultti ja valmentaja Lisa Quast listaa Forbesissa asioita, joilla ei saavuta kunnioitusta työpaikalla. Yksi niistä on se, että pitää kokouksia ilman agendaa ja tarkoitusta.


Spotify laittoi R. Kellyn boikottiin - väitetään alistaneen naisia iltalehti 08:44 12.05

R. Kellyä vastaan nostettu kampanja osoitti voimansa. Yhdysvaltalainen R&B ja soul -laulaja, musiikkituottaja, satunnainen rap-artisti R. Kelly on joutunut Spotifyn boikottiin. Grammy-palkitun muusikon väitetään ylläpitäneen "naisia alistavaa kulttia".


Metallica järjesti Hurstin avustusjärjestölle upean yllätyksen: Rock-legendat ojensivat vähävaraisten hyväksi 25 000 euron shekin - katso kuva! iltalehti 21:46 11.05

Hurstin apu -sivusto on jakanut yllättävän kuvan. Siinä esitellään Metallican antamaa lahjoitusta. Heikki Hursti Iltalehden haastattelussa. Yhdysvaltalainen megayhtye Metallica on lahjoittanut suomalaiselle Hurstin Apu -järjestölle 25 000 euroa. Hurstin apu jakoi tiedon asiasta Facebookissa saatetekstein:


Yhdysvaltalainen tatuoija ja televisiopersoona Kat Von D, 36, on raskaana – esitteli ylpeänä vauvavatsaansa mtv 17:20 11.05

Tatuointiartisti Kat Von D on raskaana.


Lemmenlaiva-tähdet kokoontuivat yhteen - tältä he näyttävät nyt iltalehti 12:21 11.05

Suosittua tv-sarjaa tehtiin vuosina 1977-1986. Yhdysvaltalainen televisiosarja Lemmenlaiva nautti suosiota Suomessakin esitysvuosinaan. Sarjaa esitettiin uusintana 1990-luvun puolivälissä, mistä suomalaiset muistanevat sen parhaiten. Los Angelesin ja Acapulcon välillä purjehtineella laivalla pääosissa olivat henkilökunta aina kapteenista baarimestariin.


erittäin vaarallisen aineen ja monimutkaisiksi” kuristi pyörätuolissa istuvaa pitkällä sopimuksella – raateli 8-vuotiasta poikaa rahasummaa pestiin tuttavien saatava selvyys” väittely tyylipuhdasta väittelyssä - IL

Uutiset