Alabaman vaalit olivat märkä rätti Trumpin kasvoille iltasanomat 20:33 13.12

Yhdysvalloissa Alabaman osavaltion senaattorivaaleista muodostui nöyryyttävä takaisku presidentti Donald Trumpille.


Tutkija radiossa: Alabaman tappio kova isku Trumpille – ”Midaan kosketus” jäi toteutumatta uusisuomi 08:52 13.12

Yhdysvalloissa republikaaninen puolue on kokenut historiallisen tappion Alabamassa, kun osavaltio valitsi uudeksi senaattoriksi demokraatti Doug Jonesin. Demokraatit eivät ole voittaneet senaattorin paikkaa Alabamassa 25 vuoteen.


New Yorkin pommi-iskusta epäillylle terrorismisyytteet MTV 08:35 13.12

New Yorkin pommi-iskusta epäilty 27-vuotias Akayed Ullah on saanut syytteet terrorismirikoksesta Yhdysvalloissa. Syyttäjät vaativat tälle rangaistusta ulkomaisen terroristijärjestön kannattamisesta.


USA:n demokraateille vaalivoitto konservatiivien sydänmailla Alabamassa – Doug Jones päihitti ahdistelusta syytetyn Roy Mooren MTV 06:56 13.12

Yhdysvalloissa demokraattiehdokas Doug Jones on voittanut Alabaman osavaltion senaattorin paikasta käydyn vaalin.


Alabaman erikoisen senaattorivaalin voitti Doug Jones iltalehti 06:43 13.12

Alabaman senaattoripaikasta kilpailivat keskenään Doug Jones ja teini-ikäisten tyttöjen ahdistelusta epäilty Roy Moore. Alabamassa Yhdysvalloissa on ratkennut senaattorivaali. Vastakkain olivat republikaani Roy Moore ja demokraatti Doug Jones. Paikka vapautui Jeff Sessionsilta, joka toimii nykyisin maan oikeusministerinä. Senaattoriksi nousee demokraattien Doug Jones. Myös presidentti Trump onnitteli Twitterissä Jonesia Alabaman senaattorin paikasta.


Alabaman erikoisen senaattorivaalin voittajaksi on nousemassa demokraattien Jones iltalehti 06:20 13.12

Alabaman senaattoripaikasta kilpailivat keskenään Doug Jones ja teini-ikäisten tyttöjen ahdistelusta epäilty Roy Moore. Alabamassa Yhdysvalloissa on ratkeamassa senaattorivaali, jossa valitaan toinen osavaltion senaattoreista. Vastakkain ovat republikaani Roy Moore ja demokraatti Doug Jones. Paikka vapautui Jeff Sessionsilta, joka toimii nykyisin maan oikeusministerinä. Varhain keskiviikkona aamulla Suomen aikaan senaattoriksi on nousemassa demokraattien Doug Jones.


Alabaman erikoinen senaattorivaali ratkeaa tänään - ennusteiden mukaan Jones on viemässä voiton iltalehti 06:04 13.12

Alabaman senaattoripaikasta kilpailevat keskenään Doug Jones ja teini-ikäisten tyttöjen ahdistelusta epäilty Roy Moore. Alabamassa Yhdysvalloissa on parhaillaan käynnissä senaattorivaali, jossa valitaan toinen osavaltion senaattoreista. Vastakkain ovat republikaani Roy Moore ja demokraatti Doug Jones. Paikka vapautui Jeff Sessionsilta, joka toimii nykyisin maan oikeusministerinä. Varhain keskiviikkona aamulla Suomen aikaan The New York Timesin ennusteen mukaan demokraattien Doug Jones on viemässä voiton.


Alabaman erikoinen senaattorivaali ratkeaa tänään - tulossa tiukka kisa iltalehti 05:37 13.12

Alabaman senaattoripaikasta kilpailevat keskenään Doug Jones ja teini-ikäisten tyttöjen ahdistelusta epäilty Roy Moore. Alabamassa Yhdysvalloissa on parhaillaan käynnissä senaattorivaali, jossa valitaan toinen osavaltion senaattoreista. Vastakkain ovat republikaani Roy Moore ja demokraatti Doug Jones. Paikka vapautui Jeff Sessionsilta, joka toimii nykyisin maan oikeusministerinä. Varhain keskiviikkona aamulla Suomen aikaan The New York Timesin kertoo kilpailun menevän erittäin tiukaksi.


Kaavakkeiden täyttämistä ja tuskastunutta jonotusta - IL tapasi Yhdysvalloissa kansalaisia ja selvitti, miten monimutkainen terveysvakuutusjärjestelmä toimii iltalehti 14:27 12.12

Presidentti Barack Obaman kaudella luotiin nykyinen terveysvakuutusjärjestelmä, jonka republikaanit presidentti Donald Trumpin johdolla ovat yrittäneet kaataa koko tämän vuoden. Järjestelmä on pysynyt ennallaan, mutta osia siitä on vesitetty. Yhdysvalloissa moni kamppailee tällä viikolla terveysvakuutuksen uusimisen kanssa. Se voi olla vuoden turhauttavin kokemus. Vakuutus täytyy olla uusittuna viimeistään perjantaihin mennessä. IL tapasi tuskastuneita jonottajia Marylandissa.


Auringonpimennys poltti naisen verkkokalvon – katsoi ilman suojalaseja stara 12:30 12.12

Yhdysvalloissa todistettiin 21. elokuuta täyttä auringonpimennystä ensimmäistä kertaa sitten vuoden


Viihdelehti Stara.fi stara 12:30 12.12

Yhdysvalloissa todistettiin 21. elokuuta täyttä auringonpimennystä ensimmäistä kertaa sitten vuoden


Yhdysvalloissa valitaan Alabaman senaattori kohutussa täytevaalissa iltasanomat 12:15 12.12

Yhdysvalloissa valitaan tiistaina Alabaman osavaltion senaattori kohua herättäneessä täytevaalissa.


Kongressissa jo yli 50 vaatii Trumpin ahdistelusyytösten tutkimista iltasanomat 09:51 12.12

Yhdysvalloissa yli 50 kongressin edustajainhuoneen demokraattien naisjäsentä pyytää presidentti Donald Trumpia koskevien ahdistelusyytösten tutkimista.


Golden Globe 2018 -ehdokkaat julki - palkintoa tavoittelee myös The Crown -sarjan päätähti iltalehti 02:09 12.12

Hollywood Foreign Press Association on julkaissut Kultainen maapallo eli Golden Globe 2018 -ehdokkaat. Vuosittain jaettavat elokuva- ja televisioalan Golden Globe -palkintojen ehdokkaat julkaistiin maanantaina Yhdysvalloissa. Himotusta pystistä on kilpailemassa myös Netflixin alkuperäissarjan The Crownin pääosaa eli kuningatar Elisabetia esittävä Claire Foy. Englantilaisnäyttelijä on ehdokkaana kategoriassa paras naisnäyttelijä tv-sarjassa draamat. The Crown tavoittelee myös Golden Globea sarjassa paras tv-sarja, draamat.


Tupakaksi pistänyt nainen aiheutti kaaoksen lentokoneessa – uhkasi tappaa kaikki matkustajat iltasanomat 00:29 12.12

24-vuotias nainen järjesti kohtauksen Yhdysvalloissa Southwest Airlinesin lennolla viime viikonloppuna.


Vodkarekka kaatui maantielle – viina virtasi kirjaimellisesti stara 17:00 11.12

Teksasilaista vodkaa kuljettanut rekka kaatui Philadelphiassa, Yhdysvalloissa. Tie suljettiin onnettomuuden


New Yorkin poliisi: Hälytys räjähdyksestä Manhattanilla – metroja evakuoidaan uusisuomi 14:59 11.12

Yhdysvalloissa New Yorkissa poliisi on saanut hälytyksen räjähdyksestä bussiterminaalissa Manhattanilla lähes Times Squarea.


New Yorkin poliisi: Räjähdys Manhattanilla – metroja evakuoidaan uusisuomi 14:59 11.12

Yhdysvalloissa New Yorkissa poliisi on saanut hälytyksen räjähdyksestä bussiterminaalissa Manhattanilla lähes Times Squarea.


Realityhottis joogasi rannalla – peppu pystyssä bikineissä stara 10:00 11.12

The Bachelor -realityohjelmasta Yhdysvalloissa julkkistähdeksi noussut Lucy Aragon ei ole


Uutiset