Tämä on hyvä vatsalihasliike lukemisen välissä - ota kirja avuksi iltalehti 10:17 13.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Yhdestoista liike on istumaannousut kirjalla. Mallia voit atsoa yllä olevalta videolta.


X-Files-tähti Gillian Anderson vahvistaa: Viimeinen kausi sarjassa iltalehti 20:16 01.01

Ei ole tietoa, aiotaanko The X Files -sarjaa jatkaa, vaikka Scullya näyttelevä Gillian Anderson lopettaa. Gillian Anderson on vahvistanut, että tuleva The X-Files- eli Salatut kansiot -kausi on hänen viimeisensä. mukaan Dana Scullyn roolihahmon tarina tulee kauden aikana päätökseensä. Sivuston mukaan ei ole kuitenkaan tietoa, jääkö tuleva yhdestoista kausi sarjan viimeiseksi, vai jatkuuko tarina ilman Scullya. Tulevalla kaudella nähdään kymmenen uutta jaksoa, joissa Scully jatkaa yhteistyötä David Duchovnyn esittämän Fox Mulderin kanssa.


Miksi Sveitsi jyrää yllättäen Tour de Skillä? Olympiavoittajalta kova vastaus iltalehti 14:23 31.12

Dario Cologna ja muut sveitsiläishiihtäjät hyötyvät kotiladuistaan, koska asuvat korkealla vuoristossa ja treenaavat Tour de Skin paikkakunnilla. Sveitsin Dario Cologna voitti sunnuntaina miesten 15 kilometriä Tour de Skillä ja joukkuekaveri Jonas Baumann oli yhdestoista. Lauantaina naisten sprintissä Sveitsin Laurien Van der Graaff voitti, Nadine Fähndrich oli kolmastoista, ampumahiihtäjä Selina Gasparin kahdeksastoista ja Nathalie Von Siebenthal 23:s.


Ampumahiihtäjä Mari Laukkanen löi hiihtonaisille luun kurkkuun - olympiapaikka Krista Pärmäkosken parina vain vahvistui iltalehti 10:47 31.12

Mari Laukkanen ja Krista Pärmäkoski muodostavat hyvin todennäköisesti duon olympiakisojen pariviestissä. Krista Pärmäkoski ja Mari Laukkanen rupattelivat tovin Lenzerheidessa Tour de Skin avanneen sprinttikilpailun välierän jälkeen. He olivat vapaan hiihtotavan mittelössä Suomen parhaat: Pärmäkoski oli kahdeksas, Laukkanen yhdestoista. Aika-ajossa Laukkanen oli peräti seitsemäs. Vaikka olympiakisojen pariviesti vapaalla on rasitukseltaan erilainen kilpailu kuin vaikkapa lauantain Sveitsin sprintti, on alkukauden näyttöjen perusteella erittäin todennäköistä, että Pärmäkosken parina Koreassa hiihtää Laukkanen.


Mari Laukkasen jytky jäi suutariksi - Krista Pärmäkoski oli paras suomalaisnainen: ”Jäi vähän torsoksi” iltalehti 17:02 30.12

Ampumahiihtäjä oli yhdestoista hiihdon maailmancupin sprintissä. Mari Laukkanen viritteli jytkyä sprintin aika-ajossa, kun hän oli parhaana suomalaisena seitsemäs. Ampumahiihtäjä eteni Lenzerheidessa Tour de Skin avanneessa vapaan sprintissä ensimmäisestä erävaiheesta jatkoon, mutta välierässä tie nousi pystyyn. Krista Pärmäkoski kiilasi samassa erässä edelle ja oli lopulta parhaana suomalaisena kahdeksas.


Ravivihje: Toto4 Pori 29.12.2017 iltasanomat 12:00 29.12

Päätöskohteen Grainfield Oliverilla on haussa kauden yhdestoista voitto. Ruuna starttaa matkaan IS Ravien T4-varmana.


Jari-Matti Latvalan ongelmat jatkuvat Walesin MM-rallissa iltalehti 12:56 28.10

Suomalaiskuljettajien vauhdissa ei tapahtunut juuri muutosta parempaan Walesin MM-rallin lauantain ensimmäisellä erikoiskokeella. Toyotan kolmikosta Jari-Matti Latvala oli vajaan 14 kilometrin pätkällä kahdeksas, Esapekka Lappi kymmenes ja Juho Hänninen yhdestoista. Päivään viidenneltä sijalta lähtenyt Latvala putosi heti pykälää alemmaksi, kun Kris Meeke ohitti hänet ainakin tilapäisesti tulosluettelossa.


Kolmekuista vauvaa myytiin 600 dollarilla - FBI pidättänyt 120 epäiltynä lasten parittamisesta iltalehti 22:19 19.10

USA:n liittovaltion poliisi kertoo pelastaneensa 84 lasta. Yhdysvaltojen viranomaiset ovat tehneet laajan ratsian lapsiprostituutiota vastaan. Neljä päivää kestäneissä ratsioissa pelastettiin 84 hyväksikäytettyä lasta ja pidätettiin 120 ihmiskaupasta epäiltyä ihmistä eri puolilla maata. Operaatio päättyi sunnuntaina. Liittovaltion poliisi FBI sekä Kadonneiden ja hyväksikäytettyjen lasten kansallinen keskus (NCMEC) kertoivat asiasta tiedotteella torstaina. Kyseessä oli yhdestoista ”Operation Cross Country” -nimellä kulkeva ratsia vuodesta 2003 lähtien, jolloin FBI alkoi tehostaa toimiaan lapsiprostituutiota vastaan.


Uutiset