Tänään tv:ssä: Anne seurustelee nyt intiimisti WTC-tornien kanssa, mutta ihastuksia on ollut muitakin: Lietesäiliö, mitali ja laskettelurinne

iltalehti 05:31 11.09

Yhdeltä ihastuksen kohteelta, muodoiltaan ja väreiltään viehättävältä jyrsimeltä Anne ei saanut vastakaikua. Suomalainen Anne nousi puheenaiheeksi toissapäivänä, kun Iltalehti kertoi hänen intiimistä suhteestaan WTC-kaksoistorneihin. Tänään Tuukka Hoikkalan ohjaama, vain netissä katseltavissa ollut Rakkaani WTC -dokumentti esitetään myös perinteisen television puolella TV2:lla. Anne on objektiseksuaali, jonka rakkauden kohteet ovat ihmisten sijaan esineitä. Pitkäaikaisin suhde Annella on ollut juuri WTC-kaksoistorneihin, joihin hän ihastui 14-vuotiaana vuosi sen jälkeen, kun tornit tuhoutuivat terrori-iskussa vuonna 2001. Anne aloitti seurustelun vuonna 2013.


Lääkäri hävitti yhdeltä klinikalta C-hepatiitin ja ihmettelee nyt muun Suomen saamattomuutta: "Minkään sairauden hoito ei ole näin helppoa"

yle 18:50 06.08

Kotkassa C-hepatiitti saatiin hävitettyä kokonaan korvaushoitoklinikan potilailta systemaattisella lääkehoidolla. THL julkaisi tänä vuonna uuden hoitosuosituksen maksasairauksia aiheuttavan viruksen nujertamiseksi.


Venäläinen urheilutähti kertoi, miksi hän ja joukkueensa muut naiset eivät ajele säärikarvojaan - ”Anteeksi intiimeistä yksityiskohdista”

iltalehti 18:40 24.07

Taitouinnin olympiavoittaja Marija Shurotshkina puhuu taikauskosta ja myös käytännöllisyydestä. Venäjä on taitouinnin suurmaa. Se vei Riossa olympiakultaa niin pari- kuin joukkuekilvassa, ja Korean päättyneissä MM-kilpailuissa irtosi yhdeksän kultaa kymmenestä mahdollisesta. Venäläislehti championat.com kysyi yhdeltä urheilijoista, moninkertaiselta maailmanmestarilta Marija Shurotshkinalta, menestyksen saloista.


Prinssi Charles käytti lähes puolet kuninkaallisten matkustusbudjetista viime vuonna - yksittäisen matkan hinta jopa 450 000 euroa

iltalehti 17:44 26.06

Prinssiä pidetään hovin mukaan erinomaisena lähettiläänä. Walesin prinssi Charles käytti 1,3 miljoonaa puntaa matkustamiseen viime vuonna, mikä on enemmän kuin kellään muulla kuningasperheen jäsenellä. Yhteensä matkustamiseen on varattu budjettiin 2,7 miljoonaa puntaa, eli 3 miljoonaa euroa. Budjetti on suunniteltu riittämään kaikille perheen jäsenille. Charlesin ja Cornwallin herttuatar Camillan matkustuskulut nousivat edellisvuodesta. Eniten prinssi käytti matkustamiseen kuninkaallista junaa, joka maksaa noin 20 000 puntaa yhdeltä matkalta.


Entinen Uefa-pomo Michel Platini pääsi vapaaksi kuulusteluiden jälkeen

yle 05:04 19.06

Platini pääsi vapaaksi noin kello yhdeltä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.


Vaalirahoitusilmoitusten aikaraja umpeutui – SDP:n Katja Taimela yllättyi ilmoituksen puuttumisesta: "Onnellisesti Posti on sen varmaan hukannut"

yle 08:17 18.06

Valtiontalouden tarkastusviraston mukaan vaalirahoitusilmoitus puuttuu yhdeltä kansanedustajalta ja kahdelta varaedustajalta.


Vaalirahoitusilmoitus puuttuu yhdeltä kansanedustajalta ja kahdelta varaedustajalta – aikaraja umpeutui vuorokauden vaihtuessa

iltasanomat 02:39 18.06

Eduskuntavaalien vaalirahoitusilmoitus puuttuu yhdeltä kansanedustajalta ja kahdelta varakansanedustajalta hieman kello yhden jälkeen yöllä.


Yhdeltä ammattikoulun linjalta valmistuvan ei tarvitse murehtia työpaikan perään – varma työ houkuttelee myös alanvaihtajia

iltasanomat 11:09 01.06

Koneistajilla on tällä hetkellä varaa mistä valita. Ammattiin valmistuneet revitään käsistä.


Christian Ruutun ovikello soi yhdeltä yöllä Buffalossa – ovella seisoi KGB:ltä Tukholmassa paennut loikkari Aleksandr Mogilny

iltasanomat 13:28 13.05

Christian Ruuttu kertoo ennenkuulumattomia muistoja jääkiekkohistorian tunnetuimmasta loikkauksesta. Buffaloon tuotiin 30 vuotta sitten keskellä toukokuista yötä hämillään ollut venäläispelaaja, joka oli vähän aikaisemmin paennut KGB:n agentteja pitkin Tukholmaa.


Oikeuskansleri: THL:n tekemä rokotetutkimus ja valtion rokotehankinnat erotettava selkeämmin toisistaan – päätöksen taustalla IS:n paljastusjuttu

iltasanomat 11:55 10.05

IS kertoi viime kesänä julkaistussa laajassa reportaasissa, että THL saa miljoonien tutkimusrahoitusta yhdeltä lääkeyhtiöltä, jonka rokotteiden määrä kansallisessa rokotusohjelmassa kasvoi samalla merkittävästi.


jemeniläinen syytetään kidutuksesta

Hot topics