Taika Koilahti ja Wilma Murto valittiin MM-kisajoukkueeseen – nousivat joukkueeseen tilastorankingin perusteella

yle 14:52 10.09

Dohan MM-kilpailut ovat Taika Koilahden ja Wilma Murron ensimmäiset yleisessä sarjassa.


Taika Koilahti ja Wilma Murto rimaa hipoen mukaan Dohaan – MM-joukkueseen saattaa tulla lisäkutsuja

MTV 14:36 10.09

Taika Koilahti ja Wilma Murto ovat saaneet kansainväliseltä yleisurheiluliitto IAAF:ltä kutsut Dohan MM-kilpailuihin tilastorankingin perusteella. Suomen Urheiluliitto tiedotti asiasta tiistaina. 


Taika Koilahti ja Wilma Murto MM-kisoihin!

iltalehti 14:33 10.09

Pituushyppääjä Taika Koilahti ja seiväshyppääjä Wilma Murto edustavat Suomea Dohan MM-kisoissa. Kaksikko sai kisapaikan Kansainväliseltä yleisurheiluliitolta tilastorankingin perusteella. Koilahti on tällä kaudella hypännyt ennätyksekseen 669.


Taika Koilahti ja Wilma Murto rimaa hipoen mukaan Dohaan – molemmilla edessään ensimmäiset aikuisten MM-kilpailut

MTV 14:20 10.09

Taika Koilahti ja Wilma Murto ovat saaneet kansainväliseltä yleisurheiluliitto IAAF:ltä kutsut Dohan MM-kilpailuihin tilastorankingin perusteella. Suomen Urheiluliitto tiedotti asiasta tiistaina. 


Lisää suomalaisnaisia MM-kisoihin – Wilma Murto ja Taika Koilahti saivat kutsun Dohaan!

iltasanomat 14:08 10.09

Suomen joukkue Dohan MM-kisoihin kasvoi kahdella urheilijalla.


Kommentti: Big Brother on kestänyt alle viikon, mutta kuvamateriaali ei kestä päivänvaloa – mitä ihmettä talossa oikein tapahtuu?

iltasanomat 17:03 06.09

Big Brother -talon tapahtumat ovat eskaloituneet viidessä päivässä vastakkainasettelusta petipuuhiin. Siihen on hyvä syy, kirjoittaa Ilta-Sanomien toimittaja Wilma Ruohisto.


Kommentti: Miss Suomi -kilpailulla oli mahdollisuus toimia edelläkävijänä, mutta lopputulos on kiusallistakin kiusallisempi

iltasanomat 17:50 05.09

Uimapukukierros palaa tänä vuonna Miss Suomi -kilpailun finaalin suoraan lähetykseen. Ainut kysymys kuuluu, että miksi ihmeessä, kirjoittaa IS:n viihdetoimittaja Wilma Ruohisto.


Kommentti: Vietin vuorokauden asukkaana Big Brother -talossa ja tajusin, mikä tosi-tv:ssä hajottaa pään

iltasanomat 20:28 29.08

Kokeilin tosi-tv-elämää Big Brother-talossa 24 tunnin ajan, enkä enää koskaan katso realityohjelmia samalla tavalla, kirjoittaa Ilta-Sanomien toimittaja Wilma Ruohisto.


Kiukutteleva varhaisteini, huoltajan vihainen Wilma-viesti ja kiusallinen video – Kokeile Ylen testillä, miten pärjäisit luokanopettajana

yle 06:02 12.08

Mobiililaitteet, sosiaalinen media, hankalat huoltajat ja kasvavat ryhmäkoot tuovat haasteita opettajien arkeen.


Wilma Murron ”ainutlaatuinen” haaveri säikäytti – ”Verta tuli paljon”

iltasanomat 19:40 04.08

Wilma Murto hyppäsi seipään Suomen mestariksi. Kisaan mahtui myös ikävä haaveri.


Kommentti: Kuka valvoo, kun yli 10?000 teiniä juhlii ikärajattomilla festareilla? Kun humalaiset nuoret oksentelevat kadulla, jokin on pielessä

iltasanomat 18:52 21.07

Kenen vastuulla on, että tuhannet nuoret päihtyvät yhtäaikaisesti festarien yhteydessä, kysyy Ilta-Sanomien toimittaja Wilma Ruohisto.


Nuorten EM-kisoissa rajusti pettyneen Wilma Murron kulunut vuosi on ollut täynnä suuria muutoksia – "Pitää olla itselle armollinen"

MTV 20:06 15.07

Seiväshyppääjä Wilma Murto joutui pettymään karvaasti yleisurheilun nuorten EM-kisoissa, kun hän jäi viidenneksi. Suuren pettymyksen taustalla on viimeisen vuoden aikana tehdyt suuret muutokset.


EM-kisoissa rajusti pettyneen Wilma Murron kulunut vuosi on ollut täynnä suuria muutoksia – "Pitää olla itselle armollinen"

MTV 20:06 15.07

Seiväshyppääjä Wilma Murto joutui pettymään karvaasti yleisurheilun nuorten EM-kisoissa, kun hän jäi viidenneksi. Suuren pettymyksen taustalla on viimeisen vuoden aikana tehdyt suuret muutokset.


Valmennusjohtaja myöntää, että nuorten EM-kisat olivat pettymys – ihmettelee Wilma Murron mitaliodotuksia: "Odottaa sopii, milloin seuraava tason hyppäys tapahtuu"

yle 16:29 15.07

Suomen Urheiluliiton valmennusjohtaja Kari Niemi-Nikkola hehkuttaa pituushyppääjä Taika Koilahden potentiaalia EM-epäonnistumisesta huolimatta.


Viidenneksi seiväsfinaalissa hypännyt Wilma Murto avasi pettymystään: "Urheilijan ei pitäisi toivoa heinäkuussa, että pääsisi treenaamaan"

MTV 23:12 14.07

Yhtenä mitalisuosikkina Gävlen alle 23-vuotiaiden yleisurheilun EM-kisojen seiväsfinaaliin lähtenyt Wilma Murto joutui pettymään pahasti, sillä hän jäi viidenneksi vaatimattomalla tuloksella 420.


Suomen mitalisaldo yleisurheilun nuorten EM-kisoissa jäi yhteen – päätöspäivänä pettymyksiä

iltasanomat 22:59 14.07

Wilma Murto oli seiväsfinaalissa viides. Kauden komeetta Taika Koilahti jäi kokonaan ilman tulosta pituudessa.


EM-mitalia tavoitellut Wilma Murto koki karmean pettymyksen finaalissa – ainoastaan yksi onnistunut ylitys

MTV 19:25 14.07

Wilma Murto on sijoittunut jaetulle viidennelle tilalle seiväshypyn finaalissa yleisurheilun alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa Gävlessä.


Mitali jäi haaveeksi - Wilma Murto pettyi seiväsfinaalissa

iltalehti 19:21 14.07

Wilma Murto jäi avauskorkeuteensa yleisurheilun alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa Gävlessä. Murto aloitti seiväshypyn EM-finaalin Gävlessä korkeudesta 420, jonka hän ylitti toisellaan. Sen jälkeen rima nostettiin suomalaiselle korkeuteen 435, jota Murto ei onnistunut ylittämään kolmella yrityksellä. Loppusijoitus oli viides.


Suomalaisurheilijoiden pettymykset jatkuivat EM-kisojen päätöspäivänä: Wilma Murto jäi ilman mitalia – "Tänään ei vain aarrearkku auennut"

yle 19:16 14.07

Suomalaisten yleisurheilijoiden päivä on sujunut mollivoittoisesti alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa Gävlessä.


Suomalaisurheilijoiden pettymykset jatkuvat EM-kisojen päätöspäivänä: Wilma Murto jäi ilman mitalia – "Tänään ei vain aarrearkku auennut"

yle 19:16 14.07

Suomalaisten yleisurheilijoiden päivä on sujunut mollivoittoisesti alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa Gävlessä.


auttajasta hiihtäjien määrää rajoitetaan huolestuttiin – kattoon Espoossa - Otto Koivula väläytteli piru seitsemän teiniä vaanivat suomalaisia, mutta

Hot topics