Suomalaismiljonääri hyppäsi itse pääsponsoriksi – merkittävä tuki rakkaalle seuralle

iltalehti 12:24 22.04

Anders Wiklöf pitää maarianhaminalaisseurasta huolen. Anders Wiklöf, kauppaneuvos ja taloustieteen kunniatohtori, pitää huolta rakkaasta seurastaan IFK Mariehamnista jatkossakin. IFK tiedotti keskiviikkona solmineensa Wiklöfin kanssa uuden pääyhteistyökumppanuussopimuksen. –?Kaikkialla on nyt tietysti paljon epävarmuutta ja todella erityinen vaihe poikkeustilan takia. Samaan aikaan tunnen, että on tärkeää osoittaa uskoa tulevaisuuteen, ja juuri siinä mielessä IFK Mariehamn on tärkeä symboli Ahvenanmaalle, Wiklöf lausui tiedotteessa..


Suomalainen miljonääri avasi lompakkonsa rakkaan seuran tueksi – tällainen on joukkueen pelastanut hyväntekijä

iltasanomat 11:35 22.04

Liikemies Anders Wiklöf haluaa pelastaa IFK Mariehamnin koronan kynsistä.


Ahvenanmaan rikkaimmalla miehellä jälleen hurjat tulot - kieltäytyi kutsusta Linnan juhliin: "Pysyn aina muurarin poikana"

iltalehti 12:26 04.11

Miljoonamiehet pyörittävät futisseuroja. Anders Wiklöfin tulot vuonna 2018 olivat muhkeat, yli viisi miljoonaa euroa. Ansiotulojen osuus oli noin 1,14 miljoonaa euroa. Wiklöf on Wiklöf Holding Ab:n omistaja. Konsernin toimialoihin kuuluvat logistiikka, hallirakentaminen, helikopteripalvelut, kiinteistöomistus, kauppa ja turismi.


Ahvenanmaan rikkain mies Anders Wiklöf jatkaa bisneksiään yli seitsemänkymppisenä vaikka tietää, ettei saa rahoja mukaansa haudan taa

yle 07:55 11.09

Wiklöf kirjoittaa kirjassaan nousustaan työläispojasta miljonääriksi.


Hot topics