Watfordin maalivahti ja kärki hölmöilivät Arsenalia vastaan - maaliksi koitunut sohlaus ja ulosajo avustivat Tykkimiehet voittoon iltalehti 00:04 16.04

Ben Fosterille ja Troy Deeneylle jäi jossiteltavaa Arsenalin vierasvoitossa. Valioliigassa saatiin maanantai-illalle aikaiseksi varsin viihdyttävä ottelu, kun Arsenal kävi hakemassa niukan voiton Watfordista. Pelistä tuli tapahtumarikas jo avauspuoliajalla, mutta Arsenalin puolustus takasi vieraille niukan vierasvoiton maalein 1–0. Kamppailu räjähti alkutunnustelun jälkeen käyntiin kahdessa minuutissa. Kun ottelun avauskymppi oli täyttymässä, sähelsi Watfordin maalivahti Ben Foster joukkueensa maalin takamatkalle. Foster sai syötön alaspäin Daryl Janmaatilta saaden kimppuunsa Arsenalin nopean kärjen Pierre-Emerick Aubameyangin.


Solskjær juhlisti uunituoretta sopimustaan voitolla –?Manchester Unitedin avausmaalissa upea syöttö iltalehti 19:00 30.03

Marcus Rashfordin ja Anthony Martialin täysosumat takasivat Manchester Unitedille 2–1-voiton Watfordista. Luke Shaw tarjoili ilmiömäisen syötön Manchester Unitedin avausmaaliin. Valioliiga on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Tällä viikolla spekulaatiot ja huhut päättyivät vihdoin Manchesterissa, kun United julkaisi väliaikaisena managerina tähän asti työskennelleen Ole Gunnar Solskjærin kolmivuotisen sopimuksen.


Liverpool jäi tasapeliin, Chelsea hävisi murskalukemin – Tottenham nousi ahdingosta iltasanomat 00:11 31.01

Liverpool jäi tasapeliin, mutta sen ote mestaruudesta tiukkeni, kun Manchester City hävisi ottelunsa. Voitto Watfordista huojensi Tottenhamin karmeaa tammikuuta.


Uutiset