Liverpoolille shokeeraava yllätystappio Valioliigassa – viimeisestä olikin aikaa!

MTV 21:31 29.02

Englannin Valioliigassa ylivoimainen sarjakärki Liverpool koki shokeeraavan yllätystappion sarjan häntäpäässä keikkuvalle Watfordille. Lauantain ottelun lopputulos oli Watfordin hyväksi 3-0.


Liverpoolin uskomaton 18 ottelun voittoputki katkesi – Katso häntäpään Watfordin maalit mestarisuosikin verkkoon

yle 21:31 29.02

Liverpool kärsi kauden ensimmäisen tappionsa Valioliigassa Watfordille lukemin 3–0. Katso ottelun maalit kuvaa klikkaamalla (Kuvalähde: Viasat)


Video: Teemu Pukki juhli kauden ensimmäistä vierasvoittoa - suomalaistähti suuressa roolissa

iltalehti 17:28 23.11

Norwich nappasi kauden ensimmäisen vierasvoiton kaatamalla Evertonin 2-0. Katso videolta Norwichin johtomaali Goodison Parkilla. Valioliiga-futis nähtävissä Viasatin kanavilla sekä Viaplayssa. Norwich saapui Goodison Parkille Valioliigan jumbona. Se hävisi kotikentällään Watfordille 0-2 juuri ennen maajoukkuetaukoa, ja piste-ero putoamisviivan yläpuolelle kasvoi neljään.


Video: Teemu Pukki syötti Norwichin johtomaalin - kestääkö puolustus ottelun loppuun asti?

iltalehti 17:28 23.11

Todd Cantwell vei Norwichin 1-0-johtoon Evertonia vastaan. Katso videolta Norwichin johtomaali Goodison Parkilla. Valioliiga-futis nähtävissä Viasatin kanavilla sekä Viaplayssa. Norwich saapui Goodison Parkille Valioliigan jumbona. Se hävisi kotikentällään Watfordille 0-2 juuri ennen maajoukkuetaukoa, ja piste-ero putoamisviivan yläpuolelle kasvoi neljään.


IL seuraa - Norwich siirtyi johtoon - Teemu Pukki syötti Kanarialintujen avausmaalin

iltalehti 17:28 23.11

Todd Cantwell vei Norwichin 1-0-johtoon Evertonia vastaan. Norwich saapui Goodison Parkille Valioliigan jumbona. Se hävisi kotikentällään Watfordille 0-2 juuri ennen maajoukkuetaukoa, ja piste-ero putoamisviivan yläpuolelle kasvoi neljään. Kanarialinnut oli hävinnyt peräti kuusi matsia seitsemästä edellisestä. Se ainoa poikkeus oli 0-0-nuhjaus Bournemouthissa. Seuran kauden ainoa vierasmaali syntyi Teemu Pukin lapikkaasta avausottelussa Liverpoolia vastaan.


IL seuraa - Norwichilla pirteä esitys vieraskentällä - Teemu Pukki on pysynyt Everton-puolustuksen pihdeissä

iltalehti 17:28 23.11

Everton-Norwich on avausjakson jälkeen yhä 0-0. Norwich saapui Goodison Parkille Valioliigan jumbona. Se hävisi kotikentällään Watfordille 0-2 juuri ennen maajoukkuetaukoa, ja piste-ero putoamisviivan yläpuolelle kasvoi neljään. Kanarialinnut oli hävinnyt peräti kuusi matsia seitsemästä edellisestä. Se ainoa poikkeus oli 0-0-nuhjaus Bournemouthissa. Seuran kauden ainoa vierasmaali syntyi Teemu Pukin lapikkaasta avausottelussa Liverpoolia vastaan.


IL seuraa - Norwichin uusittu keskikenttä ruokkii Teemu Pukkia - avausminuutit Evertonin komennossa

iltalehti 17:28 23.11

Everton-Norwich on 0-0-tasatilanteessa 25 minuutin pelin jälkeen. Norwich saapui Goodison Parkille Valioliigan jumbona. Se hävisi kotikentällään Watfordille 0-2 juuri ennen maajoukkuetaukoa, ja piste-ero putoamisviivan yläpuolelle kasvoi neljään. Kanarialinnut oli hävinnyt peräti kuusi matsia seitsemästä edellisestä. Se ainoa poikkeus oli 0-0-nuhjaus Bournemouthissa. Seuran kauden ainoa vierasmaali syntyi Teemu Pukin lapikkaasta avausottelussa Liverpoolia vastaan.


Teemu Pukin kuiva kausi venyi – Norwich valahti jo Valioliigan jumboksi

MTV 00:05 09.11

Teemu Pukki jäi jälleen maaleitta, kun Norwich koki 0-2-tappion Watfordille perjantaina.


Vakio: Watfordille kauden avausvoitto?

iltasanomat 17:01 25.10

Burnleyn venyminen kotiottelussaan Chelseaa vastaan on hyvä peli-idea.


Hot topics