Lääkärintarkastuksen tulos: Trump on erinomaisessa kunnossa iltalehti 03:50 13.01

71-vuotias valtionpäämies kävi virkakautensa ensimmäisessä lääkärintarkastuksessa. Presidentti Donald Trump (71) on erinomaisessa kunnossa. Näin toteaa presidentin terveydentilan tutkinut lääkäri Ronny Jackson. Tarkastus tehtiin Walter Reed-sotilassairaalassa Washingtonin lähellä.


USA haluaa nimetä Venäjän lähetystön osoitteen murhatun ”Boris Nemtsovin aukioksi” – venäläiskansanedustajalta viiltävä kuitti iltasanomat 10:52 12.01

Yhdysvaltain ja Venäjän välille saattaa kehittyä erikoinen kadunnimisota, mikäli Moskova päättää reagoida Washingtonin aloittamaan ”kadunnimitrollaukseen”.


Trumpille tehdään perjantaina ensimmäinen ”presidentillinen” terveystarkastus - luvassa hyviä ja huonoja uutisia iltalehti 11:46 11.01

Mielenterveyttä ja mahdollisia muistisairauksia ei tutkita. Presidentti Donald Trump tutkitaan perjantaina Yhdysvaltojen kansallisessa sotilassairaalassa Bethesdassa Marylandissa Washingtonin pohjoispuolella. Etukäteen lääkäreille on luvassa hyviä ja huonoja uutisia. Hyvät uutiset


Taiwan painoi vahingossa 200 000 passia väärällä kuvalla – sisäsivuilla komeilee Washingtonin lentoasema MTV 11:16 30.12

Taiwanissa viranomainen on eronnut sen jälkeen, kun noin 200 000 maan passiin painettiin vahingossa väärän lentokentän kuva.


P-Korea USA:n uudesta strategiasta: Trump haluaa alistaa koko maailman iltalehti 10:22 22.12

Tällä viikolla julkistettu Yhdysvaltain uusi kansallinen turvallisuusstrategia on ”rikollinen asiakirja”, jonka tarkoitus on alistaa koko maailma palvelemaan Yhdysvaltain etuja, Pohjois-Korean ulkoministeriö sanoi perjantaina. - Tämä uusi strategia on paljastanut täydellisesti, että Trumpin jengin kovaan ääneen huutama Amerikka ensin -politikka ei ole muuta kuin aggression julistus. Sen tarkoitus on hallita maailmaa Yhdysvaltain maun ja tahdon mukaan, ulkoministeriön lausunnossa sanottiin. Presidentti Donald Trump sanoi maanantaina julkistamassaan strategiassa, että Washingtonin pitää hoitaa Pohjois-Korean ydinaseohjelman aiheuttama uhka.


Viranomaiset: Kiskoilta moottoritielle pudonnut juna ajoi rajua ylinopeutta MTV 11:30 19.12

Yhdysvalloissa Washingtonin osavaltiossa eilen raiteilta moottoritien päälle tippunut matkustajajuna ajoi rajua ylinopeutta, kertoo uutistoimisto Reuters.


Viranomaiset: Raiteilta moottoritielle pudonnut juna ajoi rajua ylinopeutta MTV 11:30 19.12

Yhdysvalloissa Washingtonin osavaltiossa eilen raiteilta moottoritien päälle tippunut matkustajajuna ajoi rajua ylinopeutta, kertoo uutistoimisto Reuters.


Kiskoilta suistunut amerikkalaisjuna ajoi 2,5-kertaista ylinopeutta iltalehti 11:02 19.12

Ainakin kolme ihmistä sai surmansa, kun vaunuja syöksyi sillalta moottoritielle. Juna oli matkalla Seattlesta Portlandiin Washingtonin osavaltiossa, kun se suistui moottoritietä ylittävän sillan kohdalla raiteilta ja osa vaunuista putosi tielle. Juna oli ensimmäinen, joka matkusti uutta raideosuutta pitkin.


Viranomaislähde: Raiteilta moottoritielle pudonnut juna ajoi rajua ylinopeutta MTV 10:21 19.12

Yhdysvalloissa Washingtonin osavaltiossa eilen raiteilta moottoritien päälle tippunut matkustajajuna ajoi rajua ylinopeutta, kertoo viranomaislähde uutistoimisto Reutersille. 


Washingtonin junaturmassa loukkaantui ainakin sata – kuolonuhrien määrä voi kasvaa MTV 05:30 19.12

Yhdysvalloissa Washingtonin osavaltiossa eilen tapahtuneessa junaturmassa loukkaantui ainakin sata ihmistä. Viranomaisten mukaan sata loukkaantunutta kuljetettiin turmapaikalta hoitoon.


Juna suistui raiteiltaan vilkkaan moottoritien päälle Yhdysvalloissa – lehti: kuusi kuollut MTV 22:37 18.12

Juna on suistunut raiteiltaan Yhdysvalloissa Washingtonin osavaltiossa. Matkustajajuna suistui raiteiltaan sillalla vilkkaan moottoritien yläpuolella aamulla paikallista aikaa.


IL seuraa: Neitsytmatkalla ollut matkustajajuna suistui sillalta moottoritielle USA:ssa - ainakin 6 kuollut, jopa 77 loukkaantunut iltalehti 21:11 18.12

Matkustajajuna suistui raiteilta ja päätyi keskelle moottoritietä Washingtonin osavaltiossa. Ensimmäistä kertaa uutta reittiä käyttänyt matkustajajuna suistui kovassa nopeudessa raiteilta varhain maanantaiaamuna Yhdysvaltojen Washingtonissa. Onnettomuus tapahtui noin puoli kahdeksalta paikallista aikaa (17.30 Suomen aikaa) Piercen piirikunnassa. Sheriffi kertoo Twitterissä, että turmassa on aiheutunut useita kuolonuhreja ja ihmisiä on loukkaantunut, osa heistä vakavasti. Junassa oli sitä operoivan valtiollisen Amtrak-yhtiön mukaan onnettomuushetkellä 78 matkustajaa ja viisi työntekijää.


Juna suistui raiteiltaan vilkkaan moottoritien päälle Yhdysvalloissa – 77 viety sairaalaan MTV 21:11 18.12

Juna on suistunut raiteiltaan Yhdysvalloissa Washingtonin osavaltiossa. Matkustajajuna suistui raiteiltaan sillalla vilkkaan moottoritien yläpuolella aamulla paikallista aikaa.


Viranomaiset: Amtrakin turmajuna oli ensimmäistä kertaa uudella nopealla reitillä iltasanomat 20:51 18.12

Interstate 5 -moottoritielle Washingtonin osavaltiossa pudonnut Amtrak-yhtiön juna oli ensimmäistä kertaa uudella nopealla reitillä Tacoman ja Olympian kaupunkien välillä, viranomaiset kertovat.


Chris kertoo kauhunhetkistä Amtrakin turmajunassa: ”Yhtäkkiä tunsimme tärinää ja riipivää melua” iltasanomat 20:30 18.12

Yhdysvaltain länsirannikolla sijaitsevassa Washingtonin osavaltiossa on tapahtunut maanantaina vakava junaonnettomuus, jossa viranomaiset vahvistavat kuolleen useita ihmisiä.


Uutiset