Robert Helenius kommentoi lauantain tyrmäystappiotaan – tulevaisuus mietityttää: ”Minun täytyy pohtia”

iltalehti 13:34 14.07

Robert Helenius pettyi raskaasti lauantain ottelussaan Gerald Washingtonia vastaan. Katso videolta, miten Gerald Washington tyrmäsi Robert Heleniuksen. Kamppailu-urheilu on katsottavissa Viaplayssa. 31. kerran ammattilaiskehään noussut Robert Helenius, 35, kärsi uransa kolmannen tappion, kun Gerald Washington, 37, tyrmäsi hänet Minneapolisissa, Yhdysvalloissa käydyn ottelun kahdeksannessa erässä.


Tyrmätty Robert Helenius yllättyi totaalisesti: "Olen todella pettynyt"

MTV 10:23 14.07

Robert Helenius kärsi tyrmäystappion Yhdysvaltain Gerald Washingtonia vastaan Minneapolisissa raskaan sarjan nyrkkeilyottelussa. Ottelussa kävi aivan toisin kuin suomalainen oli etukäteen ajatellut.


Suolaa haavoihin! Tuomarien pistekortti paljasti tyrmätyksi tulleelle Robert Heleniukselle tympeän totuuden

iltalehti 08:33 14.07

Robert Helenius johti lauantaina käymäänsä ottelua Gerald Washingtonia vastaan, kunnes yhdysvaltalaisiskijän oikea suora tyrmäsi suomalaisen. Robert Helenius kärsi Suomen aikaa varhain sunnuntaiaamuna ammattilaisuransa kolmannen tappion, kun yhdysvaltalainen Gerald Washington tyrmäsi suomalaisen 10-eräisen ottelun kahdeksannessa erässä. Tuore tappio oli 35-vuotiaalle suomalaiselle karvas, sillä se vaikeuttaa taas merkittävästi hänen haaveitaan nousta vielä haastamaan jostakin tittelistä. Yhtä lailla Heleniuksen kannalta valitettavaa oli se, että tappio tuli heti ensimmäisessä Yhdysvaltain maaperällä käydyssä ottelussa.


Voi pahus: tuomarien arvioista kirpaiseva paljastus Robert Heleniukselle

MTV 07:22 14.07

Robert Heleniuksen Gerald Washingtonia vastaan kärsimä tyrmäystappio Minneapolisissa oli itsessään suomalaisen nyrkkeilyuralle ikävä isku. Tieto tuomarien arvioista on siihen päälle kuin kääntäisi veistä haavassa.


Washingtonin luottohyökkääjä siirtyy suuremman peliajan toivossa Coloradoon

yle 09:03 29.06

Andre Burakovsky edusti Washingtonia viiden kauden ajan ja saavutti seurassa viime vuonna Stanley Cupin.


Kommentti: Robert Helenius nousee poikkeukselliseen ammattinyrkkeilyotteluun – voittajaa on vaikea ennustaa

iltasanomat 21:43 12.06

Ottelu Gerald Washingtonia vastaan on parasta, mitä Robert Heleniukselle saattoi tässä vaiheessa uraa tapahtua, kirjoittaa Mikko Marttinen.


Carolinan kotitaika suuressa vaarassa - Tuukka Rask on peikko Sebastian Aholle ja kumppaneille

iltalehti 13:08 14.05

Boston-Carolina-sarja on ollut toistaiseksi Bostonin vahvaa näytöstä. Muuttuuko mikään, kun siirrytään Carolinan kotikentälle? Boston-Carolina-sarjassa Boston on hallinnut tapahtumia kahdessa kotiottelussaan suvereenisti. Vaikka tulokset 5-2 ja 6-2 hieman liioittelevatkin joukkueiden tasoeroa, ei Carolinalla ole peleissä ollut käytännössä palaakaan voittoon asti. Toiseen otteluun Carolina yritti selvästi koventaa pelaamistaan, mutta siinäkin kävi kuten isien ja poikien välisissä koitoksissa yleensäkin; nokkaan tuli. Ainakin vieraissa Carolinan keinot eivät riittäneet Bostonille. Nyt siirrytään Raleighin pelaamaan, ja kolmannessa ottelussa kannattaa ainakin huomioida se, että Carolina on tämän kauden pudotuspeleissä kotonaan yhä voittamaton. Saldo Washingtonia ja New York Islandersia vastaan oli 5-0-0 maalit 22-7. Kotonaan uskon Carolinan pystyvän Bostoniakin vastaan paremmin pelaamaan itsensä näköistä vauhtilätkää. Eri asia sitten on se, mihin asti sekään riittää, sillä Boston on juuri nyt äärimmäisen hyvässä vireessä.


"Kyseessä Facebookissa – käräjäoikeus käynnissä YKn ilmastokokous, kokeiltiin palkattua löytö etusiivestä maalin Suomi-sarjassa Oletko koskaan nähnyt puhuu YKn varoittaa älä tee yöllä Suomeen

Hot topics