Jos näet tällaisen magneettinapin, olet kohdannut Trumpin ja Putinin tapaamista suojaavan henkilön MTV 12:03 16.07

Eilen Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin saapuessa Suomeen Helsinki-Vantaan lentokentällä MTV Uutisten toimittaja kiinnitti huomiota poliisin asussa olleeseen tunnukseen, jossa komeilee kuva Walter Runebergin Lex-veistoksesta.


Jos näet tällaisen magneettinapin, olet kohdannut Trumpin ja Putinin tapaamisen parissa työskentelevän poliisin MTV 12:03 16.07

Eilen Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin saapuessa Suomeen Helsinki-Vantaan lentokentällä MTV Uutisten toimittaja kiinnitti huomiota poliisin asussa olleeseen tunnukseen, jossa komeilee kuva Walter Runebergin Lex-veistoksesta.


Kallis ilta tulossa? Brasilialainen baari teki rohkean vedon Neymariin liittyen MTV 17:06 25.06

Brasilian Rio de Janeirossa sijaitseva Sir Walter Pub -niminen baari on luvannut tarjota yhden kierroksen joka kerta, kun Brasilian supertähti Neymar kaatuu keskiviikon Serbia-ottelussa.


Trump vieraili Melania-vaimonsa luona sairaalassa: ”Hän on hyvällä mielellä” iltalehti 12:05 15.05

Yhdysvaltain ykkösrouvan munuaisleikkaus onnistui hyvin. Yhdysvaltojen ykkösrouva Melania Trump, 48, oli munuaisleikkauksessa maanantaina, ja hän pysyy sairaalahoidossa loppuviikon. Leikkaus onnistui hyvin, eikä komplikaatioita ollut, Melanian viestintäpäällikkö Stephanie Grisham kertoi medialle. Presidentti Donald Trump vieraili vaimonsa luona vain tunteja leikkauksen jälkeen. Ykkösrouva operoitiin Walter Reedin sotilassairaalassa aivan Washingtonin läheisyydessä. Sama sairaala on hoitanut useita Yhdysvaltain presidenttejä ja heidän perheenjäseniään.


Wilma Schlizewski täyttää tänään 60 vuotta: Olisi pitänyt olla vielä rohkempi ja räväkämpi iltalehti 19:28 06.05

Kuusikymppisiään Tallinnassa viettävä Wilma Schlizewski ei kadu muuta kuin sitä, että olisi pitänyt uskaltaa olla vieläkin rohkeampi ja räväkämpi. Wilma Schlizewski ei ole tyyppi, joka murehtii ja märehtii menneitä. Yksi asia häntä on kuitenkin jäänyt hitusen kaihertamaan kuusi vuosikymmentä jatkuneen elämänsä varrelta. - Kyllä minun olisi pitänyt 1980-luvulla lähteä vielä rohkeammin ja reippaammin reissuun. Olin Helsingin underground-piireissä melkoinen julkkis jo ennen TV-uraani ja kävimme Walter de Campin ja muiden kavereiden kanssa usein Berliinissä ja New Yorkissa ja Istanbulissa ja kaikki olivat aina ihan huuli pyöreänä, hän kertoo.


Tätä et tiennyt Ben Stilleristä: uskomaton lapsuus showperheessä, punk-menneisyys... Lue lauantain elokuva-arviot iltasanomat 08:02 21.04

Tv-ensi-illassa nähdään Ben Stillerin ohjaama ja tähdittämä Walter Mittyn ihmeellinen elämä. IS Tv-lehden kriitikot arvioivat päivän tv-elokuvat.


Alabama teloitti 83-vuotiaan kirjepommittajan iltalehti 06:55 20.04

Walter Moodysta, 83, tuli vanhin Yhdysvalloissa teloitettu 1970-luvun jälkeen, kun maa otti kuolemanrangaistuksen uudelleen käyttöön. Joulukuussa 1989 Walter Leroy Moody murhasi georgialaisen tuomari Robert Vancen putkipommilla. Pommi räjähti asianajajan kotona Alabaman Birminghamissa ja vahingoitti myös räjähdyksessä Vancen vaimoa. Kaksi päivää myöhemmin kansalaisoikeusjuristi Robert Robinson kuoli samankaltaisessa räjähdyksessä Georgian Savannahissa. Samankaltaiset pommit löydettiin myös kahdesta muusta kohteesta Atlantasta ja Floridasta. Moody oli saanut aiemmin tuomion räjähteiden hallussapidosta ja kantoi tästä syystä kaunaa koko oikeusjärjestelmää kohtaan. Hänet pidätettiin 1990 ja tuomittiin murhista kuolemaan vuonna 1997.


Valkoinen talo kritisoi vastatulleja asettanutta Kiinaa – "vääristää maailmanmarkkinoita" MTV 06:47 03.04

Valkoinen talo syyttää vastatulleja asettanutta Kiinaa "epäreiluista kauppakäytännöistä". Asiaa kommentoineen Valkoisen talon tiedottajan Lindsay Waltersin mukaan Kiinan toimet "vahingoittavat Yhdysvaltain kansallista turvallisuutta ja vääristävät maailmanmarkkinoita".


äitiyteen ja Bottas teki jatkosopimuksen käsky tuli” kuljettajaa oli epäilty päälähtö matkaan vajaamiehisenä suljettu Lapissa Venäjällä moni asia

Uutiset