Ranskalaismalli tihkui seksiä rannalla – uimapuku ei liikoja peittänyt stara 18:00 13.12

Mallimaailman A-sarjaan ja ihmisten tietoisuuteen nousee vuosittain vain rajallinen määrä


Viihdelehti Stara.fi stara 18:00 13.12

Mallimaailman A-sarjaan ja ihmisten tietoisuuteen nousee vuosittain vain rajallinen määrä


Facebook-johtaja, joka haastattelee jopa 100 kandidaattia vuodessa, kertoo, kuinka työnhakija saa hänen huomionsa iltalehti 13:06 13.12

Facebookin Jeff Raynar tietää, miten työnhakija voi erottautua edukseen muista. Facebookin Jeff Raynar haastattelee vuosittain jopa sataa kandidaattia, jotka hakevat erilaisiin teknisiin työtehtäviin yritykseen. Hän paljastaa, kuinka kandidaatti saa hänen huomionsa ja erottuu muista.


Tyrmäävä bikinivartalo! Raven Lyn on tulikuuma mallitulokas stara 12:00 13.12

Sports Illustrated -lehden perinteisessä uimapukunumerossa tehdään mallimarkkinoille vuosittain uusia supermalleja,


Linnanmäen legendaarisen Vekkulan laitteet nyt kaupan netissä: Suositummat kohteet ovat pyörivä tynnyri ja lasikuitupelle MTV 07:01 13.12

Linnanmäen rakastettu Vekkula valmistui ilostuttamaan huvipuistokävijöitä vuonna 1961. Rakastettu talo on vuosittain viihdyttänyt lähes 400 000 kävijää. Purkupäätös legendasta tehtiin tänä vuonna. Samalla kerrottiin mahdollisuudesta hankkia paloja Vekkulasta itselleen: nyt irtaimiston nettihuutokauppa on auennut.


Astetta villimpiä sisustusideoita: Linnanmäen Vekkulan irtaimistoa huutokaupataan netissä - miltä iso lasikuitupelle näyttäisi olohuoneessa? iltalehti 08:25 12.12

1960-luvulta saakka Linnanmäen huvipuiston kävijöitä ihastuttanut Vekkula suljettiin lokakuussa ja suosikkikohde on määrä uudistaa. Vekkulaa ikävöiville on verkkohuutokaupassa tarjolla ehtaa nostalgiaa. Lähes 400 000 kävijää vuosittain uumeniinsa houkutelleen ikonisen Vekkulan irtaimisto . Suosikkilaitteen liikkuvat portaat, riippusilta, sukellusveneen torni ja keinuvan kajuutan kalusteet ovat tyrkyllä eniten tarjoavalle. Myös Vekkulan ulkopuolella ihmisiä kauhistuttanut ja ilahduttanut iso lasikuitupelle on kaupan. Tavaroiden myyntitulot ohjataan lastensuojelutyöhön Lasten Päivän Säätiön kautta. Vekkulan irtaimiston huutokaupasta huutajat voivat hakea huutamansa tavarat Linnanmäeltä tammikuun toisella viikolla ja niiden kuljetus tulee järjestää ja kustantaa itse.


Meiju Suvas palkittiin Vantaan kulttuuripalkinnolla iltalehti 06:37 12.12

Laulaja viettää parhaillaan 35-vuotistaiteilijajuhlaansa. Vantaan kaupunki palkitsi Meiju Suvaksen ansiokkaasta työstään kaupungin kulttuurielämän eteen. Vantaan kulttuuripalkinto myönnetään vuosittain tunnustuksena merkittävistä ansioista taiteen ja kaupungin taide-elämän hyväksi Vantaan kaupungissa vakituisesti asuvalle henkilölle tai kaupungissa toimivalle yhteisölle.


Golden Globe 2018 -ehdokkaat julki - palkintoa tavoittelee myös The Crown -sarjan päätähti iltalehti 02:09 12.12

Hollywood Foreign Press Association on julkaissut Kultainen maapallo eli Golden Globe 2018 -ehdokkaat. Vuosittain jaettavat elokuva- ja televisioalan Golden Globe -palkintojen ehdokkaat julkaistiin maanantaina Yhdysvalloissa. Himotusta pystistä on kilpailemassa myös Netflixin alkuperäissarjan The Crownin pääosaa eli kuningatar Elisabetia esittävä Claire Foy. Englantilaisnäyttelijä on ehdokkaana kategoriassa paras naisnäyttelijä tv-sarjassa draamat. The Crown tavoittelee myös Golden Globea sarjassa paras tv-sarja, draamat.


Itä-Uudenmaan poliisilla ikävä operaatio lauantaina: ”Riski joutua voimankäytön kohteeksi” stara 08:30 10.12

Yhdysvalloissa poliisi surmaa vuosittain sadoittain aseettomia ihmisiä, mutta Suomessa tilanne


Suomessa on vuosittain kymmeniä maanjäristyksiä – katso kartalta viime vuosien kaikki järistykset MTV 19:39 08.12

Oulun lähellä viime yönä tapahtunut maanjäristys oli Suomen voimakkain sitten vuoden 2000.


Äärioikeistoa vuosittain vastustanut mies otettiin kiinni ennalta – poliisi vaikenee, miksi väkivaltarikoksista tuomittu Jesse Torniainen sai marssia MTV 11:08 08.12

Poliisi otti ennakolta itsenäisyyspäivänä kiinni miehen, joka on aiempana kahtena vuonna päätynyt otsikoihin vastustettuaan äärioikeistolaisten ja uusnatsien mielenosoituksia. Mies otettiin asiasta ensimmäisenä uutisoineen  mukaan kiinni puolilta päivin ja vapautettiin yöllä kahden jälkeen.


Eduskunta sai Oikeustoimittajien salailupalkinnon vierailijalistojen pimittämisestä MTV 11:06 08.12

Eduskunta saa tänä vuonna Oikeustoimittajat ry:n Sumuverho-palkinnon, joka jaetaan vuosittain salailukulttuurin edistämisestä.


Mies vaaransi henkensä ja juoksi maastopaloa kohti – palasi jänis sylissään stara 19:30 07.12

Yhdysvalloissa kuivuuden aiheuttamat maastopalot aiheuttavat vuosittain valtavaa tuhoa, kun nopeasti


Järkyttävä näky Los Angelesissa – tulimeri raivoaa Beverly Hillsin naapurissa stara 11:30 07.12

Yhdysvalloissa kuivuuden aiheuttamat maastopalot aiheuttavat vuosittain valtavaa tuhoa, kun nopeasti


Tyrmäävä kaunotar! Maria Guzenina räväyttää punaisessa mtv 20:33 06.12

Kansanedustaja Maria Guzenina on vuosittain yksi Linnan juhlien seuratuimmista pukukuningattarista.


Vuosittainen Huuhaa-palkinto energiahoidoille - ”Epämääräisiä hoitoja tarjotaan vakaviin sairauksiin” iltalehti 08:27 06.12

Skepsis on aiemmin myöntänyt Huuhaa-palkinnon muun muassa Power Balance -rannekkeelle, ”korvavalolle” ja Rokotusinfo- sivustolle. on myöntänyt vuosittaisen Huuhaa-palkintonsa Suomen Energiahoitajat Oy:lle. Perusteena on Skepsiksen tiedotteessa mainittu ansioituminen pseudotieteellisten väitteiden esittämisessä ja asiakkaiden harhaanjohtamisessa. - Suomen Energiahoitajien kotisivuilla kerrotaan hyvistä hoitotuloksista muun muassa selkärangan kieroutumaan, leukemiaan, aivokasvaimeen, vatsasyöpään, eripituisiin jalkoihin sekä väkivaltaan kehottaviin häiritseviin ajatuksiin.


Uutiset