Poliisi etsii lapsia pelottelevaa ja naisia jahtaavaa pelleä

stara 16:00 22.09

Muutama vuosi sitten maailmalta kantautui tiuhaan tahtiin uutisia viattomia pelleksi


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:00 22.09

Muutama vuosi sitten maailmalta kantautui tiuhaan tahtiin uutisia viattomia pelleksi


Roope Salminen paljasti: Koirilta uutta musiikkia – ensisoitto ehkä Tavastialla

stara 14:40 22.09

Artisti-juontaja Roope Salminen on tullut vuosien varrella tutuksi suomalaisille monista


Venäläiset eivät usko enää maansa mediaan – selkeä romahdus Krimin jälkeen

iltasanomat 14:04 22.09

Venäläisten tyytymättömyys ja epäluottamus oman maansa median uutisointia kohtaan on kasvanut hurjaa vauhtia viime vuosina, kertoo tuore tutkimus.


”En katsonut ikinä itseäni peilistä” – Veronica Verho tunsi pitkään valtavaa ahdistusta kehostaan: muutti yhden asian elämässään ja on nyt ylpeä kurveistaan

iltasanomat 11:12 22.09

Veronica Verho on ollut esillä somessa vuosien ajan ja paljastanut kymmenille tuhansille ihmisille vahvuutensa ja heikkoutensa. Välillä epävarmuus on hiipinyt mieleen ja oma vartalo tuntunut kamalalta.


Oktoberfestillä oluttuoppi maksaa jopa 12 euroa, silti miljoonat matkustavat Müncheniin vuosittain – kuvasarja kurkistaa avajaispäivään

yle 10:43 22.09

Järjestyksessään 186. Oktoberfest polkaistiin käyntiin lauantaina.


Näyttelijä Matti Ristinen hyppäsi uutuus­elokuvassa iskelmätähti Kari Tapion saappaisiin – valmistautui vuosia poikkeukselliseen rooliin

iltasanomat 10:01 22.09

Näyttelijä Matti Ristinen sukelsi iskelmäkuningas Kari Tapion kauniiseen, mutta traagiseen tarinaan. Ikonisen hahmon saappaisiin astuminen vei vuosia.


Näkemys: Pää pois peräsuolesta Jussi Jokinen ja Liigan muut setämiehet – Keskittykää pelaamiseen

jatkoaika.com 10:00 22.09

Liigassa aletaan olla tilanteessa, jossa viime vuosituhannen aikainen taklauspelaaminen alkaa olla kuolevaa perinnettä. Etenkin Jussi Jokisen lauantainen tapaus aiheuttaa kiekkoyhteisössä vain pahaa mieltä ja häpeää.


Mikä seksijumalatar! Jennifer Lopez tyrmäsi Versacen muotinäytöksessä

stara 08:40 22.09

Latinon supertähtenä jo vuosikymmenten ajan julkisuudessa paistatellut Jennifer Lopez muistetaan


Yhdysvaltoja vuosikausia riivannut opioidiepidemia on levinnyt Eurooppaan – nämä syyt ruokkivat ongelmaa myös Suomessa

iltasanomat 07:32 22.09

170 amerikkalaista päivässä tappavan opioidiepidemian pääarkkitehti Purdue Pharma hakeutui maanantaina konkurssiin, mutta tragedian seuraukset tuntuvat jo toisella puolella Atlanttia – myös Suomessa.


Mitä kuuluu Airiston Helmelle? – Talousrikoksista epäilty yhtiö myy saariaan ja saa niin tehdä, koska takavarikossa on tarpeeksi käteistä

yle 07:03 22.09

Poliisi-iskusta on tasan vuosi, mutta tutkinta on yhä pahasti kesken. Osa Airiston Helmen saarista on jo myyty.


Järjetön väkivaltailmiö leviää lasten keskuudessa – pojan kivekset pelastettiin hätäleikkauksella

stara 07:00 22.09

Maailmalla on levinnyt viime vuosina useita täysin järjettömiä väkivaltaisia ilmiöitä,


Maa järisi Albaniassa, taloja sortui

iltasanomat 21:01 21.09

Kyseessä oli voimakkain maanjäristys Albaniassa muutamaan vuosikymmeneen.


Jan Zelezny haukkoi henkeään, kun Seppo Räty opetti illanvietossa juomatapoja: ”Gin tonic ajaa saman asian, muttei yhtä tehokkaasti”

iltalehti 20:12 21.09

Kaverukset naureskelevat takavuosien kohtaamisilleen. –?Seppo tykkäsi Bacardista. Kisojen jälkeen hän otti aina Bacardi colaa. Hän ei puhunut paljoa, kunnes hän avautui juhlissa kisojen jälkeen, kun oli ottanut muutaman lasillisen Bacardia. Minulla on Seposta ja minusta paljon hyviä juhlatarinoita, mutta ne eivät ole painokelpoisia, nauroi Jan Zelezny Iltalehden haastattelussa Rion olympiakisoissa vuonna 2016. Seppo Räty ja Zelezny olivat 1980- ja 1990-luvuilla kilpakumppaneita ja hyviä kaveruksia kenttien ulkopuolella.


IL selvitti Vain elämää -tähtien tienestit – Samu Haberin yrityksellä viisi miljoonaa euroa omaa pääomaa

iltalehti 19:59 21.09

Vain elämää -sarjan uusimman kauden artistit saavat vuodesta toiseen mukavia ansiotuloja – ja sen lisäksi artisteilla makaa yrityksissään miljoonia euroja käteistä. Suurimman tilin Satulinnan kahdeksikosta on tehnyt Sunrise Avenue -yhtyeen keulahahmo Samu Haber, joka ansaitsi uusimpien eli vuoden 2017 verotietojen mukaan 521?500 euroa. Summasta noin 483?500 oli ansiotuloja ja pääomatuloja 38?000 euroa. Haberin suuria tuloja ei varsinaisesti voi pitää yllätyksenä: Huippusuositun yhtyeen keulahahmo on ison rahan Keski-Euroopassa esiintynyt täysille stadioneille jo vuosikymmenen ajan. Tämän lisäksi mies on nähty myös The Voice of Germany -ohjelman tähtivalmentajana kahdella kaudella.


Vuosi sitten Karin, 43, kunto romahti, koska sydän ”oli aivan loppu” – lopulta hän sai erikoiseen aikaan puhelinsoiton, joka muutti kaiken

iltasanomat 18:16 21.09

Nelikymppisen, kahden lapsen isän Karin sydän oli niin loppu, että sydänsiirto oli ainoa vaihtoehto. Uusi sydän tulikin odotettua nopeammin.


”Tuli yllätyksenä miten julmia ihmiset on” – Ninja Sarasalo, Rosanna Kulju ja Maryam Razavi paljastavat, kuinka rajusti mallien ulkonäköä haukutaan

iltasanomat 18:08 21.09

Suomalaiset missi- ja mallikaunottaret ovat kohdanneet vuosien saatossa toinen toistaan pahempia ulkonäköpaineita.


auttajasta tuli Bottas mukana kärkijoukossa, kiinni kaksoisvoitossa – palvelukeskuksen asukkaita

Hot topics