Venäjän päävalmentaja Sammelvuon sisällä myllersi, mutta Suomi ja suomalaisfanit ansaitsivat kehut – "Tämä oli erilainen kuin muut päivät"

yle 21:46 16.09

Tuomas Sammelvuolle Venäjän ja Suomen välinen ottelu oli merkityksellinen. Se oli joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen sen jälkeen, kun Sammelvuo siirtyi Suomen päävalmentajan pestistä Venäjän valmentajaksi.


Teatterineuvos Tuija Vuolle kysyi nuorena tyttönä uraneuvoja päätoimittaja Aatos Erkolta: "Hän aina kauniisti vastasi minulle"

yle 20:07 11.09

Lähes 60:n vuoden näyttelijänuran tehnyt Tuija Vuolle valmistautuu kahteen uuteen teatteriproduktioon.


Suorapuheinen Jorma Kinnunen kertoi kaiken urastaan kahdeksan vuotta sitten – kuuntele haastattelu suomalaisen keihäslegendan nuoruusmaisemista

yle 19:59 26.07

Arto Teronen ja Jouko Vuolle tapasivat Jorma Kinnusen vuonna 2011. Terävästi puhunut Kinnunen avasi mielenkiintoisen keihästaipaleensa vaiheita.


Hiihtolegenda Mika Myllylän kuolemasta tänään kahdeksan vuotta – kuuntele ohjelma rakastetun ja herkän karpaasin rankasta elämästä nousuineen ja laskuineen

yle 08:19 05.07

Arto Teronen ja Jouko Vuolle muistelevat uudella Kiveen hakatut -ohjelman tuotantokaudella vuonna 2011 menehtynyttä olympiavoittajaa.


A-maaottelua lennätti Juha Nainen käytti törkeästi TUTOssa nollapalkalla työntekijän ratkaisu yllätti voineet jäätyä koko – HockeyGM

Hot topics