Ravigaalassa monta juhlakalua: Köppinen vuoden hevonen, Ossi Nurmonen vuoden valmentaja iltasanomat 23:57 20.01

Hevosia ei laskettu estradille Lahden Ravigaalassa, mutta niiden taustajoukkoja ja muita ansioituneita ravi-ihmisiä palkittiin kymmenissä kategorioissa salamavalojen loisteessa. Midnight Hour oli yksi juhlakaluista.


Lauantain Loton ainoa täysosuma pelattiin Helsinki-Vantaan lentokentällä iltalehti 23:52 20.01

Vuoden kolmannella kierroksella Lotossa löytyi yksi seitsemän oikein -tulos. Rivi oli pelatti Helsinki-Vantaan lentokentällä. Veikkaus kertoo, että voittaja ei ollut pelannut tunnistautuneena. Hän voittaa 1,2 miljoonaa euroa. Loton oikea rivi kierroksella 3/2018 on 1, 5, 11, 17, 30, 38 ja 40. Lisänumero on 32 ja Plus-numero 21.


Legendaarinen Carlos Sainz Dakar-rallin ykkönen MTV 23:02 20.01

Kaksinkertainen rallin maailmanmestari Carlos Sainz on voittanut tämän vuoden Dakar-rallin. 55-vuotias espanjalaiskuski oli ykkönen ennen qatarilaista Nasser Al-Attiyahia.


Chester Benningtonin leski faneille: ”Älkää kerääntykö talon luokse” stara 23:00 20.01

Viime vuoden heinäkuussa levisi nopeasti hyytävä uutinen ympäri maailmaa, kun


Viihdelehti Stara.fi stara 23:00 20.01

Viime vuoden heinäkuussa levisi nopeasti hyytävä uutinen ympäri maailmaa, kun


Ruokakaupan työntekijä on Ed Sheeranin kaksoisolento – fanit pyytävät laulamaan! stara 21:30 20.01

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran on noussut muutaman vuoden aikana valtavaan


Arkkipiispa avasi sisällissodan muistovuoden Helsingissä: kuvaili silloisen kirkon toimintaa ”armottomaksi” iltalehti 19:04 20.01

Arkkipiispa Kari Mäkisen mukaan kirkon johto ja papisto samaistuivat valkoisiin. Arkkipiispa Kari Mäkinen tarttui harvinaisen suoraan kirkon rooliin sisällissodassa Kallion kirkossa Helsingissä lauantaina. Mäkisen mukaan kirkon johto ja papisto samaistuivat valkoisiin. - Sodasta ja vankileireistä kerrottiin ja vaiettiin kirkossa punaisia kohtaan armottomalla tavalla, Mäkinen totesi avauspuheessaan.


Ed Sheeranilta jymy-yllätys - kihlasi lapsuudenystävänsä: ”Olemme rakastuneita” iltalehti 18:23 20.01

Laulaja Ed Sheeran paljasti Instagram-tilillään menneensä kihloihin juuri ennen uutta vuotta. Laulaja Ed Sheeran, 26, ilmoitti äskettäin Instagram-tilillään menneensä kihloihin juuri ennen vuodenvaihdetta. Sheeran jakoi suloisen yhteiskuvan, jossa hän suutelee kihlattuaan Cherry Sheabornia, 25. - Sain itselleni kihlatun juuri ennen uutta vuotta. Olemme onnellisia ja rakastuneita, myös kissamme ovat innoissaan, Sheeran kirjoittaa kuvatekstissä.


Petteri Orpo sinisten nimeämästä Sannin "kotkotuksesta": Huono ilmaisu erittäin tärkeästä asiasta MTV 17:46 20.01

Perhevapaauudistuksen valmistelu takkuaa ja on yhä pahasti kesken. Tavoitteena oli, että ministerityöryhmä olisi saanut sovittua uudistuksen päälinjoista vuodenvaihteeseen mennessä.


3 syytä lihomiseen – näiden vuoksi painonpudotus on haastavaa stara 17:30 20.01

Vuodenvaihteen jälkeen moni haluaa aloittaa terveellisemmän ruokavalion ja tehdä lupauksen


Maailman kuuluisin kokki Paul Bocuse on kuollut MTV 16:51 20.01

Kokkikisojen isä, nouvelle cuisinen kehittäjä, kolmen Michelin-tähden haltija yli 50 vuoden ajan ja vuosisadan kokin arvonimen saanut Paul Bocuse on kuollut 91 vuoden iässä.


Naapuri häiriköi pariskuntaa ulostelähetyksin ja häirikköpuheluin - tekaisi myös kahvikutsun uhriensa luokse koko naapurustolle iltalehti 14:02 20.01

Tuomittu aloitti pariskunnan piinaamisen jo vuonna 2012. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on tuominnut liperiläismiehen vuoden mittaiseen lähestymiskieltoon samalla seudulla asuvaa pariskuntaa kohtaan. Mies oli alkanut häirinnän vuonna 2012.


Downshiftaava Jarmo, 33, sanoo voivansa lopettaa kaiken työnteon 45-vuotiaana - ”Jos harrastukset ovat mielekkäämpiä kuin työnteko, miksi käyttäisin aikaani siihen?” iltalehti 11:17 20.01

Vantaalainen Jarmo Vestola neuvoo blogissaan, miten elämään voi saada lisää mielekkyyttä tekemällä vähemmän töitä, ja miten se onnistuu käytännössä. Osa-aikatöitä ravintolassa tekevä vantaalainen Jarmo Vestola, 33, tienaa vuodessa nettona noin 17 500 euroa. Pienilläkin tuloillaan hän säästää ja sijoittaa, tavoitteenaan elää kymmenen vuoden kuluttua enimmäkseen osinkotuloilla. Tavoite tuntuu äkkiseltään uskomattomalta, mutta Vestola kertoo, että voisi periaatteessa jo nyt lopettaa työnteon kokonaan, jos niin haluaisi. Hän kirjoittaa aktiivisesti blogia nimeltä , jossa neuvoo ihmisiä siinä, miten lähes kuka tahansa voi halutessaan vähentää työntekoaan ja siten lisätä elämänsä mielekkyyttä.


Hollywood-tähti Ewan McGregor hakee avioeroa – 22 vuoden liitto ohi iltasanomat 10:03 20.01

Näyttelijä Ewan McGregor on hakenut TMZ:n mukaan avioeroa vaimostaan.


Tapparan kanssa taistellut HPK Sportin vieraana jatkoaika.com 08:55 20.01

HPK laittoi kiitettävästi Tapparalle vastaan Hämeenlinnan perjantai-illassa. Onko HPK onnistunut palautumisessa, vai nappaako Sport vuoden ensimmäisen suoran voittonsa?


Lähes kaikissa hallituksen uudistusten vaikutusarvioissa puutteita - neuvosto jyrähtää: ”Laskelmia ei ole, kansalaisia ei huomioida riittävästi” iltalehti 06:08 20.01

Lainsäädännön arviointineuvoston vuoden aikana läpikäymistä hallituksen esitysluonnoksista vain yksi on sisältänyt riittävän kattavat vaikutusarviot. Lainsäädännön arviointineuvosto on huolissaan siitä, että suurimmassa osassa hallituksen esitysluonnoksia vaikutusarviot ovat puutteelliset. Neuvosto huomautti hallitusta asiasta kesäkuussa 2017, mutta neuvoston tuoreimmat lausunnot osoittavat, ettei tilanne ole juuri kohentunut. Neuvosto on antanut vuoden 2017 alun jälkeen lausunnot 25 esitysluonnoksesta. Ongelman suuruutta kuvastaa se, että vain yhdessä lausunnossa todetaan tehtyjen vaikutusarvioiden olevan riittävän kattavia. Kyseinen vakuutusten tarjoamislakia koskeva positiivinen lausunto annettiin elokuussa.


Donald Trump ollut vuoden presidenttinä – CNN: yli puolet amerikkalaisista tyytymättömiä iltasanomat 03:24 20.01

Vuotta ovat värittäneet kohut, erottamiset ja Venäjä-tutkinta.


Uutiset