Suomen kuuluisin jalokivisaalis katosi mystisesti eikä sitä ole löydetty vieläkään – kohuryöstäjä kertoo nyt itse vuoden 1985 tapahtumista iltasanomat 13:00 25.04

Viime viikolla tuli kuluneeksi 34 vuotta siitä, kun aseistautunut virolaiskaksikko ryösti Helsingissä jalokiviliikkeen ja pankin kirkkaassa päivänvalossa. Tillanderin jalokiviryöstö nousi uutisotsikoihin ja kuohutti koko Suomea. Arvokasta jalokivisaalista ei koskaan saatu takaisin.


Kiihtelysvaaran kirkon polttaja muutti mielensä – tyytyy lähes kolmen vuoden vankeustuomioon yle 12:07 25.04

Hovioikeus ei suostunut alentamaan miehelle määrättyjä liki kolmen miljoonan euron korvauksia.


Hovioikeus ei alentanut Kiihtelysvaaran kirkonpolttajan miljoonakorvauksia iltasanomat 11:54 25.04

Kiihtelysvaaran kirkon viime vuoden syyskuussa polttaneen Aki Petteri Pölläsen, 30, Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa saama tuomio pysyy ennallaan.


FC Barcelona muisti koskettavasti viisi vuotta sitten kuollutta mestariluotsia – "Ainut laatuaan" MTV 11:37 25.04

Espanjalaisen jalkapalloseura FC Barcelonan entinen päävalmentaja Tito Vilanova menehtyi tasan viisi vuotta sitten 25.4.2014 syöpään 45 vuoden iässä. Barcelona muisti Vilanovaa koskettavassa päivityksessä.


Vuoden pakolaisnainen ei antanut ennakkoluulojen estää kotoutumista – kaksi vuotta maassa ja valmistuu nyt ylioppilaaksi MTV 10:35 25.04

Vuoden pakolaiset ovat abiturientti Rand Mohamad Deeb ja nyrkkeilijä Nourdeen Toure.


Sijoittajat rankaisevat Nokiaa – Yhtiö vakuuttaa, että tappiot kurotaan vielä umpeen yle 08:34 25.04

Toimitusjohtajan Surin mukaan syytä optimismiin on koko vuoden suhteen.


Nokian tappio syveni – "Vuoden ensimmäinen neljännes oli odotetusti heikko" yle 08:34 25.04

Toimitusjohtajan Surin mukaan syytä optimismiin on koko vuoden suhteen.


Nokian tappio syveni – "vuoden ensimmäinen neljännes oli odotetusti heikko" yle 08:34 25.04

Toimitusjohtajan mukaan Nokialla on yhä syytä optimismiin koko vuoden suhteen.


Herra Ylppö, 46, hajosi palasiksi erottuaan 10 vuoden avioliitosta – synkät ajatukset veivät terapiaan: ”Kävin pohjalla” iltasanomat 07:35 25.04

Herra Ylpön tuleva levy kertoo hänen erostaan, joka kosketti miestä kovaa. –?Minulla oli synkkiä ja itsetuhoisia ajatuksia. Kävin pohjalla, hän avautui.


Bakun katurata näyttää jo vilauksen F1-tulevaisuudesta - ”Ainutlaatuinen haaste” iltalehti 20:03 24.04

Bakun katurata säilyy F1-kalenterissa, koska se tarjoaa myös pikkutalleille mahdollisuuden menestyä. Formula ykkönen on valtavien muutosten kynnyksellä. Tässä vaiheessa kukaan ei ole osaa sanoa, millaisilla autoilla ajetaan vain vajaan kahden vuoden kuluttua. Varmaa on vain, että kaupallisia oikeuksia hallinnoiva Liberty Media haluaa muokata raskaalla kädellä lajin valtarakenteita: palkintorahoja, kisaviikonloppujen aikatauluja, autojen yhteisiä osia ja tallien budjetteja.


Tommi Mäkinen hämmästeli rallipomon selitystä – "Nyt ollaan pahoissa ongelmissa" MTV 19:35 24.04

Rallin MM-kaudesta 2019 ei ole ajettu vielä edes kolmannesta, mutta jo tässä vaiheessa ensi vuoden MM-kalenteri on ollut tiuhaan tapetilla. Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen toivoo, että talleja ja autonvalmistajia kuunneltaisiin enemmän MM-rallin tulevaisuutta suunniteltaessa.


Ex-missi Michaela Söderholm julkaisi upean rantakuvan: "Aurinko mielessäni" mtv 18:04 24.04

Vuoden 2017 Miss Suomi Michaela Söderholm julkaisi Instagramissa upean lomakuvan.


Jäihin pudonnut Upi herkistyi kyyneliin kohdattuaan potkurilla liikkuneen pelastajansa: ”Ilman Seppoa en olisi tässä” iltasanomat 17:12 24.04

Upi Väärä, 64, oli viime vuoden huhtikuussa pilkillä Oulunsalon Varjakassa, kun jää petti alta. Apuun juoksi narun ja potkurin kanssa Seppo Kallio, 65.


Tapparalle uusi toimitusjohtaja – pitkäaikainen edeltäjä jää eläkkeelle MTV 17:07 24.04

Liigassa jääkiekkoilevan tamperelaisseura Tapparan taustayhtiö Tamhockey Oy saa uuden toimitusjohtajan. Tehtävässä aloittaa vuoden 2020 alusta kauppatieteiden maisteri Mika Aro.


Kevään lämpöennätys rikki taas – Vastaavaa lämpöpyrähdystä saa hakea 30 vuoden takaa yle 16:37 24.04

Lämmintä jatkuu vielä pari päivää, mutta viikonloppuna säässä tapahtuu muutos.


Mikko Silvennoinen ei enää selosta yksin viisuja - saa seuraa euroviisukonkarista iltalehti 16:07 24.04

Tämän vuoden euroviisuja selostavat Mikko Silvennoinen ja Krista Siegfrids. Mikko Silvennoinen on useana vuotena selostanut Euroviisuja. Tänä vuonna Silvennoisen lisäksi viisuja selostaa Krista Siegfrids, Suomen euroviisuedustaja vuodelta 2013. –Tuntuu mahtavalta olla Mikon kanssa selostamassa. Se että meitä on kaksi tuo kommentointiin luonnollisen, eläväisen fiiliksen. Voimme heittää läppää ihan eri tavalla. Mikko antaa turvaa minulle ja minä heitän lisää energiaa lauteille, Krista sanoo Ylen tiedotteessa.


Kommentti: Avengers: Endgame paketoi Marvel-saagan tavalla, joka tuntuu täysin oikealta mtv 16:00 24.04

Neljäs Avengers-elokuva päättää vuoden 2008 Iron Man -elokuvasta alkaneen saagan.


Susanna Karalahti löysi uuden rakkaan! 45-vuotias Saku on tv-mainoksista tuttu palomies – suhde alkoi viattomasta Facebook-viestistä iltasanomat 15:58 24.04

Susanna Karalahti on seurustellut jo kolmen vuoden ajan komean palomiehen Saku Kaipaisen kanssa.


Tällaista CV:tä ei ole monesti Liigassa nähty – Tappara pestasi uuden toimitusjohtajan teknologiajätin johdosta jatkoaika.com 15:16 24.04

Tamhockey Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Mikko Aro. Nykyinen toimitusjohtaja jää eläkkeelle vuodenvaihteessa.


Liigan pitkäaikaisimman toimitusjohtajan seuraaja on valittu ? Mika Aro korvaa Mikko Leinosen jatkoaika.com 15:16 24.04

Tamhockey Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Mikko Aro. Nykyinen toimitusjohtaja jää eläkkeelle vuodenvaihteessa.


Uutiset