Rahapula pakotti Toni Niemisen kipeään päätökseen: Valmentaminen vaihtui asuntomyyntiin – ”hän ei voinut enää jatkaa”

iltalehti 16:41 14.10

Mäkilegenda Toni Nieminen joutui vetäytymään Suomen parhaan naishyppääjän Julia Kykkäsen valmennuksesta. Toni Niemisen ja 2010-luvun Suomen parhaan naismäkihyppääjän Julia Kykkäsen valmennussuhde on ohi. Rahapula pakotti Niemisen tekemään kipeän päätöksen, sillä hän ei saanut valmennustyöstä voita leivän päälle.


Kärpille huima SM-liigaennätys – Tappara vei kärkiottelun, taklaus puhutti: ”Luotan siihen, että tuomarit tekevät oikeita päätöksiä”

iltalehti 22:08 12.10

Tappara taisteli itsensä takaisin voittojen teille värikkäiden vaiheiden jälkeen. Viiden minuutin alivoima kolmannen erän loppuun ja yli 40 torjuntaa Michael Garteigille – voitaneen siis puhua todellisesta työvoitosta. Tällainen oli Tapparan taival Raksilan lauantai-illassa. Kyseinen alivoima aiheutui Tuukka Mäntylän päähän kohdistuneesta taklauksesta, jossa kohteena oli Radek Koblizek. Tilanteen aikana kentällä ollut Patrik Virta näki tilanteen vain vilaukselta.


Tiesitkö Tim Sparvin häkellyttävän tilaston karsintaotteluissa? Kapteenin merkitys Huuhkajille on massiivinen

iltasanomat 13:59 12.10

Suomi ei voita ilman Tim Sparvia ja napsii pisteitä hänen pelatessaan. Kapteeni on tärkeämpi kuin miltä näyttää.


Keksikö F1 vahingossa taifuunin avulla ratkaisun kisaviikonloppujen uudistamiseen?

MTV 13:02 12.10

F1-kisaviikonlopun ajojen typistäminen kahteen päivään Japanin Suzukassa saattoi antaa vinkin siitä, miten tulevaisuuttaan pohtivassa lajissa voitaisiin ajaa useampia kisaviikonloppuja, mutta samalla vähentää yhden viikonlopun kuluttavuutta.


Kommentti: Ei ole aikaa väitellä ilmastonmuutoksen vakavuudesta

iltasanomat 07:02 12.10

Meidän täytyy tehdä kaikki voitavamme ilmaston- muutoksen hillitsemiseksi, Ilta-Sanomien päätoimittajana päivän ajan ollut abiturientti Emma Löövi kirjoittaa.


Huuhkajien päävalmentajalta harvinaista puhetta: Kylvi surutta epävarmuutta vastustajaan – ”Jos ja kun voitamme pelin”

iltalehti 17:25 11.10

Suomen päävalmentaja odottaa kotijoukkueelta vahvaa prässiä lauantain pelissä. Vierasjoukkueen maali olisi omiaan sotkemaan bosnialaisten pasmat. Huuhkajien pääkäskijä Markku Kanerva on tottunut siihen, että vastustajien valmentajat vaihtuvat vähän väliä. Viimeksi syyskuussa Kreikka tuli Tampereelle uuden pääluotsin John van’t Schipin johdolla. Huuhkajat ovat hyvillä suorituksillaan hiekoittaneet monen valmentajan urapolkua. Läheltä liippasi, etteikö myös lauantain vastustaja Bosnia \& Hertsegovina lähtisi uuden valmentajan opein Suomea vastaan. Bosnian Robert Prosinecki ilmoitti heti syyskuun Armenia-tappion jälkeen eroavansa, mutta teki täyskäännöksen ja päätti jatkaa.


Jukka Raitala on Kanadan mestari ja Huuhkajien puolustuksen jokapaikanhöylä – ”se on makeeta tässä joukkueessa, että me yritetään pelata”

iltalehti 11:54 10.10

Montreal Impactin Jukka Raitalasta tuli Kanadan mestari. –?Saatiin hyvä voitto faneille. Ei niitä pokaaleita uralla niin helposti voita, Jukka Raitala sanoo. Kauden kahdesta tavoitteesta toteutui vain toinen. MLS:n pudotuspelit jäivät haaveeksi.


SM-liigan voittamisesta saa hämmentävän vähän rahaa - nyt asiaan on tulossa iso muutos: ”Mestaruus ei hirveästi palkitse”

iltalehti 06:01 10.10

Puheenjohtaja Heikki Hiltunen myöntää, että palkintorahat ovat jäljessä Eurooppaa. Voita mestaruus ja rikastu. Tai ainakin huomaa iso plussa tilinpäätöksessä.


Dr. Phil-ohjelmassa häkellyttävä Diana-väite: Kuolemantunnelissa olleen miehen käskettiin vaieta

iltalehti 21:01 08.10

Dr. Phil -ohjelmassa esitetään uusi väite liittyen prinsessa Dianan kuolemaan. Diana kuoli Pariisissa 31. elokuuta vuonna 1997 rajussa auto-onnettomuudessa. Tämä on asia joka varmuudella tiedetään, mutta salaliittoteorioita kuolemasta riittää. Syypäänä kuolemaan on pidetty paparazzeja, jotka jahtasivat Mercedes-Benz -autoa. Autossa olivat Ritz-hotellista poistuneet Diana, hänen rakastettunsa Dodi Al-Fayed, tämän henkivartija Tervor Rees-Jones ja kuljettaja Henri Paul. Kuljettaja kiihdytti auton jopa 160 kilometriin tunnissa, menetti auton hallinnan Alma-tunnelissa, osui Fiat Unoon ja törmäsi betonipylvääseen. Vain turvavöitä käyttänyt Rees-Jones säilyi hengissä.


Voitaisiinko Kööpenhaminasta ottaa mallia Helsingin asuntopulaan ja ilmastoasioiden ratkomiseen? Tässä neljä yksinkertaista keinoa

yle 15:40 08.10

Kööpenhamina painii samojen ongelmien kanssa kuin Helsinki. Kysyimme kaupungin entiseltä pormestarilta, millaisin keinoin siellä on toteutettu kestävää kehitystä ja ratkottu asuntopulaa.


Tobias-kuutti avasi keskustelun suojelun tulevaisuudesta – pitäisikö saimaannorpan uhanalaiset geenit säilyttää Korkeasaaressa?

yle 17:12 07.10

Saimaannorppa saatetaan tulevaisuudessa nähdä eläintarhoissa. Näin norpan kanta voitaisiin turvata mahdollisten riskien varalta.


Pelaa Doha-bingoa ja voita! Kuuletko Ylen MM-lähetyksistä nämä avainsanat?

iltasanomat 07:58 05.10

Yleisurheilukisojen viimeisenä viikonloppuna on hyvä tilaisuus pelata Ilta-Sanomien Doha-bingoa. Voit menestyä seuraamalla kisoja tarkasti.


Jannan poika ensimmäisellä vaunukävelyllään Helsingissä - katso kuva

iltalehti 15:59 04.10

Laulaja Janna on ylpeä äiti. Jannasta tuli äiti heinäkuussa, kun hänen poikansa syntyi reippaasti odotettua aiemmin. –?Ollaan niin rakastuneita häneen. Hän on maailman ihanin, terve ja vahva poika. Kiitos sairaala Antoine-Beclaren osaavalle hoitohenkilökunnalle alkutaipaileen suuresta avusta. Nyt ollaan vihdoin kotona eikä voitais olla onnellisempia, Janna kirjoitti kuvan yhteydessä heinäkuussa.


Huippujuoksija valitsi Ruotsin Suomen maajoukkueen sijaan: ”Sisälläni on suomalaista sisua”

iltalehti 08:36 02.10

MM-maileri Yolanda Eliisa Ngarambella on ugandalainen isä ja suomalainen äiti. Ngarambe innostui juoksusta äitinsä kotikonnuilla Punkalaitumella. Lapsuuden kultaisia muistoja ei voita juuri mikään. –?Muistan aina Punkalaitumen torstaikisat, sieltä alkoi yleisurheilu-urani, kertoo ruotsalaisjuoksija Yolanda Eliisa Ngarambe, 28.


EU-budjetti on mahdollista viedä maaliin asti Suomen puheenjohtajakaudella, uskoo pääministeri Rinne

yle 19:22 30.09

Pääministeri ei halua spekuloida, kuinka tehokkaasti budjettikytkennällä voitaisiin lopulta puuttua oikeusvaltio-ongelmiin.


Antti Rinne puolustaa Greta Thunbergia: ”On väärin, että aikuiset setä­miehet arvioivat häntä”

iltasanomat 15:32 29.09

Pääministeri Antti Rinteen mukaan Britannialle voitaisiin antaa lisäaikaa brexitiin, jos sitä pyydetään.


Näkemys: Tapparan tähtiloistosta Anton Levtchi erottuu kirkkaimmin

jatkoaika.com 13:00 28.09

Jos peliäly pitäisi nimetä uudestaan, sitä voitaisiin kutsua Anton Levtchiksi.


Kalle Ahti palveli Utössä, kun Estonia upposi 25 vuotta sitten – varusmiehet tekivät voitavansa uhrien auttamiseksi

yle 18:34 27.09

Ahti ei koe joutuneensa kovaan paikkaan. Onnettomuudessa jokaisen tulee tehdä voitavansa.


Ex-nyrkkeilymestari palaa kehään – on promoottorin mukaan "maapallon hyväkuntoisin 55-vuotias"

MTV 17:55 26.09

Ammattinyrkkeilyn keskisarjan ja ylemmän keskisarjan MM-vöitä 1990-luvulla hallussaan pitänyt brittinyrkkeilijä Nigel Benn palaa nuorattuun neliöön. Bennin, 55, yhden ottelun mittainen paluu tapahtuu 23. marraskuuta Sakio Bikaa, 40, vastaan Birminghamissa.


matkusti ensimmäisellä menisi Helsingin keskustaan” yltyvän

Hot topics