Mitä Jonne Virtanen tekee seuraavaksi? Turussa lehdistötilaisuus ensi maanantaina - ”Pallo on Jonnella”

iltalehti 15:49 21.09

Tuto haluaa pitää kohutun voimahyökkääjän riveissään. Turun Palloseurasta potkut saaneen ja tällä viikolla Mestis-seura Tuton kanssa harjoitelleen Jonne Virtasen jatko on auki. Tuto ja Virtanen olivat sopineet vain kuluneesta viikosta, ja tänä viikonloppuna jatko on tarkoitus ratkaista. Tuto haluaa pitää 542 SM-liigapeliä vääntäneen voimahyökkääjän riveissään, kun Mestis ensi viikon perjantaina starttaa.


Kolme entistä Tenavatähteä tänään tv:ssä: ”Tuntuu, etten kasva aikuiseksi ollenkaan”

iltalehti 09:56 21.09

Yksi Tenavatähdistä on Konsta Hietanen, joka kisasi aikanaan voitokkaasti Daa-da daa-da -hitillä. Antti Pääkkönen, Konsta Hietanen ja Johanna Virtanen saattavat olla ikänsä puolesta aikuisia, mutta monelle he ovat yhä Tenavatähtiä. Kolmikko osallistui 1990-luvun alkupuoliskolla voimissaan olleeseen lasten laulukilpailuun, jossa he lauloivat tiensä suomalaisten sydämiin. Kuka voisikaan unohtaa Antti Pääkkösen riipaisevaa tulkintaa Vanhasta holvikirkosta, Johanna Virtasen versioimaa Molto Prestoa tai Konsta Hietasen voitokasta Daa-da daa-daa? Tänään kolmikko nähdään TV1:llä Hyvät katsojat -tv-visailussa.


Jonne Virtasen paluu kasvattajaseuraansa

jatkoaika.com 08:30 20.09

Jonne Virtanen palasi kasvattajaseuransa TUTOn paitaan harjoitusottelussa Keuruulla. Vierasjoukkue oli lainannut paidat peliin seuran A-nuorilta, joten Virtasen selkämyksessä luki nimenä Kochubeinik. TUTO voitti ottelun 1-3, Virtasen tehtyä ottelun avausmaalin.


Jonne Virtanen debytoi TuTossa Keuruulla – kommentoi kohupotkujaan: ”Tiettyjen henkilöiden toiminta on ollut hemmetin ammattitaidotonta”

iltasanomat 22:37 19.09

Jonne Virtasen tämän kauden pelipaikasta ei ole tietoa.


Kaukaloihin palanneen Jonne Virtasen uusi TuTo-paita herätti hilpeyttä – venäläiselle nimelle löytyi järkiselitys

iltasanomat 19:20 19.09

Entinen TPS-hyökkääjä Jonne Virtanen palasi kaukaloon torstai-iltana Keuruulla KeuPa HT:n ja TuTon välisessä mestiksen harjoitusottelussa.


Jonne Virtanen viilettää Mestiksessä! Hyppää nelosketjun keskelle - ”Kohti Keuruun jääpalatsia”

iltalehti 16:36 19.09

Jonne Virtanen on Tuton kokoonpanossa harjoitusottelussa KeuPaa vastaan. SM-liigaseura TPS:n kanssa riitautunut Jonne Virtanen on torstaina Tuton kokoonpanossa, kun Turun jääkiekkoylpeyksistä toinen kohtaa harjoitusottelussa KeuPan. 542:n liigaottelun konkari viilettää Tuton nelosketjun keskushyökkääjänä. 31-vuotiaan ja 118-kiloisen Virtasen laidoilla pelaavat nuoret Juho Mäkelä, 23, ja Aaro Löyttymäki, 22.


TPS:stä ulos potkittu Jonne Virtanen äimistelee hurjia huhuja ja elättää nyt perhettään säästöillä – vaikeatkin ratkaisut käyneet mielessä kohun keskellä: "Tässä on eskaloitunut aika moni asia"

yle 11:41 19.09

Jonne Virtasen pitäisi tällä hetkellä pelata SM-liigan avauskierroksia. Sen sijaan harjoituskauden lopulla käynnistynyt myrsky uhkaa jopa uran suuntaa.


Jonne Virtanen vahvistaa: Neuvottelee Mestis-joukkueen kanssa - "Ei tässä montaa vuotta heti kiinni lyödä"

iltalehti 20:15 18.09

Nopeimmassa aikataulussa Virtanen nähdään Tuton pelipaidassa jo torstaina. Iltalehti uutisoi torstaina Jonne Virtasen olevan lähellä siirtoa Mestiksessä pelaavan Tuton paitaan. Nyt Virtanen vahvistaa uutisen. Sopimus turkulaisseuraan on hänen mukaansa lähellä toteutua.


Jukka Virtasen muistokirjoituksessa siteerataan koskettavasti Peter Pan -näytelmää: ”On edessä kyynelten lahti”

iltalehti 06:33 18.09

Jukka Virtanen kuoli pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana Helsingissä 1. syyskuuta 2019. Helsingin Sanomat on julkaissut Jukka Virtasen kuolinilmoituksen. Ilmoituksessa lukee koskettavasti: – On edessä kyynelten lahti. Sen takana kauniin kuoleman maa. Ja suurten surujen huvijahti sinne kulkijan kerran kuljettaa. Kukin lähteä saa aikataulunsa mukaan. Eikä myöhästy kukaan. Sillä kaunis on kauniin kuoleman maa.


Jukka Virtasen koskettava kuolin­ilmoitus julkaistiin Helsingin Sanomissa: ”On edessä kyynelten lahti”

iltasanomat 05:15 18.09

Syyskuun alussa kuolleen viihteen monitaiturin kuolinilmoitus julkaistiin keskiviikkona.


Jonne Virtanen mainitsi Teemu Ramstedtin puheissaan viinankäytöstä SM-liigassa – SaiPa-tähti otti kuitin huumorilla

MTV 15:04 17.09

SaiPaa edustava hyökkääjä Teemu Ramstedt otti huumorilla Jonne Virtasen heiton alkoholinkäytöstä jääkiekon SM-liigassa.


Jonne Virtanen panee TPS:n ahtaalle sopimuskiistassa, lakimiehen kanssa punottu selvä suunnitelma - ”En ole ihan niin yksinkertainen kuin miltä ehkä näyttää”

iltalehti 09:21 17.09

Jonne Virtasen arki TPS-kohun jälkeen alkoi maanantaina. Omatoiminen aamutreeni Kupittaan jäähallilla täydentyi joukkueharjoituksella Mestiksessä pelaavan Tuto Hockeyn edustusjoukkueen kanssa maanantai-iltana. Iltalehden Kupittaan hallilta harjoituksen jälkeen tavoittama "Monsterimonni" oli intoa täynnä kuin vissypullo. Lätkänpelaaminen joukkueen kanssa maistui taas mansikoilta. - Todella hyvältä tuntui päästä taas treenaamaan ja pelaamaan joukkueen kanssa. On aina eri juttu treenata yksinään kuin joukkueen kanssa. Parin viikon tauko oli syönyt hiukan ajoituksia ja vastaavaa, mutta muuten tilanne oli oikeinkin hyvä. Vauhtia Mestis-ukoilla ainakin riitti, Virtanen puhkui.


TPS:stä potkut saanut Jonne Virtanen liittyi TUTOn harjoitusvahvuuteen

jatkoaika.com 22:41 16.09

Turkulainen Mestis-seura TUTO kertoi Twitterissä Jonne Virtasen liittyvän edustusjoukkueen harjoituksiin.


Jonne Virtanen saapui Tuton kotihalliin: Hyökkääjä harjoitteli jo aamulla – näin riita TPS:n kanssa etenee

iltalehti 11:36 16.09

Jonne Virtasen siirtyminen Tuto Hockeyn harjoitusrinkiin on varmistunut. Hyökkääjä harjoitteli jo aamulla Kupittaalla. Sopimuskohun keskellä oleva Jonne Virtanen on mukana Tuton harjoituksissa jo tänään maanantaina. Varsinaiseen Tuton treeniryhmään Virtanen liittyy illalla. Maanantaina aamulla ohjelmassa oli jo omatoiminen harjoitus Kupittaan jäähalissa.


TPS:llä vaisu liiga-avaus, Lukon ruotsalaishankinta räväytti huipputehot 2+2

iltalehti 20:26 14.09

Tepsi taipui kotonaan Ässille. TPS:n liiga-avaus oli suurennuslasin alla, sillä oli kiintoisaa nähdä, miten Jonne Virtasen kohupotkujen ravistelema joukkue esiintyisi ensi-illassaan. Vastaus: vaisusti. Tepsi taipui Porin Ässille maalein 1-3.


Turussa viihtyvä Topi Nättinen kertoi TPS-ryhmän suhtautumisesta Jonne Virtasen tapaukseen: "Jos tulee tuollainen isompi käänne, se ei voi olla vaikuttamatta joukkueeseen"

jatkoaika.com 20:08 14.09

Muun muassa teatteri vie TPS-hyökkääjä Topi Nättisen ajatukset pois jääkiekosta.


Jukka Virtanen tekee viimeisen kotiseutumatkansa ensi maanantaina– katso ruumisauton reitti

iltalehti 10:56 14.09

Kotiseutumatkan ideana on kunnioittaa edesmenneen Jukka Virtasen muistoa. Varhain sunnuntaiaamuna 1. syyskuuta menehtynyt Jukka Virtanen tekee viimeisen kotiseutumatkansa Jämsänkoskella ensi maanantaina 16. syyskuuta. Kotiseutumatkalla kunnioitetaan Virtasen tapaa käydä Ahti ”Atsi” Leppäsen kanssa vuosittain tietyissä paikoissa Jämsänkoskella.


TS: Jonne Virtasen tapauksessa erikoinen käänne – TPS:n mukaan päävalmentaja Kalle Kaskinen ei liity sotkuun mitenkään

MTV 22:13 13.09

Hyökkääjä Jonne Virtasen hyllytykseen vahvasti liitetty TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskisella ei ollut mitään tekemistä ratkaisun kanssa, kertoo seuran toimitusjohtaja Santtu Jokinen Turun Sanomille antamassaan haastattelussa.


TS: Jonne Virtasen tapauksessa erikoinen käänne – TPS:n mukaan päävalmentaja Kalle Kaskinen ei liity tapaukseen mitenkään

MTV 22:13 13.09

Hyökkääjä Jonne Virtasen hyllytykseen vahvasti liitetty TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskisella ei ollut mitään tekemistä ratkaisun kanssa, kertoo seuran toimitusjohtaja Santtu Jokinen Turun Sanomille antamassaan haastattelussa.


alkukausi pakottaa tulosta Ilveksessä ? valtionyhtiöistä niukka

Hot topics