Virtanen KooKoosta KalPan hyökkäykseen jatkoaika.com 23:59 16.05

KooKoota tähänastisen uransa edustanut Mikko Virtanen siirtyy tulevaksi kaudeksi KalPan riveihin.


Näin UMK-tuottaja kommentoi Daruden tappiota Tel Avivissa: ”Arvaamaton kisa” iltalehti 19:08 15.05

Israelin Euroviisuissa Suomea edustanut Darude eli Ville Virtanen jäi ilman finaalipaikkaa tiistaina 14. toukokuuta käydyssä ensimmäisessä semifinaalissa. Darude ja Sebastian Rejman edustivat Suomea kappaleella Look Away. Suomi esiintyi viisujen 1. semifinaalissa, joka käytiin Tel Avivissa tiistaina. Suomen viisuedustaja oli tänäkin vuonna Ylen kutsuvierasartisti. Keväällä Uuden Musiikin Kilpailussa yleisö äänesti ainoastaan esiintymiskappaletta, artistivalintaan ei voinut vaikuttaa. Sama käytäntö oli myös viime vuonna, jolloin kutsuvierasartistina oli Saara Aalto.


Darude lähetti Euroviisuista videoterveiset Staraan: ”Jos siellä on kisastudioita…” stara 20:15 14.05

Suomea Euroviisuissa tänään edustavat Ville ”Darude” Virtanen ja Sebastian Rejman


Viihdelehti Stara.fi stara 20:15 14.05

Suomea Euroviisuissa tänään edustavat Ville ”Darude” Virtanen ja Sebastian Rejman


Sebastian Rejman sanoi ensin ei euroviisuille – tänään hän esiintyy Tel Avivin lavalla: ”Kelmi väsytti minua, kunnes lähdin mukaan” iltasanomat 12:56 14.05

Darude eli Ville Virtanen sai tehdä melkoisesti töitä ennen kuin Sebastian Rejman lähti laulajaksi euroviisuihin.


Jonne Virtaselta jäätävä heitto Kaapo Kakon loistoon MTV 13:20 13.05

Kaapo Kakko on aloittanut jääkiekon MM-kisat fantastisella tavalla ja iskenyt kahteen otteluun jo viisi maalia. TPS:n kolossihyökkääjä Jonne Virtanen tarjoaa soppaan omat taatut verbaalimausteensa.


Nyt on harvinaista! Tässä on Daruden harvoin julkisuudessa nähty Michelle-vaimo iltalehti 21:22 12.05

Darude yllätti ja toi rakkaansa viisujen oranssille matolle. Euroviisujen avajaisissa nähtiin harvinainen tilanne kun Darude, Ville Virtanen, toi Euroviisujen avajaisten oranssille matolle Michelle Virtasen, vaimonsa. Puolisoita on harvemmin nähty avajaisissa.


Darude asteli Euroviisujen avajaisiin: ”Ei jännitä, enemmän haluaisin jo päästä tekemään” iltasanomat 20:51 12.05

Suomen euroviisuedustaja Darude eli Ville Virtanen ja solisti Sebastian Rejman astelivat sunnuntaina illalla Eurovision laulukilpailun avajaisiin Israelissa Tel Avivissa.


Vedonlyöjiltä murska-arvio Daruden viisumenestyksestä – artisti pysyy vielä luottavaisena: "Tämä on oikeilla uomillaan" mtv 18:22 11.05

Suomen euroviisuedustaja Darude eli Ville Virtanen ja solistina toimiva Sebastian Rejman ovat olleet Israelissa Tel Avivissa jo viikon päivät. Laulukilpailuun valmistautuminen alkoi välittömästi, sillä Virtanen ja Rejman ehtivät nukkua vain muutaman tunnin ennen kuin he suuntasivat ensimmäisiin harjoituksiin.


Suomen Euroviisu esitettiin hotellin loungessa – upea versio tuoreella videolla! stara 20:00 08.05

Suomea Euroviisuissa parhaillaan Israelin Tel Avivissa edustava Ville ”Darude” Virtanen


ainakin auton osaa haukuttiin lahtariämmäksi – heti ensimmäisistä piirroistaan Kokoomus suosituin puolue Söderholmin apuvalmentaja Saksan Valmensiko Ylellä Iso ”Ylimääräinen

Uutiset