Mitä Jonne Virtanen tekee seuraavaksi? Turussa lehdistötilaisuus ensi maanantaina - ”Pallo on Jonnella”

iltalehti 15:49 21.09

Tuto haluaa pitää kohutun voimahyökkääjän riveissään. Turun Palloseurasta potkut saaneen ja tällä viikolla Mestis-seura Tuton kanssa harjoitelleen Jonne Virtasen jatko on auki. Tuto ja Virtanen olivat sopineet vain kuluneesta viikosta, ja tänä viikonloppuna jatko on tarkoitus ratkaista. Tuto haluaa pitää 542 SM-liigapeliä vääntäneen voimahyökkääjän riveissään, kun Mestis ensi viikon perjantaina starttaa.


Kolme entistä Tenavatähteä tänään tv:ssä: ”Tuntuu, etten kasva aikuiseksi ollenkaan”

iltalehti 09:56 21.09

Yksi Tenavatähdistä on Konsta Hietanen, joka kisasi aikanaan voitokkaasti Daa-da daa-da -hitillä. Antti Pääkkönen, Konsta Hietanen ja Johanna Virtanen saattavat olla ikänsä puolesta aikuisia, mutta monelle he ovat yhä Tenavatähtiä. Kolmikko osallistui 1990-luvun alkupuoliskolla voimissaan olleeseen lasten laulukilpailuun, jossa he lauloivat tiensä suomalaisten sydämiin. Kuka voisikaan unohtaa Antti Pääkkösen riipaisevaa tulkintaa Vanhasta holvikirkosta, Johanna Virtasen versioimaa Molto Prestoa tai Konsta Hietasen voitokasta Daa-da daa-daa? Tänään kolmikko nähdään TV1:llä Hyvät katsojat -tv-visailussa.


Jonne Virtanen teki Ben Bloodille hulvattoman tarjouksen: Käski Keuruulle syömään makkaraa – ”Meillä on kaikkea”

iltasanomat 11:54 20.09

Jonne Virtanen kutsui Ässien italianpadalle nyrpistelleen Ben Bloodin makkaransyöntiin Keuruulle.


Jonne Virtasen paluu kasvattajaseuraansa

jatkoaika.com 08:30 20.09

Jonne Virtanen palasi kasvattajaseuransa TUTOn paitaan harjoitusottelussa Keuruulla. Vierasjoukkue oli lainannut paidat peliin seuran A-nuorilta, joten Virtasen selkämyksessä luki nimenä Kochubeinik. TUTO voitti ottelun 1-3, Virtasen tehtyä ottelun avausmaalin.


SM-liigan ruokagate paisuu – Jonne Virtanen lähetti rasvaiset terveiset Ässien kattausta kritisoineelle Tapparan pakille

MTV 08:11 20.09

Tapparan puolustaja Ben Blood sytytti ruokakeskustelun SM-liigassa postaamalla kuvan Ässien tarjoamasta pelin jälkeisestä ruuasta. TUTO Hockeyn riveissä pelannut Jonne Virtanen käristi asiaa lisää. 


Jonne Virtanen debytoi TuTossa Keuruulla – kommentoi kohupotkujaan: ”Tiettyjen henkilöiden toiminta on ollut hemmetin ammattitaidotonta”

iltasanomat 22:37 19.09

Jonne Virtasen tämän kauden pelipaikasta ei ole tietoa.


TPS:stä erotettu Jonne Virtanen palasi tositoimiin - Selkämyksessä luki Kochubeinik

jatkoaika.com 22:36 19.09

31-vuotias Jonne Virtanen palasi kasvattiseuransa TUTOn paitaan 24 vuoden tauon jälkeen ja auttoi joukkuettaan voittoon Keupa HT:n vieraana Keuruulla.


Kaukaloihin palanneen Jonne Virtasen uusi TuTo-paita herätti hilpeyttä – venäläiselle nimelle löytyi järkiselitys

iltasanomat 19:20 19.09

Entinen TPS-hyökkääjä Jonne Virtanen palasi kaukaloon torstai-iltana Keuruulla KeuPa HT:n ja TuTon välisessä mestiksen harjoitusottelussa.


Jonne Virtanen viilettää Mestiksessä! Hyppää nelosketjun keskelle - ”Kohti Keuruun jääpalatsia”

iltalehti 16:36 19.09

Jonne Virtanen on Tuton kokoonpanossa harjoitusottelussa KeuPaa vastaan. SM-liigaseura TPS:n kanssa riitautunut Jonne Virtanen on torstaina Tuton kokoonpanossa, kun Turun jääkiekkoylpeyksistä toinen kohtaa harjoitusottelussa KeuPan. 542:n liigaottelun konkari viilettää Tuton nelosketjun keskushyökkääjänä. 31-vuotiaan ja 118-kiloisen Virtasen laidoilla pelaavat nuoret Juho Mäkelä, 23, ja Aaro Löyttymäki, 22.


TPS:stä lähtemään joutunut Jonne Virtanen pelaa tänään TUTO-paidassa

yle 16:00 19.09

Jonne Virtanen pelaa TUTO Hockeyn riveissä harjoitusottelussa KeuPaa vastaan.


TPS:stä ulos potkittu Jonne Virtanen pelaa tänään TUTO-paidassa

yle 16:00 19.09

Jonne Virtanen pelaa TUTO Hockeyn riveissä harjoitusottelussa KeuPaa vastaan.


Uusi seura löytyi – TPS:stä ulos potkittu Jonne Virtanen pelaa tänään TUTO-paidassa

yle 16:00 19.09

Jonne Virtanen pelaa TUTO Hockeyn riveissä harjoitusottelussa KeuPaa vastaan.


TPS:stä ulos potkittu Jonne Virtanen äimistelee hurjia huhuja ja elättää nyt perhettään säästöillä – vaikeatkin ratkaisut käyneet mielessä kohun keskellä: "Tässä on eskaloitunut aika moni asia"

yle 11:41 19.09

Jonne Virtasen pitäisi tällä hetkellä pelata SM-liigan avauskierroksia. Sen sijaan harjoituskauden lopulla käynnistynyt myrsky uhkaa jopa uran suuntaa.


Tositoimiin palannut Lauri Korpikoski positiivisella mielellä ? "Pikkuhiljaa jääkiekkoilijan arki tutuksi"

jatkoaika.com 22:17 18.09

Viime kaudella ainoastaan seitsemän peliä pelannut TPS:n Lauri Korpikoski lähti kauteen positiivisella mielellä pitkän sairastelun jälkeen. Edes case Virtanen ei häirinnyt turkulaisen valmistautumista Liiga-syksyyn. Korpikoski oli tyytyväinen siitä, miten hänen joukkueensa tylsytti Ilveksen nopeuden ja nappasi tärkeän avausvoiton.


Jonne Virtanen vahvistaa: Neuvottelee Mestis-joukkueen kanssa - "Ei tässä montaa vuotta heti kiinni lyödä"

iltalehti 20:15 18.09

Nopeimmassa aikataulussa Virtanen nähdään Tuton pelipaidassa jo torstaina. Iltalehti uutisoi torstaina Jonne Virtasen olevan lähellä siirtoa Mestiksessä pelaavan Tuton paitaan. Nyt Virtanen vahvistaa uutisen. Sopimus turkulaisseuraan on hänen mukaansa lähellä toteutua.


Jukka Virtasen muistokirjoituksessa siteerataan koskettavasti Peter Pan -näytelmää: ”On edessä kyynelten lahti”

iltalehti 06:33 18.09

Jukka Virtanen kuoli pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana Helsingissä 1. syyskuuta 2019. Helsingin Sanomat on julkaissut Jukka Virtasen kuolinilmoituksen. Ilmoituksessa lukee koskettavasti: – On edessä kyynelten lahti. Sen takana kauniin kuoleman maa. Ja suurten surujen huvijahti sinne kulkijan kerran kuljettaa. Kukin lähteä saa aikataulunsa mukaan. Eikä myöhästy kukaan. Sillä kaunis on kauniin kuoleman maa.


Jonne Virtanen mainitsi Teemu Ramstedtin puheissaan viinankäytöstä SM-liigassa – SaiPa-tähti otti kuitin huumorilla

MTV 15:04 17.09

SaiPaa edustava hyökkääjä Teemu Ramstedt otti huumorilla Jonne Virtasen heiton alkoholinkäytöstä jääkiekon SM-liigassa.


Jonne Virtanen panee TPS:n ahtaalle sopimuskiistassa, lakimiehen kanssa punottu selvä suunnitelma - ”En ole ihan niin yksinkertainen kuin miltä ehkä näyttää”

iltalehti 09:21 17.09

Jonne Virtasen arki TPS-kohun jälkeen alkoi maanantaina. Omatoiminen aamutreeni Kupittaan jäähallilla täydentyi joukkueharjoituksella Mestiksessä pelaavan Tuto Hockeyn edustusjoukkueen kanssa maanantai-iltana. Iltalehden Kupittaan hallilta harjoituksen jälkeen tavoittama "Monsterimonni" oli intoa täynnä kuin vissypullo. Lätkänpelaaminen joukkueen kanssa maistui taas mansikoilta. - Todella hyvältä tuntui päästä taas treenaamaan ja pelaamaan joukkueen kanssa. On aina eri juttu treenata yksinään kuin joukkueen kanssa. Parin viikon tauko oli syönyt hiukan ajoituksia ja vastaavaa, mutta muuten tilanne oli oikeinkin hyvä. Vauhtia Mestis-ukoilla ainakin riitti, Virtanen puhkui.


Mitä SM-liigaseuroja Jonne Virtanen on edustanut? Pelaa tiistain 10 kysymystä!

iltalehti 05:55 17.09

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Kuinka monta olympiamitalia Jani Sievinen voitti? 2) Mitä neljää seuraa Jonne Virtanen on edustanut SM-liigassa?


Ali halusi kostaa kuin orpo Natsi-Saksa pyritään murtamaan” Ravivihje Toto5 Hagmyren ruokkivat ongelmaa

Hot topics