Meksikolaismies kuljetti vaimoaan sairaalaan synnyttämään Yhdysvalloissa – maahanmuuttoviranomaiset pidättivät MTV 18:52 21.08

Viimeisillään raskaana ollut nainen joutui ajamaan itse sairaalaan maahanmuuttoviranomaisten pidätettyä hänen miehensä, kertovat muun muassa The New York Times ja CBS News.


Kolme ihmistä haavoittunut ampumisessa Lontoossa – poliisi ei epäile terrorismia MTV 05:13 21.08

Kolme ihmistä on haavoittunut maanantaina illalla Lontoossa tapahtuneen ampumisen takia, kertoo poliisi Twitterissä. Tapaus ei viranomaisten mukaan liity terrorismiin.


Ainakin kymmenen vaeltajaa kuollut rajussa tulvassa Italiassa – useita kadoksissa MTV 05:08 21.08

Kymmenen vaeltajaa on kuollut Raganello-vuoristojoen äkillisessä tulvassa Italian Calabriassa myöhään maanantaina, kertoo sanomalehti Corriere della Sera. Paikallisten pelastusviranomaisten mukaan useita ihmisiä on yhä kadoksissa.


USA:n viranomaisten hallussa yhä 565 rajalla perheestään erotettua lasta iltasanomat 07:51 18.08

Yhdysvalloissa viranomaisilla on yhä hallussaan 565 lasta, jotka erotettiin aiemmin tänä vuonna rajalla perheistään osana presidentti Donald Trumpin hallinnon niin sanottua nollatoleranssipolitiikkaa.


USA:n viranomaisten hallussa yhä 565 rajalla erotettua lasta iltasanomat 02:48 18.08

Oikeuden asettama määräaika palauttaa lapset perheilleen umpeutui kolme viikkoa sitten.


Video: Lohduton näky Intian massiivisista tulvista – jo yli 160 kuollut, satoja tuhansia paennut kodeistaan MTV 17:25 17.08

Keralan osavaltiota piinaavissa tuhoisissa tulvissa on viranomaisten mukaan kuollut 164 ihmistä. Kodeistaan on joutunut pakenemaan jopa 200 000 ihmistä.


Trump poisti CIA:n ex-johtajan turvallisuusluokituksen – John Brennan varoittaa: "Tämän pitäisi huolestuttaa kaikkia amerikkalaisia" MTV 06:02 16.08

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on poistanut maan keskustelutiedustelupalvelu CIA:n entisen johtajan John Brennanin turvallisuusluokituksen. Samalla Trump varoitti myös useiden muiden viranomaisten turvallisuusluokitusten olevan vaarassa. Asiasta kertoo CNN.


Indonesian maanjäristyksen uhriluvun pelätään nousevan edelleen – jopa 543 jälkijäristystä MTV 06:24 14.08

Indonesian viranomaisten mukaan Lombokin saarta reilu viikko sitten ravistellut voimakas maanjäristys on surmannut viranomaisten mukaan ainakin 436 ihmistä. Asiasta uutisioi uutiskanava CNN.


Eilinen palvelunestohyökkäys tehtiin ulkomailta: Jopa kymmeniä hyökkäyksiä valtionhallintoon vuodessa MTV 22:16 13.08

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus on selvittänyt eilistä laajaa palvelunestohyökkäystä. Tähän mennessä tiedetään, että hyökkäys tehtiin ulkomailta. Poikkeuksellisen laaja palvelunestohyökkäys kaatoi eilen valtionhallinnon viranomaisten ja ministeriöiden verkkosivustoja, mutta jo aamuun mennessä sivut toimivat normaalisti.


KRP:tä pyydetty tutkimaan ulkomailta sunnuntaina tullutta palvelunestohyökkäystä – kaatoi viranomaisten sivustoja tunneiksi MTV 18:06 13.08

Valtion tieto- ja viestintäkeskus Valtori on pyytänyt keskusrikospoliisia tutkimaan eilistä palvelunestohyökkäystä, kertoo toimitusjohtaja Pasi Lehmus STT:lle.


Vuorikiipeilijöitä kuljettanut helikopteri joutui vaikeuksiin Tadzhikistanissa – 16 pelätään kuolleen iltasanomat 13:08 13.08

Paikallisten viranomaisten mukaan kaksi pelastushelikopteria on lähetetty turmapaikalle.


Hyökkäys Suomen viranomaisverkkoihin: Suomi.fi-tunnistautuminen toimii, mutta verkkosivustot edelleen alhaalla MTV 21:43 12.08

Palvelunestohyökkäys on kaatanut tänään useiden valtionhallinnon viranomaisten ja ministeriöiden verkkosivustoja, kertoo Kyberturvallisuuskeskuksen päivystäjä Jukka Käyhkö.


Kuka hyökkäsi juuri Suomen viranomaisverkkoihin? ”Varmasti tulevan viikon keskeinen aihe” MTV 19:50 12.08

Laaja palvelunestohyökkäys on kaatanut tänään useiden valtionhallinnon viranomaisten ja ministeriöiden verkkosivustoja. Hyökkäys on estänyt useisiin verkkopalveluihin tunnistautumisen.


Suomen viranomaisverkkoihin tehty hyökkäys: Useat viranomaisten verkkosivut kaatuivat MTV 18:55 12.08

Palvelunestohyökkäys on kaatanut useiden valtionhallinnon viranomaisten ja ministeriöiden verkkosivustoja, kertoo Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskuksen Valtorin toimitusjohtaja Pasi Lehmus.


Suomen viranomaisverkkoihin tehty hyökkäys MTV 18:55 12.08

Palvelunestohyökkäys on kaatanut useiden valtionhallinnon viranomaisten ja ministeriöiden verkkosivustoja, kertoo Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskuksen Valtorin toimitusjohtaja Pasi Lehmus.


Hyökkäys käynnissä Suomen viranomaisverkkoihin MTV 18:55 12.08

Viranomaisten verkkopalveluihin kirjautumisessa on parhaillaan laajoja ongelmia kirjoittaa Helsingin Sanomat.


CNN: Useimmat USA:n rajalla perheistään erotettujen lasten karkotetut vanhemmat löydetty iltasanomat 06:48 11.08

Viranomaisten hallussa on tällä hetkellä 386 lasta, joiden vanhemmat on karkotettu maasta.


4,6 miljoonaa kanadalaisista käytti kannabista alkuvuonna – viihdekäyttö laillistetaan syksyllä MTV 05:54 10.08

Kanadassa harva suunnittelee kokeilevansa kannabista sen jälkeen, kun kannabiksen viihdekäytöstä syksyllä tulee maassa laillista, kertoo Kanadan tilastoviranomaisten kyselytutkimus.


Selvitys suosittelee: Viranomaisten kanssa asiointi ensisijaisesti verkkoon –? mutta ilman ihmisten pakottamista MTV 14:59 09.08

Viranomaisten kanssa asioinnin tulisi olla tulevaisuudessa ensisijaisesti sähköistä, esittää oikeustaloustieteen professori Kalle Määttä valtiovarainministeriön julkaisemassa selvityksessä.


Indonesian uhriluku kasvaa, yli 150 000 joutunut pakenemaan kodeistaan iltasanomat 12:33 08.08

Viranomaisten mukaan 130 ihmistä on kuollut. Saarella tarvitaan lääkintähenkilökuntaa.


salaisuutensa

Uutiset