Räjähdys aiheuttanut tuhoa ruokakaupassa Briteissä – uhreista ei tietoa iltasanomat 22:57 25.02

Leicesterin viranomaiset on hälytetty toimiin voimakkaan räjähdyksen jälkeen Britanniassa.


Kuutostie osittain poikki – henkilöauto paloi tiellä MTV 13:30 24.02

Liikenne on poikki Kuutostiellä Etelä-Karjalassa liikenneonnettomuuden takia. Viranomaiset kertovat, että onnettomuuspaikalla Parikkalan kohdalla palaa henkilöauto ja lisäksi meneillään ovat öljyvahingon torjuntatyöt.


31-vuotias Playboy-malli löydettiin kuolleena kotoaan – hammaslääkäri-aviomiestä epäillään veriteosta iltasanomat 12:45 24.02

Julkkiskaunotar Anastasia Cia löydettiin kuolleena kotoaan. Viranomaiset epäilevät aviomiehen surmanneen hänet.


31-vuotias Playboy-malli löydettiin kuolleena kotoaan – aviomiestä epäillään veriteosta iltasanomat 12:45 24.02

Julkkiskaunotar Anastasia Cia löydettiin kuolleena kotoaan. Viranomaiset epäilevät aviomiehen surmanneen hänet.


Kuutostie poikki – henkilöauto palaa tiellä MTV 12:25 24.02

Liikenne on poikki Kuutostiellä Etelä-Karjalassa liikenneonnettomuuden takia. Viranomaiset kertovat, että onnettomuuspaikalla Parikkalan kohdalla palaa henkilöauto ja lisäksi meneillään ovat öljyvahingon torjuntatyöt.


Ihmisen pelätään hukkuneen Joensuussa – poliisi pyytää ilmoittamaan kadonneista henkilöistä iltasanomat 04:00 24.02

Viranomaiset pitävät todennäköisenä, että joku on hukkunut.


Ihmisen pelätään hukkuneen Joensuussa – jäljet päättyivät suoraan sulaan iltasanomat 04:00 24.02

Viranomaiset pitävät todennäköisenä, että joku on hukkunut.


Vuosia sitten varastettu Degas’n maalaus löytyi bussin tavaratilasta Ranskassa iltasanomat 17:14 23.02

Ranskassa viranomaiset ovat löytäneet vuosia sitten varastetun Edgar Degas’n maalauksen moottoritien varteen pysähtyneen linja-auton tavaratilasta.


Tunnistatko näitä tavaroita? Tieto voi pelastaa lapsen seksuaaliselta hyväksikäytöltä MTV 14:58 23.02

Euroopan poliisivirasto Europol on julkaissut uusia kuvia, joiden toivotaan johtavan viranomaiset lasten hyväksikäyttäjien jäljille. Kuvissa on esineitä ja paikkoja, jotka näkyvät lapsiseksiä esittävien kuvien taustalla.


Kiinan viranomaiset haluavat katkaista ikivanhan perinteen – eroottiset tanssijat pois hautajaisista iltasanomat 21:31 22.02

Länsimaiden vaikutus näkyy Kiinassa. Hedelmällisyyttä symboloivat stripparit halutaan kieltää hautajaisissa.


Turvallisuuspoliisi Säpo arvioi Ruotsiin kohdistuvan uhan olevan korkeammalla kuin aikoihin iltasanomat 14:44 22.02

Viranomaiset saavat päivittäin useita ilmoituksia epäillyistä uhista.


Saksalais-venäläinen mies, 70, puukotti nuoria turvapaikanhakijoita Saksassa: Syyte poliittisesti motivoitujen murhien yrityksistä iltalehti 13:13 22.02

Juopunut mies puukotti alaikäistä afganistanilaista sekä syyrialaista ja irakilaista. Saksan poliisi on pidättänyt 70-vuotiaan Saksan ja Venäjän kaksoiskansalaisen "poliittisesti motivoitujen" murhien yrityksestä, viranomaiset kertoivat torstaina. Epäilty puukotti viime lauantaina Heilbronnin kaupungissa Baden-Württembergin osavaltiossa kolmea turvapaikanhakijaa kirkon ulkopuolella. 17-vuotias afganistanilaismies sai veitsihyökkäyksessä vakavat vammat. Lisäksi 19-vuotias irakilaismies ja 25-vuotias syyrialaismies haavoittuivat.


Etelä-Korean media: Kim Jong-unin pikkusisko raskaana iltalehti 13:02 22.02

Pohjois-Korean johtajan pikkusiskon kerrotaan odottavan toista lastaan. Kim Yo-jongin raskaudesta raportoivat useat eteläkorealaiset mediat. Chosun Ilbo -lehden mukaan Kim olisi kertonut raskaudestaan Etelä-Korean viranomaisille osallistuessaan Pyeongchangin olympialaisten avajaisiin. Hankalaan välikäteen joutuneet Etelä-Korean hallinnon viranomaiset pitävät nyt suunsa supussa.


Nigerian viranomaiset kertovat pelastaneensa kymmeniä kadonneita tyttöjä – kaksi löydetty kuolleena iltasanomat 05:46 22.02

Poliisi kertoi keskiviikkona, että yli sata tyttöä oli kateissa Boko Haramin hyökkäyksen jäljiltä.


Nigerian viranomaiset kertovat pelastaneensa kymmeniä kadonneita tyttöjä iltasanomat 05:46 22.02

Poliisi kertoi keskiviikkona, että yli sata tyttöä oli kateissa Boko Haramin hyökkäyksen jäljiltä.


Linja-auto syöksyi rotkoon Perussa – kymmeniä ihmisiä kuollut MTV 17:44 21.02

Ainakin 22 ihmistä on kuollut Perussa linja-auton syöksyttyä rotkoon, kertovat maan viranomaiset. Lisäksi ainakin 20 ihmistä on loukkaantunut.


Pelastajat käynnistivät Iranissa kammottavan tehtävän: Kantavat lentoturman uhrit alas vuoristosta iltasanomat 15:28 21.02

Iranissa pelastustiimit alkoivat keskiviikkona tuoda lentoturman jäljiltä löydettyjä kuolonuhreja pois vuoristosta, kertoivat viranomaiset.


DNA-tunnistettu ensimmäisen maailmansodan sotilas pääsee vihdoin haudan lepoon Ranskassa iltalehti 10:00 21.02

Viranomaiset löysivät 100 vuotta sitten kaatuneen sotilaan 75-vuotiaan tyttärenpojan. Sata vuotta Verdunin taistelun jälkeen ranskalaissotilas Claude Fournier pääsee vihdoin haudan lepoon. Fournier, jonka ruumis jäi taistelukentille, haudataan keskiviikkona, uutistoimisto AFP kertoo. Kersantti Fournier on ensimmäinen ensimmäisessä maailmansodassa kuollut ranskalaissotilas, joka on tunnistettu DNA:n avulla. Näytteet saatiin hänen sukulaisiltaan.


Ranskassa pidätetty kolme henkilöä epäiltynä kytköksistä viime kesän terrori-iskuihin MTV 18:17 20.02

Ranskassa viranomaiset ovat pidättäneet kolme ihmistä liittyen Kataloniassa Espanjassa viime elokuussa tehtyihin terroritekoihin. Henkilöillä epäillään olleen yhteyksiä Driss Oukabiriin, joka kuului iskut tehneeseen ääri-islamilaiseen terroristisoluun.  


Espoossa murtauduttu jo seitsemään asuntoon - tekijöinä samat vorot? Poliisi toivoo vihjeitä iltalehti 15:49 20.02

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että Pohjois-Tapiolassa, Laajalahdessa ja Friisinmäessä on murtauduttu helmikuun aikana jo seitsemään asuntoon. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että alustavan esitutkinnan perusteella asuntomurtojen sarjan taustalla on sama tekijä tai tekijöiden ryhmä. Viranomaiset siis epäilevät, että kyse on samasta rikoskokonaisuudesta. Poliisin julkaiseman kuvan perusteella varkaat ovat menneet sisään ikkunan kautta. Murrot ovat kohdistuneet pari- ja rivitaloihin sekä omakotitaloihin. Poliisin mukaan osa rikoksista on tapahtunut päiväsaikaan ja osa iltaisin. Kähvelletty omaisuus on ollut mahdollisimman arvokasta ja pienikokoista kuten koruja ja kelloja, eli sellaista minkä saa helposti nopeasti mukaan.


Uutiset