Temptation Island -Vilman synnytyksestä viikko – julkaisi kuvan vartalostaan: "Olen jo täysin tyytyväinen"

mtv 11:00 28.05

Temppareista tuttu pariskunta Vilma ja Juuso kertovat Youtubessa vetäytyneensä karanteeniin, koska Vilmalla todettiin koronavirustartunta ja myös Juuson epäillään altistuneen.


TIS-Vilman rehellinen kuvapäivitys - kroppa viikko synnytyksen jälkeen: ”Olen jo täysin tyytyväinen”

iltalehti 20:34 27.05

Temppareista tuttu Vilma sai viikko sitten keskiviikkona esikoistyttärensä. Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma Karjalainen sai puolisonsa Juuso Lehmusvyöryn kanssa ensimmäisen lapsensa viikko sitten. Vauva syntyi myöhään keskiviikkoiltana. Heti synnytyksen jälkeen tuoreen äidin vointi oli heikko ja väsynyt. Hän kertoo nyt tuoreessa Instagram-pävityksessä voinnistaan ja ajatuksistaan muuttunutta kehoaan koskien.


Temppareista tutut Vilma ja Juuso ovat saaneet lapsen – ihana kuva äidistä ja pienokaisesta heti julki

iltalehti 15:21 21.05

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma päivitti asian hetki sitten Instagram-tililleen. Vilman mukaan vauva syntyi keskiviikkoiltana 23.31. –?Vauvamme syntyi eilen 20.5. klo 23:31, voi hyvin ja on todella ihana tuhisija. 3?984 gramman tytteli, Vilma päivittää Instagram-tiililleen.


Tyttö tuli! Temppareista tutut Vilma ja Juuso ovat saaneet lapsen

iltalehti 15:21 21.05

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma päivitti asian hetki sitten Instagram-tililleen. Vilman mukaan vauva syntyi keskiviikkoiltana 23.31. –?Vauvamme syntyi eilen 20.5. klo 23:31, voi hyvin ja on todella ihana tuhisija. 3?984 gramman tytteli, Vilma päivittää Instagram-tiililleen.


TIS-Vilman synnytys käynnistettiin - julkaisi kuvan sairaalasta: "Koitan kestää kaiken yksin"

iltalehti 13:29 20.05

Koronan sairastanut Vilma joutuu synnyttämään ilman Juuso-poikaystävää. Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma Karjalainen on lähtenyt synnyttämään. Tuleva lapsi on Vilman ja Juuso-poikaystävän ensimmäinen. Vilma kertoo Instagramissa, että saapui sairaalaan synnytyksen käynnistykseen.


Tempparit-Vilman lapsivedet menivät kesken somevideon kuvaamisen – julkaisee nyt itkuisia videoita sairaalasta: lapsen isä ei pääse synnytykseen koronan vuoksi

iltasanomat 08:29 20.05

Temppareista tutuksi tulleiden Vilman ja Juuson esikoinen syntyy hetkenä minä hyvänsä. Juuso ei kuitenkaan pääse mukaan synnytykseen koronasäädösten vuoksi.


Raskaana oleva TIS-Vilma sai koronan – matkusti testiin bussilla ilman maskia: ”Tein kaiken ohjeiden mukaan”

iltalehti 20:12 10.05

Raskaana oleva TIS-Vilmana tutuksi tullut tosi-tv-tähti sai koronan, laskettu aika kahden viikon päästä. Temptation Island -tosi-tv-sarjasta tuttu Vilma Karjalainen kertoo sosiaalisessa mediassa saaneensa koronan. Hän kertoo sairaudestaan sekä Instagram Stories -osiossa että Youtube-kanavallaan.


Tempparit-Vilman Instagram-tili kaapattiin – paljasti huijarille salasanansa ja sitten alkoi tapahtua: ”Tästä voi tulla vakavaa”

iltasanomat 10:24 07.05

Temptation Islandista tuttu Vilma erehtyi antamaan Instagram-tilinsä salasanan huijarille. Juuri kun hän luuli piinan olevan ohi, alkoi kaikki alusta.


TIS-Vilman kauhunhetket - ovela nettihuijari kiristi ja uhkaili: Menetti lopulta suositun Instagram-tilinsä ja elinkeinonsa

iltalehti 09:21 07.05

Temppareista tuttu Vilma kertoo tulleensa hakkerin huijaamaksi. Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutulla Vilma Karjalaisella on takanaan unettomia öitä. Viimeisillään raskaana oleva tosi-tv-tähti kertoo Iltalehdelle tulleensa huijatuksi alkuviikosta ulkomaalaisen nettihakkerin lähettämän sähköpostiviestin kautta. Tästä seurasi se, että hänen Instagram-tilinsä kaapattiin. – Minulta kiristettiin rahaa, kertoo Vilma Karjalainen Iltalehdelle.


Temptation Island -ohjelmasta tutut Vilma ja Juuso saavat pian lapsen – raskaus loppusuoralla tuoreissa kuvissa

iltalehti 12:14 24.04

TIS-pariskunta saa pian ensimmäisen lapsensa. Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutun pariskunnan Vilman, 25, ja Juuson, 30, edessä on suuri elämänmuutos, sillä heille syntyy pian lapsi. Pariskunta poseeraa Instagramissa tuoreissa kuvissa, jotka paljastavat hänen kauniisti pyöristyneen vatsansa. – Pian me olemme perhe, Vilma kirjoittaa Instagramissa julkaisemansa yhteiskuvan ohessa.


TIS-Vilma avautuu raskauden vaikutuksista vartaloonsa: ”17 kiloa tullut painoa ja joka paikka on turvonnut”

iltalehti 18:02 13.04

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutun Vilman raskaus on edennyt pitkälle. Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu pariskunta Vilma, 25, ja Juuso, 30, odottavat esikoistaan. He paljastivat ilouutisen Iltalehdelle joulukuussa. Vilma on päivittänyt sosiaaliseen mediaan ahkerasti kuvia ja tunnelmia raskautensa etenemisestä. Tuoreen Instagram-kuvan yhteydessä hän kertoo raskauden edenneen jo viikolle 35. Pienokaisen laskettu aika on toukokuussa.


TIS-Vilman laskettu aika on pian – haaveilee viini-illasta ystävien kesken: "Kaipaan avautumista, mistä kukaan ei muista aamulla mitään"

mtv 17:05 31.03

Tositelevisiosta tuttu Vilma kysyy seuraajiltaan sitä, että voiko myös äiti käydä viihteellä.


TIS-Vilma ja Juuso antavat pyyhkeitä Sami Kuroselle: ”Vähän on ote löystynyt”

iltalehti 08:07 28.12

Tuorein TIS-kausi pöyristytti Vilman ja Juuson ronskiudellaan. Temptation Island Suomi -ohjelmassa kahdella kaudella nähty pariskunta Vilma ja Juuso katsoivat epäuskoisina uusinta kuudetta TIS-kautta kotisohviltaan. Meno äityi tällä kaudella roisimmaksi kuin koskaan. Vilman mukaan sitä teki pahaa jopa katsoa. – Jäin toivomaan sitä enemmän, että olisi seurattu suhteitten kehittymistä, Vilma kommentoi.


Joulun jättiyllätys! TIS-Vilma ja Juuso saavat lapsen - raskauden alku oli shokki rasvaimun jälkeen

iltalehti 07:18 24.12

Temppareista tuttu pariskunta odottaa ensimmäistä lastaan. Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutun pariskunnan Vilman, 25, ja Juuson, 30, vuoteen on mahtunut monenlaisia käänteitä. Onnellisin käänne tapahtui syyskuussa, jolloin Vilman raskaustesti näytti positiivista. Helsinkiläisessä kahvilassa istuva pariskunta on onnesta soikeana. He ovat jo tovin tehneet mielessään matkaa tulevaan vanhemmuuteen.


Hot topics