Brittitähti raivostutti someseuraajat –meikkasi 5-vuotiaan tyttärensä täyteen tällinkiin: ”Tämä on niin väärin” iltalehti 21:47 03.08

Kerry Katona julkaisi kuvia meikatusta tyttärestään Instagramissa. Tv-persoona Kerry Katona on suututtanut someseuraajansa sen jälkeen, kun nainen julkaisi Instagram-tilillään kuvia meikatusta tyttärestään. Dylan-Jorge on vasta viisivuotias, mutta Katonan Instagram-kuvissa tyttö on täydessä pakkelissa: paksu kerros huulikiiltoa, ripsiväriä, luomiväriä, silmänrajaukset ja vahvasti meikatut kulmakarvat. Jos kuva ei näy, näet sen myös tästä. Katona kertoo kuvatekstissä, että meikki on hänen 17-vuotiaan tyttärensä Mollyn käsialaa.


Vuonna 2007 kadonnut poika löytyi – ampui sieppaajaisänsä ja joutui vankilaan stara 14:20 26.06

Viisivuotias Anthony Templet katosi vuonna 2007 Houstonin kodista, Yhdysvaltojen Teksasista.


Viihdelehti Stara.fi stara 14:20 26.06

Viisivuotias Anthony Templet katosi vuonna 2007 Houstonin kodista, Yhdysvaltojen Teksasista.


Viisivuotias kuoli ebolaan Ugandassa – naapurimaassa tuhansia tartuntoja iltasanomat 13:32 12.06

Viisivuotias on kuollut ebolaan Ugandassa, kertovat maan terveysministeriön edustajat.


Äiti sivuutti hyväksikäytön - Tv-sarja perustuu kuvottaviin tositapahtumiin iltalehti 06:33 05.06

Patrick Melrose kertoo paremmissa piireissä varttuneen Edward St. Aubynin elämäntarinan. Patrick Melrosea ei ole oikeasti olemassa, mutta Edward St. Aubyn on. Brittiläinen toimittaja-kirjailija kirjoitti omista, karmaisevista ja kuvottavista kokemuksistaan kirjasarjan vuosina 1992–2012. Niiden pohjalta syntyi viisiosainen, kehuttu tv-sarja Patrick Melrose, joka alkaa tänään Ylellä. Patrick Melrose on Edward St. Aubynin alter ego. Sekä menestysromaaneissa että brittidraamassa on otettu taiteellisia vapauksia, mutta se kenties kaikista kauhein on totisinta totta. St. Aubynin isä käytti seksuaalisesti hyväkseen poikaansa siitä asti, kun tämä oli viisivuotias. Arvostetun New Yorkerin artikkelissa vuodelta 2014 kuvaillaan, kuinka St. Aubyn oli ottanut asian puheeksi äitinsä kanssa jo aikamies ollessaan.


Miten hurmaava apuri! Prinssi George on perheensä kauppakassien kantaja iltalehti 20:45 03.06

Viisivuotias sydäntensärkijä osallistuu kotitöihin perheen maalaistalolla Anmer Hallilla. Cambridgen herttuapari on valmis tekemään kaikkensa, jotta heidän kolme lastaan saavat nauttia mahdollisimman normaalista lapsuudesta - ilman salamavalojen räiskymistä. Iso-Britanniassa koulujen kesälomat alkavat vasta heinäkuussa. Siitä syystä tällä viikolla on vedetty hetki henkeä kevätlomalla.


Viisivuotias toi 22 pussillista crackia esikouluun stara 19:00 16.05

Yhdysvalloissa tutkitaan tapausta, jossa viisivuotiaalta lapselta on löydetty iso määrä


Andrei Koivumäki latasi näkemyksensä leipäjonoista: ”Siellä on ihmisiä, jotka tulevat upouusilla Mersuilla” iltalehti 08:32 10.05

Andrei Koivumäki elää nykyisin leveästi, mutta lapsena tilanne oli toinen. Andrei Koivumäen perhe muutti Venäjältä Suomeen, kun hän oli vasta viisivuotias. Koivumäen mukaan lapsuus oli köyhä. Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa Koivumäki paljasti jonottaneensa itsekin leipäjonossa.


Äiti toi lapsen Suomeen ilman isän lupaa – oikeus katsoo, että viisivuotias pitää palauttaa välittömästi Ruotsiin iltasanomat 15:06 09.05

Miehen väkivaltaisesta käytöksestä oli merkintöjä Ruotsin sosiaalihuollossa, mutta hovin mukaan uhka ei kohdistu lapseen.


aseistautuneita” esiin ex-managerin tylyt loukkaantui salamaniskun takia Poliisi Porvoon ampumatapauksen

Uutiset