Tappara-legenda Ojanen uskoo tamperelaisjoukkueen mestaruuteen: ”Tuntuu, että kaverilla vähän tuska lisääntyy” iltalehti 15:24 25.04

Tampereen Tapparan legenda Janne Ojasen mukaan Tappara on vasta nyt syttynyt finaaleihin. Oulun Kärpät voitti SM-liigan finaalien kolme ensimmäistä ottelua peräkkäin. Tappara on ollut siitä lähtien veitsi kurkulla, mutta on voittanut viimeisimmät kaksi ottelua. Ensin maanantaina se otti voiton kotiluolassaan lukemin 2-0 ja tiistaina heti perään Oulussa lukemin 5-4. Tapparan legendoihin kuuluva Janne Ojanen on sitä mieltä, että tamperelaisjoukkueella oli vain hidas alku finaaleihin.


TIS-studio: Tiimilippis roihusi, mutta onko Sammyn ja Minnan ero sittenkään lopullinen? iltalehti 06:20 13.04

Iltalehden viihdetoimittajat ruotivat taas viimeisimmät Temptation Island Suomi -käänteet. Tämän viikon Temptation Island Suomen jaksot olivat järisyttävää katsottavaa. Sammyn tiimilippis roihusi nuotiossa, Eve itki, Minna katui ja kirsikkana kakun päällä: Markukselta paloi käpy. Mitä tästä kaikesta nyt oikein seuraa? Kestikö Minnalla todellakin näin kauan tajuta, ettei kondomipeli sittenkään istunut ihan perinteisen seuraleikin rajoihin? Katuuko Minna aidosti ja onko paluu Sammyn kainaloon vielä mahdollinen?


Dopingsyytöksiin väsynyt hiihtotähti Aleksandr Legkov lopettaa – ”On jo siirtynyt uuteen työuraan ja elämään” iltasanomat 07:22 11.04

Dopingskandaalin keskellä viimeisimmät vuodet ollut olympiavoittaja on kääntänyt katseensa jo uuteen työhön.


TIS-analyysi: Danin suru kerää sympatiaa - ”Raskasta katsottavaa” iltalehti 07:00 30.03

Iltalehden toimittajat ruotivat tällä kertaa Temptation Islandin varattuja miehiä. Temptation island Suomen viimeisimmät iltanuotiovideot aiheuttivat suurta tuskaa varsinkin Danille ja Markukselle. Bilehaina tunnetulle Danille sataa sympatiaa, kun Eve laittaa toisessa resortissa ranttaliksi. Surullisen miehen romahtaminen on riipaisevaa katsottavaa.


IL-US-gallup: Tiukka taistelu kärjessä: SDP jatkaa nousuaan - on nyt suosituin puolue iltalehti 09:41 29.03

IL-US-kannatuskysely antaa SDP:lle nyt 21 prosentin kannatuksen, kokoomukselle mitataan 19,9 prosenttia. Iltalehden ja Uuden Suomen kannatuskysely vahvistaa sen, mitä isojen medioiden (IL-US, Yle ja HS) gallupeissa on viime aikoina haisteltu. SDP:n kannatus on ollut nousussa, kokoomuksen kannatus on ollut liukumassa hiljalleen alaspäin. Tosin Ylen niin ikään tänään torstaina julkaisema mittaus antoi toisensuuntaista signaalia. IL-US:n uusimman kyselyn aineisto on kerätty 16.-26. maaliskuuta, eli viimeisimmät haastateltavat ovat vastanneet kuluvan viikon maanantaina.


Tienaatko enemmän vai vähemmän kuin ikäisesi? Katso luvut iltalehti 21:45 20.03

Nelikymppiset tienaavat hyvin, Tilastokeskuksen palkkarakennetaulukko kertoo. Nelikymppiset tienaavat Suomessa eniten. Tämä selviää Tilastokeskuksen palkkarakennetilastosta, jonka viimeisimmät tiedot ovat vuodelta 2016.


80 potilasta haasteet uskomattomalla tavalla kierroksen tulokset ja Moniveto Oulun mutta et Pikkuhelmarien riemukkaat Tähtihyökkääjästä Tutkija ”Hyvältä näyttää...hyttysten uupuneen hirvieläimen rantaan vaimo sekosi totaalisesti

Uutiset