Porin Ässien kriisi on kestänyt jo kuusi kuukautta – Katso aikajana koko kujanjuoksusta jatkoaika.com 14:53 16.11

Porin Ässien viimeisimmät kuukaudet ovat olleet yhtä kuohuntaa ja kohua. Kriisi on ollut kokonaisvaltainen: se on lähtöisin taloudesta, mutta konkretisoitunut henkilöstöratkaisuissa ja pelillisessä suoritustasossa. Juuret ovat vuosien takana, vaikka kaikki on paljastunut nyt vain kuuden kuukauden aikana. Tälle aikajanalle on koottu tapahtumien kulku.


Ylen toimittaja tarttui opintovapaaltaan juttuvinkkiin ja uusi Louhimies-kohu oli valmis: "Minun on vaikea hahmottaa, mistä tästä ollaan pöyristyneitä" MTV 11:36 18.10

Ohjaaja Aku Louhimiehen pesti BBC:n draamasarjassa päätettiin antaa toiselle ohjaajalle sen jälkeen, kun Ylen toimittaja otti yhteyttä Britannian yleisradioyhtiöön ja kysyi, oliko totta, että Louhimies oli rekrytoitu draamasarjan tuotantoon. Pöllöraati ruoti kohun viimeisimmät käänteet.


Kuvat: Olavi Virran koti Kruununhaassa oli 1950-luvulla aivan ultramoderni – ”Sisälsi kaikki viimeisimmät laitteet” iltasanomat 09:31 10.10

Virtojen kodissa oli kristalliastioita, hopeisia ruokailuvälineitä, taidetta ja tyylikkäitä huonekaluja.


Yksinäinen susi nähty Siilinjärvellä – Poliisi: ”Liikkuu ihmisasutuksen keskellä hankkiakseen helppoa ravintoa” iltasanomat 21:58 25.09

Viimeisimmät havainnot sudesta ovat tiistai-illalta läheltä Siilinjärven Ahmon koulua, Pohjois-Savossa.


F1 Extra: Erikoislähetys Kimi Räikkösen tilanteesta – milloin Ferrari ilmoittaa päätöksestään? MTV 15:41 07.09

Kimi Räikkösen Ferrari-tallilta odotetaan yhä tietoa tulevan kauden kuskivalinnoistaan. C Moren F1-tiimi päivittää erikoislähetyksessä sopimussotkun viimeisimmät käänteet.


Pöllöraati luonnehtii Niinistön ulostuloa kekkosmaiseksi eleeksi: "Voisikohan sitä kutsua myllykirjeeksi?" MTV 10:19 16.08

Sauli Niinistöstä ilmestyi tällä viikolla kaksi kirjaa, joiden esittämiä väitteitä on sittemmin puitu julkisuudessa. Pöllöraati ruoti Huomenta Suomessa kirjan kohuväitteet ja viimeisimmät käänteet.


"Näiltä huhuilta voidaan katkaista siivet" – Kimi Räikkösen tilanne elää koko ajan F1-varikolla MTV 16:50 23.06

Kimi Räikkösen jatko Ferrarilla on puhuttanut juhannusviikonloppuna Ranskan F1-varikolla, ja C Moren varikkotoimittaja Mervi Kallio kokosi yhteen viimeisimmät huhut suomalaisen tilanteesta.


Yli 50 kuollut Intian tappajamyrskyissä - äärisää jatkuu yhä iltalehti 19:34 29.05

Pohjois-Intiassa myrskyjen odotetaan jatkuvan viikon loppuun asti. Voimakkaat tuulet, myrskyt ja ukkoset ovat repineet Pohjois- ja Itä-Intian läpi ja tappaneet ainakin 54 ihmistä viidessä eri osavaltiossa. Viimeisimmät myrskyt katkoivat sähköjä, kaatoivat puita ja tuhosivat ihmisten koteja maanantain ja tiistain välisenä yönä.


Tappara-legenda Ojanen uskoo tamperelaisjoukkueen mestaruuteen: ”Tuntuu, että kaverilla vähän tuska lisääntyy” iltalehti 15:24 25.04

Tampereen Tapparan legenda Janne Ojasen mukaan Tappara on vasta nyt syttynyt finaaleihin. Oulun Kärpät voitti SM-liigan finaalien kolme ensimmäistä ottelua peräkkäin. Tappara on ollut siitä lähtien veitsi kurkulla, mutta on voittanut viimeisimmät kaksi ottelua. Ensin maanantaina se otti voiton kotiluolassaan lukemin 2-0 ja tiistaina heti perään Oulussa lukemin 5-4. Tapparan legendoihin kuuluva Janne Ojanen on sitä mieltä, että tamperelaisjoukkueella oli vain hidas alku finaaleihin.


TIS-studio: Tiimilippis roihusi, mutta onko Sammyn ja Minnan ero sittenkään lopullinen? iltalehti 06:20 13.04

Iltalehden viihdetoimittajat ruotivat taas viimeisimmät Temptation Island Suomi -käänteet. Tämän viikon Temptation Island Suomen jaksot olivat järisyttävää katsottavaa. Sammyn tiimilippis roihusi nuotiossa, Eve itki, Minna katui ja kirsikkana kakun päällä: Markukselta paloi käpy. Mitä tästä kaikesta nyt oikein seuraa? Kestikö Minnalla todellakin näin kauan tajuta, ettei kondomipeli sittenkään istunut ihan perinteisen seuraleikin rajoihin? Katuuko Minna aidosti ja onko paluu Sammyn kainaloon vielä mahdollinen?


Dopingsyytöksiin väsynyt hiihtotähti Aleksandr Legkov lopettaa – ”On jo siirtynyt uuteen työuraan ja elämään” iltasanomat 07:22 11.04

Dopingskandaalin keskellä viimeisimmät vuodet ollut olympiavoittaja on kääntänyt katseensa jo uuteen työhön.


TIS-analyysi: Danin suru kerää sympatiaa - ”Raskasta katsottavaa” iltalehti 07:00 30.03

Iltalehden toimittajat ruotivat tällä kertaa Temptation Islandin varattuja miehiä. Temptation island Suomen viimeisimmät iltanuotiovideot aiheuttivat suurta tuskaa varsinkin Danille ja Markukselle. Bilehaina tunnetulle Danille sataa sympatiaa, kun Eve laittaa toisessa resortissa ranttaliksi. Surullisen miehen romahtaminen on riipaisevaa katsottavaa.


IL-US-gallup: Tiukka taistelu kärjessä: SDP jatkaa nousuaan - on nyt suosituin puolue iltalehti 09:41 29.03

IL-US-kannatuskysely antaa SDP:lle nyt 21 prosentin kannatuksen, kokoomukselle mitataan 19,9 prosenttia. Iltalehden ja Uuden Suomen kannatuskysely vahvistaa sen, mitä isojen medioiden (IL-US, Yle ja HS) gallupeissa on viime aikoina haisteltu. SDP:n kannatus on ollut nousussa, kokoomuksen kannatus on ollut liukumassa hiljalleen alaspäin. Tosin Ylen niin ikään tänään torstaina julkaisema mittaus antoi toisensuuntaista signaalia. IL-US:n uusimman kyselyn aineisto on kerätty 16.-26. maaliskuuta, eli viimeisimmät haastateltavat ovat vastanneet kuluvan viikon maanantaina.


Tienaatko enemmän vai vähemmän kuin ikäisesi? Katso luvut iltalehti 21:45 20.03

Nelikymppiset tienaavat hyvin, Tilastokeskuksen palkkarakennetaulukko kertoo. Nelikymppiset tienaavat Suomessa eniten. Tämä selviää Tilastokeskuksen palkkarakennetilastosta, jonka viimeisimmät tiedot ovat vuodelta 2016.


kalaa ennen käsitelleessä yrityksessä punakhmerien johtohahmot tuomittiin taiteilijan maalaus – tunteikkaan vastuksen Sportille

Uutiset