Sara Sieppi piti täydellisen sometauon viidakossa – seuraukset yllättivät missikaunottaren: ”Se oli todella vapauttavaa” iltasanomat 12:21 13.07

Selviytyjät olivat Sara Siepille monella tapaa opettavainen kokemus.


Maanviljelijä Susanna Valtonen, 23, löysi avopuolison koulusta: "Toisella on tila ja toisella ei" yle 08:30 11.07

Hämeenlinnalainen maanviljelijä hoitaa pariakymmentä emolehmää ja helpottaa päivätyössään nuorten maanviljelijöiden elämää pykäläviidakossa.


Maanviljelijä Susanna Valtonen, 23, löysi aviomiehen koulusta: "Toisella on tila ja toisella ei" yle 08:30 11.07

Hämeenlinnalainen maanviljelijä hoitaa kolmeakymmentä emolehmää ja helpottaa päivätyössään nuorten maanviljelijöiden elämää pykäläviidakossa.


Selviytyjät-finaalin hävinnyt Kim Herold puhuu suunsa puhtaaksi – kieltää jyrkästi kauden kohauttavimman kieroilun: ”Jenkeissä olisin voittanut” iltasanomat 15:28 14.06

Selviytyjät-viidakossa kilpaillut Kim Herold ei ole katkera mistään, mutta uskoo, että Yhdysvalloissa hänen pelityyliään olisi arvostettu enemmän.


Tänään tv:ssä nippelitietoa hevosista: alkuhevosella oli varpaat, nykyhevosella on enemmän ilmeitä kuin koiralla iltalehti 06:11 12.06

Tänään alkavassa sarjassa pureudutaan siihen, miten miljoonien vuosien saatossa alkuhevosesta kehittyi nykyhevonen. Kolmeosainen ohjelmasarja selvittää, miten pikkuruinen alkuhevonen kesytettiin ja kuinka siitä muodostui suurikokoinen nykyhevonen, joita on yli 400 erilaista rotua. Antropologi Niobe Thompson analysoi kattavasti hevosen historiaa, ihmisen ja hevosen erityistä suhdetta sekä sen seurauksia. Tyylikkäästi toteutetussa ohjelmassa vieraillaan muun muassa Mongoliassa, Arabian niemimaalla sekä Siperiassa tutustumassa kunkin alueen tyypillisiin hevosiin. Ensimmäinen osa pureutuu hevosen alkuperään ja kesyttämiseen. Alkuhevonen eli maapallolla dinosaurusten jälkeen noin 45 miljoonaa vuotta sitten. Tällaisen pikkuruisen hevosen hyvin säilynyt fossiili löytyi Saksasta. Evoluutiobiologit luovat 3D-tekniikkaa hyödyntäen mallinnuksen siitä, miltä otus on näyttänyt ja kuinka se liikkui. Viidakossa asunut eläin oli rakenteeltaan hyvin erilainen, sillä oli esimerkiksi kavioiden tilalla varpaat. Mutta evoluutio muokkasi otuksesta nurmella nelistävän nykyhevosen. Ohjelmassa selvitetään hevosen huimaa kykyä juosta ratsastaja selässään jopa kaksi kertaa kovempaa kuin ihminen. Kyky juosta vähällä happimäärällä on evoluution lahja, sillä se piti villihevoset aikanaan hengissä niiden paetessa saalistajia.


Sara Sieppi täytti 28 vuotta – listaa ikääntymisen merkkejä ja kehuu itseään: ”Hienosti vedetty” iltalehti 21:23 03.06

Sara Sieppi juhlii syntymäpäiväänsä Selviytyjät Suomi -kuvauksissa Filippiinien viidakossa. Sara Sieppi viettää tänään maanantaina syntymäpäiväänsä. Vuonna 2011 Pia Pakariselta Miss Suomen kruunun kesken kauden perinyt Sieppi täyttää 28 vuotta. Hän julkaisi syntymäpäivänsä kunniaksi Instagramissa kuvan ilmapallojen kera – tosin julkaisu oli etukäteen ajastettu, sillä bloggarikaunotar on parhaillaan Filippiinien viidakossa Selviytyjät Suomi -kisan kuvauksissa.


Tässä ovat uudet Selviytyjät-kilpailijat – mukana Sara Sieppi, Alma Hätönen, Tommi Läntinen... iltasanomat 11:30 14.05

Tällä kertaa julkkikset saavat viidakossa vastaansa tavallisia suomalaisia.


Tässä ovat uudet Selviytyjät Suomi -kisaajat – huhuille varmistus: viidakossa mukana Sara Sieppi iltalehti 11:30 14.05

Seuraavalla Selviytyjät-kaudella tavikset ottavat mittaa julkkiksista. Koko kevään kiivaasti puhuttanut ja viime sunnuntaina finaaliin huipentunut Selviytyjät Suomi saa jatkoa jo ensi syksynä. Tällä kertaa viidakon valtijuudesta kisaavat sekä julkkikset että tavikset. Aikaisemmin keväällä julkaistiin valtavaa suosiota kerännyt haku, jossa kuka tahansa pääsi hakemaan mukaan Selviytyjiin. Hakemuksia tuli huimat yli 5 000, joista mukaan on nyt siivilöity kahdeksan erilaista kilpailijaa.


Herkkää! Karskit Leijonat kertovat äideistään – ”Joka päivä tsemppiviestejä” MTV 16:14 12.05

Leijonien pelaajat jakavat kiitosta äideilleen, joiden ansiosta he ovat päässeet unelmiensa ammattiin. MM-kisojen paineviidakossa tukiverkostolla on taattu merkityksensä.


Wallu Valpion äiti Leena muistelee hetkeä, jolloin kuuli poikansa saavan lapsen: ”Olin todella, todella kauhuissani” iltasanomat 10:49 12.05

Leena Valpio on ollut usein todella huolissaan pojastaan Wallu Valpiosta. Viidakossa hän tiesi poikansa pärjäävän. Rinnassaan Wallulla on ikuinen äitienpäivälahja. Siihen on tatuoitu: Äiti.


? "Meillä Mystinen keuhkosairaus liitettiin

Uutiset