Kurkistus F1-kulisseihin: Valtteri Bottaksen suomalainen apuri kerää sukat lattialta, muttei saa koskea siviiliauton säätöihin – ”Hän huomaa sen”

MTV 16:41 11.07

Valtteri Bottaksen kanssa jo vuosia töitä tehnyt Antti Vierula esittelee toimenkuvaansa Mercedeksen Itävallan F1-viikonloppuna kuvaamalla videolla.


Valtteri Bottas valotti henkilökohtaisen valmentajansa päiväaskareita – mukaan mahtuu myös likapyykkiä

iltasanomat 15:08 11.07

Videokuvaaja vietti päivän Valtteri Bottaksen kuntovalmentajan Antti Vierulan kanssa.


F1-kuljettajat altistuvat kauden aikana hurjalle rasitukselle – Valtteri Bottaksen valmentajalta paljonpuhuva vertaus

iltalehti 14:00 04.06

Valtteri Bottaksen valmentaja Antti Vierula on työskennellyt moottoriurheilun parissa yli kymmenen vuoden ajan. Yleisurheilussa vaikuttanut Antti Vierula hyppäsi vuonna 2009 käytännössä kylmiltään ralliin, moottoripyöräilyyn ja rata-autoiluun. Hänen ensimmäiset valmennettavansa olivat rallikuski Sébastien Loeb, ratamoottoripyöräilijä Dani Pedrosa ja vielä tuolloin F3:ssa ajanut Valtteri Bottas. Lajien eroavaisuudet kävivät nopeasti selväksi.


Puhelu Aki Hintsalta muutti Antti Vierulan elämän: Hylkäsi Lewis Hamiltonin tarjouksen, yrittää nyt tehdä Valtteri Bottaksesta mestarin - ”En saa tästä mitään, jos emme pärjää”

iltalehti 06:09 04.06

Jos kuljettajat ovat tehneet Suomea tunnetuksi F1-piireissä, samaa voi sanoa suomalaisista valmentajista. Parhaimmillaan varikolla liikkui jopa seitsemän suomalaisvalmentajaa, ja nytkin heitä on kolme. Antti Vierula työskentelee Mercedeksellä Valtteri Bottaksen, Antti Kontsas Ferrarilla Sebastian Vettelin ja Pyry Salmela Red Bullilla Pierre Gaslyn kanssa. Vierula, 39, ja Kontsas, 34, ovat mukana jo yhdeksättä kauttaan, Salmelalla, 32, menossa on viides kausi.


250? hyppyri­mäki sortui löysi tshekkiläisen rakkauden Nättinen iski jälleen sanoa, mitä vankeustuomio – tapasi

Hot topics