Tältä näyttää nyt paikka, jossa Isis mestasi ja ristiinnaulitsi ihmisiä – lennokkivideo Raqqasta paljastaa hurjat näyt iltasanomat 11:10 18.10

Viime maanantaina kuvatulla videolla näkyvät paikat, joita Isis vielä kuvaushetkellä piti hallussaan.


Viimeinen huuto syvyyksistä - sammakko nielee käärmeen iltalehti 10:46 18.10

Käärme yrittää epätoivoissaan luikerrella sammakon kidasta vapauteen. Reddit-palvelussa julkaistussa kuvassa näkyy, kun sammakko on juuri nielaisemassa käärmettä. Kuvassa käärme haukkoo henkeään, kuin se yrittäisi vielä kerran päästä pakoon, pois sammakon kidasta.


Hädin tuskin elämäkerta ? ”Jere” on pelkkää päihteillä rehentelyä jatkoaika.com 06:03 18.10

Jere Karalahden uraan ja elämään on mahtunut kohuja ja käänteitä. Siksi on erityisen harmillista, että Karalahden elämäkerta ”Jere” keskittyy päihteidenkäyttöön ? vieläpä varsin myönteisellä näkökulmalla.


Trump otti kunnian Isiksen "luovuttamisesta" iltalehti 05:35 18.10

Yhdysvaltain tukemat joukot ilmoittivat maanantaina, että jihadistinen Isis-järjestö on menettänyt pääkaupungikseen kutsumansa Raqqan hallinnan Syyriassa. Yhdysvaltain viranomaiset eivät ole vielä virallisesti ilmoittaneet, että taistelu on voitettu, mutta tilanne merkitsee silti merkittävää käännettä sodassa Isistä vastaan. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump otti pian uutisen jälkeen radiohaastattelussa kunnian Isiksen "luovuttamisesta".


Näkökulma: Guardiola ei kiittele omiaan - Napoli roikkui liian kauan mukana iltalehti 23:59 17.10

Maaleja liukuhihnalta tehtaileva Manchester City kärsi ”tehottomuudesta”, kirjoittaa Janne Palomäki. Kuusi vuotta sitten Manchester City debytoi Mestarien liigassa. Toki takana oli jo silloin öljytankkereittain sheikkidollareita, mutta eihän Etihad oikein osannut odottaa vielä mitään historian ensimmäiseltä kaudelta Euroopan eliitissä. Huonostihan siinä kävi. Napoli tuli kylään ja oli vähällä viedä kaikki kolme pistettä ennen kuin Alaksandar Kolarov tasoitti 1-1:een. Lopulta brittiseuran tie nousi pystyyn, kun sekä Napoli että Bayern München jatkoivat alkulohkosta cupvaiheeseen.


Lahdessa on uusi isäntä - MM-tason mieheltä vakuuttava debyytti iltalehti 21:00 17.10

Viime keväänä Tsekin paidassa MM-kisoissa pelannut puolustaja Libor Sulak sulatti Pelicans-debyytillään taatusti paatuneimmankin lahtelaisen kiekkojännärin sydämen. Sulak haki syksyllä pelipaikkaa Detroit Red Wingsin harjoitusleiriltä. NHL-unelma sai kuitenkin vielä ainakin tovin odottaa. Se saattaa hyvinkin olla Pelicansille suoranainen lottovoitto. Isokokoinen Sulak luistelee höyhenen kevyesti. Ei mies tunnu myöskään kaihtavan fyysisiä kaksinkamppailuja.


Huima ennätys Jokerien tähtimolarille, Euroopan kuumimmalle joukkueelle ei löytynyt vieläkään pysäyttäjää iltalehti 20:50 17.10

Jokerit jatkoi voittokulkuaan, kun Ak Bars Kazan kaatui Helsingissä 3-1. Jokerien huima voittoputki on nyt jo 15 ottelun pituinen. Jokerit onkin tällä hetkellä ylivoimaisesti Euroopan kuumin jääkiekkojoukkue. Yhtä kuuma on Jokerien maalivahti Ryan Zapolski, joka rikkoi Stanley Cup-voittaja Tim Thomasin nimissä olleen Jokerien nollaputkiennätyksen, kun ottelua oli pelattu 33.56. Thomas piti NHL:n työsulkukaudella 2004-05 maalinsa puhtaana 228 minuuttia ja 41 sekuntia.


Suomen keihäslupaus Oliver Helander, 20, vastaa Seppo Rädyn rajuun kritiikkiin: "Ne ovat hyviä kisoja" iltalehti 18:44 17.10

Oliver Helander on Suomen aikuisyleisurheilun piirissä vielä verrattain uusi nimi, mutta nuorukainen on ottanut paikkansa kotimaisten keihästähtien joukossa nopeasti. Helander, 20, nousi suuren yleisön tietoisuuteen heitettyään viime kesänä ensimmäisen kerran urallaan 80 metriä. Pihtiputaan keihäskarnevaaleissa tuloksella 80,04 irtosi voitto, Seinäjoen Kalevan kisoissa nuorukainen pokkasi samalla tuloksella hopeaa. Elokuisissa 22-vuotiaiden SM-kisoissa tuli kultaa ennätystuloksella 80,25.


F1-kuskille kova ennätys – sitä ei ole helppo rikkoa iltasanomat 18:04 17.10

Esteban Ocon ei ole vielä keskeyttänyt yhtään kilpailua F1-urallaan.


Valtakunnansyyttäjä Nissinen kertoi poliisille "hurahtaneensa" syväjohtamiseen - "olin malttamaton" iltalehti 16:40 17.10

Korkeimmassa oikeudessa alkoi tiistaina oikeuskäsittely, jossa syytettynä on valtakunnan ylin syyttäjä, valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen. Valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen kiistää suosineensa veljensä yritystä koulutushankinnassa. Poliisin yli tuhat sivua käsittävästä esitutkintamateriaalista selviää, että Nissisen mukaan tavoitteena oli ainoastaan hyvän koulutuksen hankkiminen, ei veljen yrityksen suosiminen. - Totean vielä, että kun itse kävin vuonna 2005 silloisten esimiesteni päätöksellä tai suostumuksella avoimen syväjohtamiskurssin, tietyllä tavalla ”hurahdin” tähän menetelmään ja sisältöihinkin, koska se antoi minusta valtavasti mahdollisuuksia kehittää meidän esimiestyötämme monella tavalla ja tasolla, Nissinen kertoi poliisille.


Ferrarin romahdus mietityttää Kimi Räikköstä – ”On ainakin jotain positiivista” iltasanomat 15:08 17.10

Tänään 38 vuotta täyttävä Kimi Räikkönen uskoo, että Ferrari pystyy vielä voittamaan kisoja loppukaudella.


Poliisioperaatio Raumalla: Miehen nähtiin liikkuvan puukon kanssa lukiossa - epäilty otettu kiinni iltalehti 11:12 17.10

Poliisi kertoo saaneensa tiedon, jonka mukaan Rauman Lyseon lukion tiloissa on tehty havainto miehestä, joka liikkuu teräase kädessään. Lounais-Suomen poliisi kertoo, että oppilaat ovat olleet suljettuina luokkaan. Poliisin mukaan epäilty on jo saatu kiinni. Koulun tilat tarkastetaan vielä. Oppilaat ovat luokissa siihen saakka, kunnes poliisi on tarkastanut koulun ja sen läheisyyden. Poliisin mukaan kukaan ei ole loukkaantunut tilanteessa. Epäilty ei ole uhannut ketään, eikä tilanteessa aiheuttanut sivullisille vaaraa.


Finnwatch: Wärtsilä parantanut toimintaansa Intiassa - palkat silti vielä liian alhaisia iltalehti 10:06 17.10

Järjestön mukaan yhtiön käyttämän intialaistehtaan alimmat palkat riitä perheen elättämiseen Kansalaisjärjestö Finnwatch on julkistanut seurantaraportin konepajayhtiö Wärtsilän yritysvastuusta Intiassa. Järjestön mukaan Wärtsilä on parantanut toimintaansa muun muassa siinä, että yhtiön käyttämällä tehtaalla Intian Khopolissa toimii nykyisin vapaa ammattiliitto. Järjestö kiittää Wärtsilää työturvallisuuden tasosta ja avoimuudesta arviointijakson aikana.


Kuvat: Therese Johaug ilmestyi julkisuuteen uudella olemuksella - kertoo muutoksesta: "Olen ottanut rennosti" iltalehti 09:03 17.10

Urheilun kansainvälinen vetoomustuomioistuin Cas antoi Therese Johaugille 18 kuukauden kilpailukiellon vajaat kaksi kuukautta sitten. Johaugille neljällä kuukaudella pidentynyt panna oli valtava pettymys, sillä sen myötä hän menetti mahdollisuutensa osallistua Pyeongchang talviolympialaisiin ensi helmikuussa. Vielä kesällä ennen Casin päätöstä Johaug treenasi täysillä tulevaan kauteen, mutta sittemmin suorituskeskeisyys on väkisinkin vähentynyt elämästä. - Olen ottanut rennosti, enkä ole asettanut itselleni tavoitteita. Minun pitää löytää itseni uudelleen. Joulun jälkeen olen taas valmis, Johaug kertoi maanantaina oman tuotemerkkinsä tapahtumassa.


Kuvat: Therese Johaug ilmestyi julkisuuteen uudella olemuksella - kertoo muutoksesta: "Olen ottanut rennosti" iltalehti 09:03 17.10

Urheilun kansainvälinen vetoomustuomioistuin Cas antoi Therese Johaugille 18 kuukauden kilpailukiellon vajaat kaksi kuukautta sitten. Johaugille neljällä kuukaudella pidentynyt panna oli valtava pettymys, sillä sen myötä hän menetti mahdollisuutensa osallistua Pyeongchang talviolympialaisiin ensi helmikuussa. Vielä kesällä ennen Casin päätöstä Johaug treenasi täysillä tulevaan kauteen, mutta sittemmin suorituskeskeisyys on väkisinkin vähentynyt elämästä. - Olen ottanut rennosti, enkä ole asettanut itselleni tavoitteita. Minun pitää löytää itseni uudelleen. Joulun jälkeen olen taas valmis, Johaug kertoi maanantaina oman tuotemerkkinsä tapahtumassa.


Päivän ravivihje: Toto5, Teivo 17.10. iltalehti 06:15 17.10

Larvan Hurmos voittoputkessa. Teivon tiistairavien Toto5-vihjesysteemi rakennetaan jo kahdeksatta peräkkäistä voittoaan tavoittelevan Larvan Hurmoksen varaan. Ori ei välttämättä loista ylivoimavoitoilla, mutta kunnioitettava voittojatkumo sillä silti on. On hyvä silti muistaa, että ennen voittoputkeaan Larvan Hurmos voitti kauden avausstarttinsa. Sen jälkeen vauhtia jouduttiin kolmen hylkäysstartin myötä hakemaan aina koelähdöstä saakka. Vielä tuonkin jälkeen tulosriviin ilmestyi kahdeksan voitotonta kilpailua. Tämän kerran vielä Ari Moilasen ajokki luotetaan varmaksi, mutta ohipelin paikka on jo sarjojenkin noustessa lähiaikoina. Toto5-vihjerivi:


Suomalaishyökkääjä saa potkut KHL-seurasta - seura panttaa nimeä iltalehti 22:12 16.10

Vitjazin suomalaiskaksikko hajoaa. Toinen venäläisseuran suomalaishyökkääjistä, Jesse Mankinen tai Jaakko Rissanen, saa lähtöpassit. Tämä tapahtuu siitäkin huolimatta, että molempien sopimus olisi voimassa vielä ensi kaudenkin.


Uutiset