Tällaisia ovat Huuhkajien upeat puolisot: Urheiluankkuri, bloggaaja ja liigajalkapalloilija

iltalehti 16:54 15.11

Huuhkajilla on perjantaina mahdollisuus tehdä historiallinen temppu ja päästä ensimmäistä kertaa miesten jalkapallon EM-kisoihin. Nähdäänkö tänään Töölön jalkapallostadionilla Pukki Party? Jos joku ei vielä tiedä sitä, Suomi kohtaa perjantaina historiallisessa EM-karsintaottelussa Liechtensteinin. Voitolla Suomi nappaa ensimmäistä kertaa lipun miesten EM- tai MM-kisoihin. Tasapelillä tai jopa häviölläkin kisapaikka on edelleen hyvin todennäköinen.


Venäläisten ylivoima puhuttaa: Hiihdon klassikkokisassa tuli murskavoitto – kaksi joukkueellista miehiä reservissä ympäri Pohjois-Suomea

iltalehti 14:54 15.11

Venäjän on varaa valita laatuhiihtäjistä, sillä Lapissa on parasta aikaa kolme joukkueellista maajoukkuetason miehiä. Venäläiset ottivat tyrmäävästi kuusi ensimmäistä sijaa Oloksen klassisten tykkikisojen miesten perinteisen sprintissä perjantaina Aleksandr Bolshunovin johdolla. Eikä siinä vielä kaikki.


Tanssii tähtien kanssa -kisalla erikoinen voima: lopetti Meeri Koutaniemen painajaiset

iltalehti 14:41 15.11

Meeri Koutaniemi iloitsee tanssin täyteisestä syksystä Facebookissaan. Valokuvaaja Meeri Koutaniemi, 32, on raivannut tanssiopettaja Matti Puron kanssa tiensä jo yli Tanssii tähtien kanssa -kisan puolivälin. Kisassa on tällä hetkellä jäljellä vielä viisi paria. Koutaniemi iloitsee itsekin tanssisyksystä. Hän on kirjoittanut aiheesta Facebookiinsa:


Junon rivo tatuointi on kunnianosoitus Ville Valolle – paljastaa nyt omaperäisen kuvan taustat

iltalehti 13:53 15.11

Rap-artisti Junolla on useita varsin persoonallisia tatuointeja. Rap-artisti Juno, 32, käsittelee uutuusalbumillaan omia kokemuksiaan erosta onnellisuuteen. Uutuusalbumi ilmestyy perjantaina. Iltalehti tapasi Junon uutuusalbumin tiimoilta. – Olen kauan taistellut sen kanssa, että saisinko tehtyä vielä kokonaisen albumin. Nykyään julkaistaan aika paljon pelkkiä sinkkuja. Oli siistiä, että me saimme tehdä levyn, Juno paljastaa.


Sukupuutto uhkaa pohjankarvakuonovompattia - toivoa ei ole vielä menetetty

iltalehti 09:16 15.11

Pohjankarvakuonokanta hupenee hupenemistaan. Pohjankarvakuonovompatti (Lasiorhinus krefftii) on äärimmäisen uhanalainen pussieläin. Niitä elää enää noin 100-200 yksilöä Australiassa. Otus kuuluu maailman harvinaisimpien maanisäkkäiden joukkoon. Hitautensa vuoksi ne jäävät helposti auton alle ja petoeläinten hampaisiin. Lisäksi lajia uhkaavat monet taudit. Ulkomuodoltaan pohjankarvakuonovompatti on vankka ja noin metrin mittainen eläin.


Kelsey ”Frasier” Grammer haukkuu ex-vaimoaan säälittäväksi - syyttää tätä hävyttömästä tempusta hautajaispäivänä

iltalehti 07:47 15.11

Kelsey Grammer ei säästele sanojaan puhuessaan ex-vaimostaan Camillesta. Näyttelijä Kelsey Grammer, 64, tunnetaan parhaiten Frasierista ja Terveydeksi (Cheers) -sarjoista, sekä surkeasti päättyneistä parisuhteistaan. Grammer oli naimisissa Camille Grammerin kanssa vuodesta 1997 vuoteen 2011 saakka, mutta haavat eivät ole vielä kahdeksan vuoden jälkeenkään umpeutuneet.


Aki Palsanmäki täyttää 50 vuotta! Tällainen on koko kansan rakastama huutokauppakeisari - ystävät kertovat

iltalehti 07:07 15.11

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki täyttää perjantaina 50 vuotta. Palsanmäkien aitous on hurmannut suomalaiset jo yli viiden vuoden ajan. Nyt Palsanmäen tuntevat julkkisystävät kertovat, millainen Huutokauppakeisari on, kun kamerat sammuvat. Vielä reilut 14 vuotta sitten Aki Palsanmäki asui poikamiehenä Saarijärvellä. Tuolloin hän ei ollut Suomen huutokauppakeisari, eikä hänellä ollut Heliä. Kaveri kuitenkin yllytti Akin nettiin treffipalstalle, josta löytyi Heli. Kuukauden päästä Aki muutti Helin perässä Saloon.


Postin työriidassa ei vielä jätetty sovintoesitystä – neuvottelut jatkuvat sunnuntaina

yle 05:58 15.11

Tukilakot ja kiistely rikkurityövoimasta kasvattavat painetta ratkaisuun, kun lakko jatkuu.


Muistatko vielä tikissä olleen Viidakon Ykän? Näyttelijä ei ole enää lihaskimppu - faneilta sataa tukea

iltalehti 22:45 14.11

Näyttelijä Brendan Fraser muistetaan vuoden 1997 Viidakon Ykä -elokuvasta sekä Muumio-elokuvatrilogiasta. Sosiaalisessa mediassa on levinnyt kuvapari näyttelijä Brendan Fraserista, 50, Viidakon Ykä -roolihahmona sekä omana itsenään nykypäivänä. Frazer oli Tarzan-parodian kuvausten aikaan 28-vuotias salskea lihaskimppu. Sittemmin kuluneet vuodet ovat tehneet tepposiaan ja Fraser ei ole enää samassa tikissä. Someirvailijat ovat repineet kuvaparista ilkeitä kommentteja. Näyttelijän fanit ryntäsivät kuitenkin puolustamaan suosikkiaan.


Flames-puolustaja T.J. Brodie kuljetettiin kesken harjoitusten sairaalaan

jatkoaika.com 22:37 14.11

Calgarysta kantautui ikäviä uutisia, kun 29-vuotias T.J. Brodie lyyhistyi harjoituksissa jään pintaan. Hänen tilanteestaan ei ole vielä tarkempaa tietoa.


Turkki varmisti paikan EM-lopputurnauksessa itselleen ja Ranskalle – Islannin EM-paikan tavoittelu mutkistui

yle 21:48 14.11

Islannin pääsy EM-kisoihin on kiven alla. Sillä on mahdollisuus päästä kisoihin vielä Kansojen liigan kautta.


Valtteri Bottas arvioi tätä kautta F1-uransa parhaaksi – ”Tarvitsen vielä enemmän tasaisuutta”

iltasanomat 20:21 14.11

Mestaruushaave edellyttää edelleen tasaisempaa ja virheettömämpää kilpailukautta.


New York Islanders asetti varakapteeninsa Andrew Laddin siirtolistalle ? seurajohto ei usko hyökkääjän olevan kuntoutunut riittävän hyvin

jatkoaika.com 19:17 14.11

Andrew Ladd on joutunut siirtolistalle, sillä Islandersin GM ei koe hänen kuntoutuneen riittävän hyvin pärjätäkseen vielä NHL:ssä. Lou Lamoriello uskoo Laddin kuitenkin läpäisevän listan.


New York Islanders asetti varakapteeninsa Andrew Laddin waivers-listalle ? seurajohto ei usko hyökkääjän olevan kuntoutunut riittävän hyvin

jatkoaika.com 19:17 14.11

Andrew Ladd on joutunut waivers-listalle, sillä Islandersin GM ei koe hänen kuntoutuneen riittävän hyvin pärjätäkseen vielä NHL:ssä. Lou Lamoriello uskoo Laddin kuitenkin läpäisevän waiversin.


Kaisa Liski julkaisi surumielisen kuvan – seuraajilta sataa tukea: "Toivon näkeväni vielä iloisen hymyn kasvoillasi"

mtv 15:55 14.11

Kaisa Liski saa tukea faneiltaan.


Valtion omistajaohjausyksikkö keskusteli Postin kanssa vuokratyön käytöstä lakon aikana – Posti ei vielä kommentoi

yle 14:37 14.11

Omistajaohjausministeri linjasi eilen, ettei salli rikkurityövoiman käyttöä valtionyhtiössä.


Yleisö raivoaa menetettyjen Snoop Doggin konserttilippujen perään - rahat katosivat hämärästi: ”Ei ollut tarkoitus huijata ketään”

iltalehti 14:22 14.11

Suuri osa faneista ei ole vieläkään saanut Snoop Doggin peruuntuneen keikan lippurahoja takaisin. Snoop Doggin piti esiintyä Helsingin jäähallissa 13. heinäkuuta, jolloin odotettu keikka olisi ollut osa räppärin 15-vuotisjuhlakiertuetta. Keikasta vastannut romanialainen taho Phoenix Entertainment Finland kertoi keikan peruuntumisen syyksi viime keväänä ”sopimustekniset syyt”. Lipun ostajat odottelevat edelleen rahojaan ja järjestäjä näyttää kadonneen kuin tuhka tuuleen. Raivo on kohdistunut myös lippuja myyneeseen Lippu.fi-palveluun, joka on sysännyt kaiken vastuun Phoenix Entertainment Finlandille.


Hurja huhu: Citroen lähdössä rallin MM-sarjasta, Ogier tulossa Toyotalle?

iltalehti 14:09 14.11

Rallin MM-sarjasta ja sen kuljettajista on liikkunut monenlaisia spekulaatioita viime aikoina. Mutta tässä tulee hurjin: Motorsport.comin italialaisversio väittää, että Citroen on vetäytymässä MM-ralleista. Citroen ei ole vahvistanut asiaa. Tallipäällikkö Pierre Budar kertoi vielä torstaina ilmestyneessä L’Equipe-lehden haastattelussa, että Citroen "on vahvemmin varusteltu talli kaudella 2020".


TV1:n Ykkösaamussa Olli Rehn: Mitä haluat kysyä?

yle 12:45 14.11

Talouden vauhti hidastuu, sanovat ennustelaitokset. Epävarmuutta näkymiin lisäävät kauppasodat, brexit ja kotimaisittain työmarkkinakiistat. Löytyykö Euroopan keskuspankista vielä uusi suuri elvytyssinko? Ykkösaamun vieraana on Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn.


Saksa välttyi täpärästi taantumalta – Valtiovarainministeri: "Kasvu on silti heikkoa"

yle 12:02 14.11

Suomen tärkeimmän kauppakumppanin Saksan talous kasvoi hitusen loppukesästä. Teknisesti Euroopan suurin talous on vielä siis välttänyt taantuman.


edelleen hukassa kultakypärä ei luopuminen miten tätä monta peurakolaria peliä Lähetä pitäisi hakata Tampereen-paikallisottelu uutisoitiin jo ennakkoon

Hot topics