JYPille raskaita takaiskuja, kaksi pelaajaa loukkaantui ottelun loppuhetkillä – "Vaikea vielä sanoa" MTV 21:45 22.09

JYP sai jobinpostia Ässiä vastaan lauantai-iltana Porissa, kun jyväskyläläisjoukkueen kapteeni ja luottohyökkääjä kokivat kovia ottelun loppuhetkillä.


Mauri-myrsky repi puita ja riisti sähköt 11 000 taloudesta – raju tuuli puhaltaa vielä pohjoisessa iltasanomat 21:31 22.09

Pohjois-Suomessa on vielä sunnuntaille annettu tuulivaroitus.


Kommentti: Whitneyn ja Winehousen traagiset loput muistetaan – mutta vielä koskettavampi oli heidän jumalainen äänensä iltasanomat 17:37 22.09

Silmäni kostuivat, kun opin tuntemaan enemmän laulajalegendojen elämästä – Amy Winehousesta ja Whitney Houstonista tehdyistä dokumenteista, kirjoittaa elokuvakriitikko Taneli Topelius.


Asiantuntija varoittaa Suomen luottoluokituksesta: ”Veronmaksajia odottaa kallis lasku” uusisuomi 15:58 22.09

Nordean päästrategi Jan von Gerich arvioi, että Suomen korkeimman AAA-luottoluokituksen tiellä on vielä monta estettä. Samalla hän muistuttaa, että luottoluokituksella on suuri merkitys pienelle maalle, kuten Suomi.


Nämä viisi asiaa Turun saariston poliisioperaatiosta tiedetään – näistä viranomainen vaikenee MTV 15:02 22.09

KRP on ollut vaitonainen yksityiskohdista, jotka liittyvät Turun saaristossa parhaillaan käynnissä olevaan operaatioon. MTV koosti ne tiedot, joita operaatiosta on tällä hetkellä saatavilla sekä ne asiat, jotka ovat vielä isoja kysymysmerkkejä.


Iäkäs pyöräilijä kuoli törmäyksessä traktorin kanssa – onnettomuuden olosuhteet vielä epäselviä MTV 14:23 22.09

Polkupyörällä liikkeellä ollut paikkakuntalainen mies kuoli yhteentörmäyksessä traktorin kanssa Pudasjärven Livolla, tiedottaa Oulun poliisilaitos. Yhteentörmäys tapahtui lauantaina hieman ennen yhtätoista.


Kimi Räikkönen nousemassa kovaan kerhoon: tavoittaako Schumin vielä Sauber-aikanaan? MTV 12:19 22.09

Kimi Räikköselle pistesijoitus ensi viikon Venäjän GP:ssä tietäisi nousua kolmantena miehenä 200 pisteille ajetun F1-kisan kerhoon.


Patrik Laineelta raaka arvio NHL-kunnostaan: ”Luistelu, kädet ja laukaus eivät valmiita kauteen” MTV 11:41 22.09

NHL-tähti Patrik Laine ei ota paineita 50 maalin rajapyykin ylittämisestä tulevalla kaudella. Sen sijaan hän vaatii itseltään vielä paljon kehitystä, jotta olisi valmis Winnipeg Jetsin kauden avaukseen lokakuun alussa.


Merjan isä tukehtui ruokaan hoitokodissa – makasi kuolleena huoneessaan kolme päivää: "Meidän odotettiin tyhjentävän huonetta, vaikka isä oli sängyllä" MTV 06:12 22.09

Merja Humaliston isä kuoli elokuussa helsinkiläisessä hoitokodissa tukehduttuaan ruokaan ryhmäruokailussa. Traumaattisinta oli kuitenkin se, että vielä kolmen päivän jälkeen isän ruumis oli isän omassa huoneessa.


Ruotsissa Knud-myrsky kaatanut puita, aiheuttanut sähkökatkoja ja häirinnyt junaliikennettä MTV 05:52 22.09

Ruotsissa Knud-myrsky on katkonut puita, aiheuttanut sähkökatkoja ja häirinnyt junaliikennettä. Tuulten odotetaan kuitenkin vielä entisestään voimistuvan Skagerrakissa ja Götanmaan luoteisosissa.


Kim Kardashian ja Kanye West suunnittelevat perheenlisäystä – vielä yksi alkio jäljellä stara 22:40 21.09

Realitytähti Kim Kardashianilla ja Kanye Westilla on kolme lasta. Perheen


Jukurit runnoi jälleen pisteille iltasanomat 22:10 21.09

Jukurit ja Kärpät jatkavat saalistusta SM-liigassa, kun kumpikaan ei suostunut vieläkään jäämään pisteettä.


Vehviläinen haluaa lobbarirekisterin Suomeen: ”Ajatukset pois kabineteista ja piilossa vaikuttamisesta” MTV 18:07 21.09

Kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen (kesk.) kannattaa lobbarirekisterin perustamista Suomeen. Yhdessäkään Pohjoismaassa sellaista ei vielä ole.


Tansaniassa jatketaan lauttaturman uhrien etsintöjä – lähes yli 100 kuollut iltasanomat 13:44 21.09

Tansaniassa etsitään edelleen eilisen lauttaturman uhreja. Uhriluvun pelätään vielä kasvavan.


Nyt se iskee: Suomeen saapuva myrsky on Mauri-18! Mutta muistatko vielä Suomen tuhoisimpiin kuuluneen "isoveljen", kaikkien aikojen Maurin? MTV 11:15 21.09

Lauantain aikana Suomea rusikoivassa Mauri-18 -myrskyssä tuulenpuuskat voivat puhkua paikoin yli 20 metriä sekunnissa. Sähkökatkoja on odotettavissa.


Hyvin lämmintä ilmaa virtaa nyt Suomeen – dramaattinen muutos tapahtuu hetkessä iltasanomat 09:06 21.09

Perjantaina päivälämpötila on vielä 18–20 astetta. Launtaina saapuu syysmyrsky.


TPS:n Petteri Wirtanen istutettiin virtuoosien keskelle: "Saan parhaalta paikalta katsoa hienoja maaleja" jatkoaika.com 08:00 21.09

TPS:ään liittyneelle Petteri Wirtaselle joukkue tulee koko ajan tutummaksi, mutta Turun nähtävyyksiin ei ole vielä lohjennut aikaa.


Ex-jengipomo Keijo Vilhunen tv-ohjelmassa: Minua pyydettiin katsomaan Aarnion veljen perään vankilassa 1980-luvulla MTV 07:48 21.09

Entinen United Brotherhood -pomo Keijo Vilhunen tutustui Helsingin huumepoliisin ex-päällikön Jari Aarnion veljeen ennen kuin tunsi tulevan vuoden poliisin, Vilhunen kertoo keskusteluohjelma Keisari Aarnio Talk Show'n vielä julkaisemattomassa jaksossa.


Ensi kauden F1-tallipaikat käyvät vähiin – Räikkösen aisapari yhä auki, Mercedeksen lupaukselle käymässä ohraisesti iltasanomat 06:31 21.09

Kauden 2019 kuskipalapelissä on vielä muutama kolo täyttämättä.


aiheutti kohua maakaupoillaan aivan helvetin Gabriella palasi Helsinkiin kiinni Turun saariston loistavasti myös maakaupoillaan Palokellot suursuosiossa – vihdoin,

Uutiset