”Punaisen koodin” myrsky raivoaa Hollannissa – videot: Auto kyljelleen kesken ajon, katto irti, myrsky heittelee ihmisiä... iltasanomat 16:30 18.01

Internetissä leviää hurjia videoita, joissa tuuli repii rakennusten kattoja ja kaataa kuorma-autoja. Lukuisia satamia, teitä ja rautatieasemia on suljettu. Myrsky on tappanut jo neljä.


Näin tehdään hartianosto ja kylkirutistus - vatsalihashaasteen viimeinen liike! iltalehti 12:01 16.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Neljästoista ja viimeinen liike on hartianosto ja kylkirutistus.


Jalkojen nosto on jo kolmastoista liike - vatsalihashaaste loppusuoralla iltalehti 10:07 15.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kolmastoista liike on jalkojen nosto. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Tämä on kova liike alavatsalle - testaa jalan taputukset iltalehti 10:34 14.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kahdestoista liike on jalan taputukset. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Tämä on hyvä vatsalihasliike lukemisen välissä - ota kirja avuksi iltalehti 10:17 13.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Yhdestoista liike on istumaannousut kirjalla. Mallia voit atsoa yllä olevalta videolta.


Näin tehdään kylkirutistus - tutustu tehokkaisiin vatsalihasliikkeisiin iltalehti 15:18 12.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kymmenes liike on kylkirutistus. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Näin tehdään kiertorutistuksia - testaa tehokas vatsalihasliike iltalehti 14:51 11.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Yhdeksäntenä liikkeenä ovat kiertorutistukset. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Oletko kokeillut numerovatsoja? Testaa, pääsetkö kymmeneen asti ja takaisin iltalehti 18:32 10.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kahdeksantena liikkeenä ovat numerovatsat. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta. Piirrä jaloilla ilmaan numerot ykkösestä kymmeneen ja siitä takaisin alaspäin ykköseen. Älä päästä jalkoja välillä maahan.


Videot: Patrik Laine saavutti maalillaan komean tasaluvun – seuran historiassa vain yksi on onnistunut siinä nopeammin iltasanomat 07:41 10.01

Winnipeg Jetsin suomalaistähti rikkoi sadan pisteen rajan.


Videot: Ykköstähti Barkov tahditti vahvaa suomalaisyötä NHL:ssä – viimeisteli maalin erikoisella tavalla iltasanomat 07:22 10.01

Suomalaiset ottivat isosti roolia tiistain pelikierroksella.


Testaa tämä tehokas liike vatsoille - ota pyyhe avuksi iltalehti 11:30 09.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Seitsemäntenä liikkeenä on linkkarivariaatio. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Videot: Nutivaaran älykäs harhautus alusti kirin – Kekäläisen kesäkaappaus iski ratkaisun iltasanomat 07:45 09.01

Mainiota tulokaskautta pelaavan Markus Nutivaaran Columbus Blue Jackets nousi kahden maalin takaa komeaan 3–2-voittoon jatkoajalla.


Näillä liikkeillä saat vaihtelua perinteiseen lankutukseen - kolme eri variaatiota iltalehti 11:45 08.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kuudes liike on lankku käsien ja jalkojen nostolla. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta. Liikkeessä on kolme eri vaihtoehtoa oman tason mukaan. Muista pitää keskivartalo stabiilina. Tee kymmenen toistoa, pidä pieni tauko ja toista kolme kertaa. Tee myös eiliset sivulankut sekä kaksi liikettä aiemmilta päiviltä: tuolirutistus ja vuorikiipeilijä.


Videot: Englannin cupissa jysähti – Arsenalille sokkitappio iltasanomat 20:19 07.01

Nottingham Forest järjesti maalijuhlat Arsenalin isäntänä.


Tämä on tehokas liike vinoihin vatsalihaksiin - jos moottorissa on tehoja, voit ottaa lapsen avuksi iltalehti 12:27 07.01

IL-TV:ssä alkoi keskiviikkona videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Viides liike on sivulankut. Mallia voit katsoa videolta.


Vuorikiipeilijä on tehokas treeniliike - testaa, kuinka se tuntuu koko keskivartalossa iltalehti 19:51 06.01

IL-TV:ssä alkoi keskiviikkona videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Neljäntenä liikkeenä on vuorikiipeilijä. Tämä liike ottaa koko keskivartaloon ja nostaa samalla hyvin sykettä. Muista vetää napaa sisään ja pitää peppu alhaalla. Tee 20 kiipeilijää ja toista kolme kertaa. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta


Onko tuolirutistus tuttu liike? Testaa nämä kolme tehokasta sarjaa! iltalehti 12:51 05.01

IL-TV:ssä alkoi keskiviikkona videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kolmantena päivänä on vuorossa tuolirutistus. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Näistä liikkeistä apua erityisesti naisille - heikot vatsalihakset saattavat aiheuttaa selän hermokipuja iltalehti 16:45 04.01

IL-TV:ssä alkoi keskiviikkona videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kakkospäivän liikkeenä on Russian twist. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta. Liikkeessä on kaksi eri tehoista vaihtoehtoa, voit tehdä liikkeet joko jalat maassa tai ilmassa. Muista pitää koko ajan hyvä lapatuki. Esineeksi käy esimerkiksi täytetty juomapullo tai puntti. Tee 20 kiertoa ja toista liikesarja kolme kertaa.


Videot: Arsenal ja Chelsea pistejakoon huimassa draamassa iltasanomat 00:22 04.01

Paikalliskamppailu päättyi tasan 2–2.


Videot: Rasmus Ristolainen tehokkaana NHL:n Talviklassikossa iltasanomat 00:12 02.01

New York Rangers päihitti Buffalo Sabresin baseball-joukkueen kotistadionilla.


Uutiset