IL seuraa: Teemu Pukki teki sen taas! Huuhkajat lähellä elintärkeää voittoa – katso video huimasta 2–0-maalista

iltalehti 17:46 15.10

Suomi kohtaa Armenian Turussa. Katso Teemu Pukin upea osuma Joel Pohjanpalon esityöstä. Maajoukkuejalkapallo katsottavissa Viasatin kanavilla, Viaplayssa ja Viafreessa. Videolla Fredrik Jensenin 1–0-osuma. Maajoukkuejalkapallo katsottavissa Viasatin kanavilla, Viaplayssa ja Viafreessa.


IL seuraa: Teemu Pukki teki sen taas! Huuhkajat 2–0-johtoon, elintärkeä voitto on hyvin lähellä

iltalehti 17:46 15.10

Suomi kohtaa Armenian Turussa. Videolla Fredrik Jensenin 1–0-osuma. Maajoukkuejalkapallo katsottavissa Viasatin kanavilla, Viaplayssa ja Viafreessa.


IL seuraa: Huuhkajille valtava maali! Avauksen yllätysmies iski – katso video elintärkeästä johto-osumasta

iltalehti 17:46 15.10

Suomi kohtaa Armenian Turussa. Videolla Fredrik Jensenin 1–0-osuma. Maajoukkuejalkapallo katsottavissa Viasatin kanavilla, Viaplayssa ja Viafreessa.


Prinssi Oscar, 3, treenaa potkupyöräilyä – ottaa samalla kantaa luonnon puolesta: Katso video

iltalehti 14:07 15.10

Prinssi Oscar painaa potkupyörällä menemään niin että haalari vaan suhisee. Skånen herttua, kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin nuorimmainen, 3-vuotias prinssi Oscar, ottaa jo tuntumaa pyöräilyyn. Pikkukuninkaallinen on saanut alleen vaaleanpunaisen potkupyörän, jolla hän porhaltaa kuningashuoneen Instagram-videolla hurjaa vauhtia. Video on samalla kannanotto luonnonsuojelun puolesta:


Donald Trump ampuu vastustajansa tekaistulla videolla – esitettiin kannattajien tilaisuudessa

stara 12:00 15.10

Donald Trumpin kannattajien tilaisuudessa esitetty video on herättänyt kohua Yhdysvalloissa.


Sara Forsberg loksautti fanien leuat - treenasi korkeita nuotteja Instagram-videolla: ”Pelkään, että satutat itsesi...”

iltalehti 10:26 15.10

Sara Forsberg esittelee huikeaa äänialaansa videolla. Laulaja ja tubettaja Sara Forsberg omaa laajan äänialan. Hän on harjoitellut korkeiden nuottien laulamista. Instagramissa julkaistu video näyttää, millaista hedelmää harjoitukset ovat tuottaneet. – Ääni vähän värisee, mutta jonain päivänä saan sen sujumaan, kirjoittaa Sara Forsberg Instagram-videonsa oheen.


Tv-ohjelman karmea käänne: kampaaja pätkäisi varoittamatta mallin tyrmäävät hiukset - kaunotar pyörtyi

iltalehti 07:22 14.10

Turkkilaisen reality-ohjelman muodonmuutos meni pahasti pieleen. Viraaliksi mennyt video turkkilaisen tv-ohjelman muodonmuutoksesta kiertää paraikaa internetissä. You’re My Hairdresser -nimisessä reality-ohjelmassa kampaajat tekevät kaunottarille hiusmuutoksia, mutta tällä kertaa jokin meni pahasti pieleen. Kampaaja Bilal Agin leikkasi varoittamatta 30 senttiä ?layda-nimisen mallin tyrmäävän pitkistä hiuksista. Ajatuksena oli auttaa hiuksilla syöpäsairaita Let My Hair Be Your Hair -projektissa. Malli ei tiennyt aikeista mitään, järkyttyi perin juurin huomatessaan hiusten lyhentyneen huomattavasti. Videolla näkyy, miten ?layda alkaa itkeä, ja lopulta pyörtyy lattialle.


Koalan poikanen luuli koiraa emokseen – ihastuttava tilanne

stara 22:00 13.10

Äitiään kaivannut koalanpoikanen on hellyttävällä videolla löytänyt yllättävän sijaisemon. Äidinrakkauden


Viihdelehti Stara.fi

stara 22:00 13.10

Äitiään kaivannut koalanpoikanen on hellyttävällä videolla löytänyt yllättävän sijaisemon. Äidinrakkauden


Kaksinumeroisen luvun hoikistunut Niina Kuhta, 37, avautuu kehonkuvastaan - koki nuorena olevansa lihava: ”Olin vain kokoa 38...”

iltalehti 22:32 12.10

Yrittäjä ja Miss Plus Size 2018 Niina Kuhdan kehonkuva on muuttunut vuosien saatossa paljon. Niina Kuhta, 37, kertoo Iltalehden videolla vuosien varrella muuttuneesta kehonkuvastaan. 14-vuotias Niina näki itsensä lihavana, mutta parikymppisenä ajatus oli jo erilainen.


Huuhkajat sai kylmää kyytiä – maalintekijä pyöritteli päätään Viasatin haastattelussa: ”Pakko sanoa, että tasoero oli aika iso”

iltalehti 21:19 12.10

Joel Pohjanpalo teki Huuhkajien ainoan maalin Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Ottelu oli kuitenkin kotijoukkueen näytöstä. Joel Pohjanpalon maali Viasatin videolla. Huuhkajat hävisi vierasottelussa Bosnia ja Hertsegovinalle 1–4. Ottelu oli kotijoukkueen dominointia alusta loppuun.


Mies ampui linnun taivaalta – iskeytyi suoraan jalkoväliin

stara 14:40 12.10

Ammutuksi joutunut lintu on tuoreella viraalivideolla saanut viimeisen naurun. Eläin


Juha-Pekka Haataja toteaa videolla, ettei ole enää niin mediaseksikäs

jatkoaika.com 13:35 12.10

KooKoon konkarihyökkääjä Juha-Pekka Haataja oli tyytyväinen joukkueensa suoritukseen Ilvestä vastaan. Oma pelikin kulkee tyydyttävällä tavalla, Liigassa tahtipuikkoa heiluttavat muutoinkin kokeneemmat konkarit.


Juha-Pekka Haataja toteaa videolla, ettei ole enään niin mediaseksikäs

jatkoaika.com 13:35 12.10

KooKoon konkarihyökkääjä Juha-Pekka Haataja oli tyytyväinen joukkueensa suoritukseen Ilvestä vastaan. Oma pelikin kulkee tyydyttävällä tavalla, Liigassa tahtipuikkoa heiluttavat muutoinkin kokeneemmat konkarit.


Yleisurheilutähti Maria Huntington poseeraa aavikolla! Jäi Dohaan MM-kisojen jälkeen – kokeilee videolla uutta ja eksoottista lajia

iltalehti 08:58 12.10

Maria Huntington oli kertomansa mukaan ensimmäistä kertaa laudan päällä. Seitsenottelija Maria Huntingtonin kausi päättyi ikävästi ja ennenaikaisesti Dohan MM-kisoissa. Ottelu keskeytyi suomalaisen osalta, kun hän sairastui vatsatautiin ja joutui jättämään kakkospäivän väliin. Kausi oli Huntingtonille silti varmasti ikimuistoinen, sillä hän saavutti Lappeenrannan Kalevan kisoissa Suomen mestaruuden ja oman piste-ennätyksensä 6339.


Wil, 23, kulki lapsena yöpymistarvikkeet repussa, sillä ei tiennyt voiko kotiin mennä yöksi – kirjoitti raadollisen kappaleen muiden tueksi: ”Tästä voi päästä eteenpäin”

iltalehti 15:06 10.10

Suomessa joka kymmenes lapsi tai nuori on joutunut todistamaan perheenjäsenten välistä fyysistä väkivaltaa. Wilin, 23, nuoruutta värittivät levottomat kotiolot ja perheväkivalta. Nuori artistinalku tottui kulkemaan kaikkialle itseään suuremman repun kanssa, johon pakkasi vaihtovaatteet ja yöpymistarvikkeet, sillä koskaan ei tiennyt pystyikö kotiin menemään yöksi. Kappaleen musiikkivideo on toteutettu yhteistyössä SOS-Lapsikylän kanssa, ja videolla halutaan nostaa esille eritoten nuorten kohtaamia vaikeuksia. Suomessa joka kymmenes lapsi tai nuori on joutunut todistamaan perheenjäsenten välistä fyysistä väkivaltaa. Henkistä väkivaltaa on nähnyt tai kuullut jopa joka viides.


Prinssi Harry ja Ed Sheeran löivät punaiset päänsä yhteen maailman mielenterveyspäivän kunniaksi – vitsin varjolla asiaa: Katso hulvaton video

iltalehti 13:24 10.10

Videolla Ed Sheeran käy prinssi Harryn luona kylässä. Kaksi kuuluisaa punapäätä, prinssi Harry ja laulaja Ed Sheeran, lyöttäytyivät maailman mielenterveyspäivän kunniaksi yhteen ja tekivät videon. Molemmat miehet haluavat herätellä maailmaa tiedostamaan mielenterveysongelmat ja tarttumaan niihin ajoissa.


Ozzy Osbournen Euroopan kiertue ja Helsingin-keikka lykkääntyvät jälleen – Uusi levy kuitenkin tulossa

yle 22:54 09.10

Ozzy pahoitteli lykkääntymistä julkaisemallaan videolla.


Backstreet Boys -yhtye teki DNA-testin, jonka lopputulos lyö ällikällä – yhdellä jäsenistä on suomalaiset sukujuuret

iltasanomat 19:49 07.10

Backstreet Boys -yhtyeen jäsenet paljastivat DNA-testiensä tulokset Youtube-videolla.


kuolleita löytynyt jo kuvista – tutkinnan­johtaja Pelastöitä jatkettiin sitkeästi poliisi haki sairastuvalta - Joona voittoputkessa - TPSn

Hot topics